50 års gave - Årets beste gaver til 50 åringer

50 års gave – Årets 50 beste gaver til 50 åringer 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når noen fyller 50 år så er det virkelig på tide å slå på stortromma. Dette er et stort tall for mange, og en dag som skal feires med et smell! Hvis du kjenner noen som snart skal fylle 50 år, så er det lurt å begynne å tenke på gave allerede nå. Da har du muligheten til å kjøpe en fantastisk og kreativ 50 års gave, som står i stil til personen som fyller år.

Årets beste 50 års gaver 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige fotobøker

Chili Klaus Spicy gaveeske

Ølglass med gravering

Personlig tilpasset massive sjokolader

Grillsett med skinntrekk med navn

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Chili Klaus Hot Sauce gaveeske

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Luksuriøst enkelt-lærarmbånd med gravering

Grillforkle Med ølbelte

Mazzetti Pro - Massasjestol (Svart)

Pizzaovn - KitchPro

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Ølkrus med gravering

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

Vindu fuglebrett - Utenu

Personlige tøfler - Blå - Str. 36 - 38

Personlige flippflopper

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Personlig halskjede med plate - Gullfarget

Universalverktøyet Kelvin.36

Gaveeske BBQ

Sokker med trykk

Tidy Sock Drawer (40-45)

Oppblåsbart boblebad

Quarter Yard of Ale med Stativ - 1-pakning

Gaveeske Kjærlighet

Personlig kortholder i skinn - brun

Inngravert flaskeåpner i tre

Personlig laptopveske i PU-skinn

Cosori airfryer

Personlig inngravert lommelerke - skinnimitasjon

Gravert osteskjærebrett i tre med bestikk

Design Ditt Eget Kakebilde

Elektrisk varmepledd deluxe - Cozy

Roomba robotstøvsugere

Personlig kjøkkenutstyr i bambus

Treknivblokk (inkludert knivsett)

Automatisk såpepumpe

KitchPro Røykfri kullgrill

Badekåpe til kvinner

Personlig weekendveske i PU-skinn

Personlig kimono

Badekåpe til menn

Gaveeske til Kaffeelskeren

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Øl - Pilsner

Personlige grilltenger

Gaveeske til sjokoladeelskeren

Bilde på massive sjokolader

Personlige ovnshansker - 2 stk. - blå

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Duftpinner - Du er herlig

Personlig tilpasset teddyveske

Vinsmaking på Peloton Bar

Fizzics Draftpour tappetårn

Personlige sokker med ansikt - Hund

Boksershorts med eget trykk - M

Gravert lys med navn

Grytevotter i skinn med navn

Hjerteformet eske med evighetsroser

Brennevinsglass med gravering - 4 stykk

Varmetøfler

Kjølebrønnen Cool-Well

Trigger Point Pro - Massasjepistol

Personlig sett med salt- og pepperkvern

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Saltlampe fra Himalaya

Sjokolade telegram

Things I Love About You fyll-ut-bok

Zenkuru Fotmassasje

Zenkuru sammenleggbart fotbad

Zenkuru Vektdyne

Afternoon Tea på Lysebu

Vinsmaking på Klosteret

Ost- og vinsmaking hos Winther Aker Brygge

Ølsmaking hos Aass Bryggeri

Finn en flott 50 års gave 2024 !

Men, hva er det egentlig man gir i 50 års gave? Er det sånn at man bare kan gi hva som helst? Ja, det er jo opp til deg som kjøper gave å velge, men når du ser etter en 50 års gave så er det fint å finne noe som er litt ekstra spesielt. Vedkommende fyller jo tross alt 50 og er halvveis til hundre. Mange arrangerer også store fester i denne anledningen, og da bør gaven stå til stil med den. Det er dessuten ikke så vanskelig å finne en god gave til 50 åring, fordi det er så mye å velge mellom. Det skal vi ta en titt på her!

 

Sporty 50 års gaver

Man er selvsagt ikke gammel når man er 50, men man begynner å dra på åra, og kanskje kan en 50 års gave være noe som fremmer aktivitet og sport for en sunnere hverdag? Skal du kjøpe en stor og fin gave til bursdagsbarnet så kan du jo kjøpe utstyr til en sport de kan, eller kurs til en sport de gjerne vil lære. Da har du også muligheten til å sette i gang en ny hobby, som er en fordel å ha når man blir litt eldre.

En superflott 50 års gave kan for eksempel være en el-sykkel! Disse er utrolig praktiske fordi de har en liten motor som hjelper deg litt i oppoverbakker og på sletta, slik at det blir lettere å sykle. Den er derfor ypperlig å bruke hvis man skal til jobb eller møte venner, og kan gjøre at man med fordel setter igjen bilen en gang eller to.

Hvis dere er flere som skal gi gave, eller du har et høyt budsjett, så kan dere kjøpe et års trening med en personlig trener i 50 års gave! Disse er eksperter på å trene andre, og få folk i bevegelse. Her kan man også si sine forskjellige mål, og oppnå den treningen man vil. Dette er ikke bare moro, men kan også betydelig øke livskvaliteten og gjøre at 50 åringen holder seg sunn og frisk litt lengre. Det er en uvurderlig gave det!

 

Opplevelser for livet

Gode opplevelser er noen av de fineste gavene som finnes, og kanskje det er dette du skal satse på å gi i 50 års gave. Det fine med slike gaver er at det finnes så mye forskjellig man kan gjøre, og det er nærmest kun fantasien som setter grenser for hva dere kan gjøre sammen. Prøv å tenk ut hva bursdagsbarnet er glad i å gjøre, for eksempel om de liker noe rolig eller noe adrenalinfylt.

Skal du gi en 50 års gave til mamma eller til en venninne som liker noe rolig og behagelig, så kan et spa opphold være midt i blinken. Finn et flott spa hotell dere kan reise til, og bestill flotte og luksuriøse behandlinger til dere to. Dette kan være massasje, ansiktsbehandlinger, bading i Jacuzzi og mye, mye mer. I tillegg kan dere spise en deilig middag og ha det skikkelig hyggelig sammen dere to. Dette er også en flott 50 års gave til kjæresten.

Er det en person som liker fart og spenning, så kan du finne en mer adrenalinfylt 50 års gave. Skal du gi 50 års gave til pappa så kan du jo gi han det fallskjermhoppet han alltid har hatt lyst til å teste ut! Du kan også kjøpe en klatretur, via ferrata eller rafting i en av Norges mange tøff elver? Disse gavene er ikke for de mest engstelige, ei heller de med farts- eller høydeskrekk, men til de tøffe som har lyst til å gjøre noe utenom det vanlige.

 

50 av noe

En klassiker når man skal gi 50 års gave, er å gi 50 av noe. Mange blir vekket på bursdagsmorgenen med 50 roser klare for eksempel. Dette er en fantastisk fin gave, som gjør det enda litt finere å stå opp den dagen. Du kan også gi en 50 års gave som du selv har laget, der du har skrevet 50 ting dere to skal gjøre sammen, for eksempel! Det kan være småting som å ta en kaffe og gå en tur, eller noe litt større som å dra ut og spise eller se på kino.

Det fine med denne gaven er at den bare gir og gir i tiden fremover også! Bursdagsbarnet kan jo trekke en lapp en gang i uken, og faktisk dele opp sin 50 års gave på hele året! Det er dessuten noe litt annet som de nok ikke får av mange andre. I tillegg er det kreativt, og det gjør at dere to kan bruke mere tid sammen i hverdagen, og gjøre tingene dere er glad i. Husk at dette er en gave du bør gi til noen du er virkelig glad i ettersom dere jo kommer til å tilbringe mye tid sammen med disse lappene. Det kan for eksempel være en flott 50 års gave til venninne og til en søster eller en bror.

 

50 års gave til mann

Det er mye du kan gi i 50 års gave til mann, som nok kommer til å lyse opp den store dagen. Det er jo veldig forskjellig hva menn liker, og det finnes ikke en gave som passer til alle. Likevel er det noen ting som ofte er ganske trygge å kjøpe i 50 års gave. Det kan være han trenger en ny datamaskin eller en telefon, og da kan dette være tiden for å kjøpe det. Hvis han liker å snekre eller fikse ting i hjemmet, så kan du kjøpe han noen gode verktøy som gjør jobben litt enklere.

Hvis du har planer om å bruke litt penger på gaven, så kan det være fint å kjøpe noe av god kvalitet og som varer lenge. Hva med å få laget en skreddersydd dress til han? Dette er noe alle menn har bruk for, og som alltid kommer godt med. Du kan også kjøpe en flott jakke eller noen gode sko til han.

Sist, men ikke minst så kan du gi noe han samler på, eller som han kan ha til han fyller det neste runde tallet. Eksempel på dette er en god Whisky eller en flott flaske vin. Hvis du kjenner noen innenfor vinindustrien så får du kanskje tak i en flaske vin som ble laget for 50 år siden, akkurat det årete bursdagsbarnet ble født! Det kan bli en kul og unik 50 års gave.

Se også: Gaver til mann som har alt

 

50 års gave til dame

Å kjøpe 50 års gave til dame er heller ingen umulig oppgave, ettersom det finnes masse flott du kan gi. Her kommer det igjen an på hva det er hun liker, og hvilke gaver hun kommer til å sette pris på. Hvis du ikke er sikker kan man alltids spørre personen, eller følge litt ekstra godt med på hva de bruker mye i hverdagen.

Noe dog de aller fleste damer liker, er fine smykker. I 50 års gave kan man derfor gi noen fine gull øredobber, eller en diamantring for eksempel! Mange har kanskje aldri fått fine og ordentlige smykker før og da er det ekstra stas med noe flott man kan kle seg opp med.

Du kan også gi noe av god kvalitet som hun har lenge, for eksempel noen fine designer sko eller en ny veske. Mangler de noe i teknologiavdelingen hjemme, så kan man kjøpe en ny pc, en telefon eller kanskje en ny flatskjerm? Du kan også gi deilige dundyner, noe flott til hjemmet eller klær som hun ønsker seg. En rekke opplevelser kan også være fine å få, ettersom man kan huske på disse resten av livet.

 

En reise i gave

En reise er den perfekte 50 års gave til de eventyrlystne, og om man har lys til å gjøre noe ekstra spesielt med den store dagen. Det er mange som velger å reise når de er fylt 50 år for å feire, men også fordi man har lys til å oppleve noe nytt og spennende. Det finnes jo så mange flotte og eksotiske land der ute, som egner seg perfekt for ferie med venninner, partner eller med hele familien.

Skal du gi en venninnetur i 50 års gave, så kan dere velge en destinasjon der de er mye moro å oppleve. Skal dere innafor Europa så er Barcelona i Spania helt fantastisk. Storbyen er den perfekte blandingen mellom flotte strender, god mat, mange shoppingmuligheter og ikke minst fest! Book dere inn på et flott hotell, og planlegg å se noen av de flotte severdighetene mens dere er der.

Skal du gi en ferietur i 50 års gave til partneren din, så kan du satse på en romantisk destinasjon. Her i Europa har vi jo Paris som ofte regnes som kjærlighetens by. Dette er et fint sted om dere ønsker å dra til en storby med fantastisk mat og mye kultur. Dere kan også ta turen til et varmere sted som også er romantisk, for eksempel Maldivene!

Hvis dere skal reise hele familien så er det fint å kunne finne en destinasjon som passer dere alle sammen. Hva med å ta turen ned til eksotiske Thailand? Eller dra på safari i Zimbabwe?

 

Gaver til 50 åringe på budsjett

Det er mange store og dyre gaver der ute som mange nok føler de må kjøpe når noen skal ha en 50 års gave, men en gave trenger ikke være dyr. Det finnes enormt mange flotte gaver som ikke koster så mye, og som fortsatt gjør seg til en fin gave. Hvis bursdagsbarnet er en du har kjent i lang tid, så vet du kanskje akkurat hva personen kommer til å like? Et eksempel er å gi en hjemmelaget gave.

Da kan du ta frem noen bilder og gode historier dere har sammen, fremkalle de og lime de inn i en stor bok. Prøv å gjør boken flott med fine bilder og med beskrivelser av de morsomme tingene dere to har opplevd. Du kan lage en slik bok på nett eller for hånd, og det er noe personlig som de aller fleste nok blir veldig rørt og glad av.

Bursdagsbarnet kommer jo tross alt til å få så mye ting av alle andre, og da er det ikke sikkert det finnes mer på ønskelista man trenger. Er det for eksempel en venninne eller en kompis som skal fylle år, så kan du gi e hyggelig dag med deg i gave. Dere kan jo spise en god middag hjemme, stikke på kino eller dra ut og ta en øl sammen på din regning? Da får du gitt kvalitetstid i 50 års gave.

 

Gleden med en gave

Det er med andre ord utrolig mye flott du kan kjøpe i 50 års gave. Enten du velger å slå skikkelig på stortromma med en ferietur, eller å gi en litt mindre gave til en billigere penge, så blir nok bursdagsbarnet veldig fornøyd uansett. Det kan være en god ide å slå seg sammen med en gjeng, og kjøpe en felles gave. Da har man kanskje et litt større budsjett, som gjør det enklere å finne noe dere kan kjøpe. Dessuten er det hyggelig om barndomsgjengen, de på kontoret eller barna går sammen for å kjøpe noe flott til den kommende 50-åringen.

På en slik dag er det moro å gi gave, særlig om man har tenkt til å gi noe som er litt utafor boksen! Prøv å slå kreativiteten til for å finne ut hva vedkommende kunne tenke seg å få i 50 års gave, eller stjel et gavetips av oss over her!

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne