Valentines gave til han - beste Valentines Day gaver

Valentines gave til han 2024 – 35 beste Valentines Day gaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Februar måned er særlig kjent for en ting, nemlig Valentinsdagen! Dette er en viktig dag for mange kjærestepar, der man har muligheten for å vise sin kjærlighet til hverandre. Man kan gjøre det ved å sette av kvalitetstid til hverandre, og ikke minst kjøpe en fin gave. Å finne den perfekte valentines gave til han  2024 er imidlertid ikke lett, og noen tips kan trenges for å komme frem til den rette gaven.

Årets beste Valentines gaver til han 2024

Personlige fotobøker

Chili Klaus Spicy gaveeske

Ølglass med gravering

Personlig tilpasset massive sjokolader

Grillsett med skinntrekk med navn

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Luksuriøst enkelt-lærarmbånd med gravering

Pizzaovn - KitchPro

Luksuriøst gravert lærarmbånd for menn - Brun -...

Ølkrus med gravering

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Sokker med trykk

Gaveeske Kjærlighet

Personlig lenkearmbånd - sølvfarget

Personlig kortholder i skinn - brun

Personlig inngravert lommelerke - skinnimitasjon

Creative Conceptions A Year of SEX Kortspill - ...

Giant personlig Milka-sjokolade

Personlig weekendveske i PU-skinn

Badekåpe til menn

Gaveeske til Kaffeelskeren

Best Right Swipe Ever-krus

Bilde på massive sjokolader

Creative Conceptions You and Me Erotisk Spill -...

Aurora Dinner Cruise med Brim Explorer

Alpakkavandring og overnatting på Smedsrud Alpa...

Vinsmaking på Peloton Bar

Personlige sokker med ansikt - Hund

Gigantisk Sjokolade Toblerone

Boksershorts med eget trykk - M

Gravert lys med navn

iDventure Tin Woodman's Heart gaveskjulested

Luksuriøst dobbelt lærarmbånd med gravering - M...

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

Tingletouch Games Dare Duel Sexspill til Par - ...

KitchPro Sjokoladefontene

Letters to My Love-fyll-i-brev

Lucky Tickets – kjærlighetsbilletter

Glamping på vestlandet ved Åkrafjorden

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Sjokolade telegram

Spralla® DIY-sett til håndavstøpning

Things I Love About You fyll-ut-bok

Spa, 3-retters & overnatting hos Jacy'z

Vinsmaking på Klosteret

Ost- og vinsmaking hos Winther Aker Brygge

Ølsmaking hos Aass Bryggeri

Hva kjøper man i valentines gave til han  2024 ?

Så, hva kan man egentlig kjøpe i valentines gave til han? Her er det mye å velge mellom, og det er viktig å huske at det meningen med en slik gave er å vise hvor glad man er i hverandre, ikke å kjøpe noe stort og dyrt. Likevel er det mange som ønsker å gi en gave man kan pakke opp, og da ser man gjerne etter noe romantisk og personlig. Dette kan man både gjøre med gaver på budsjett, og med gaver som har en høy prislapp. Det kommer rett og slett an på hvor mye du har, og hva du ønsker å gi.

For å gjøre det litt lettere for deg å velge en god valentines gave til han så har vi samlet noen kategorier av gaver, der du kanskje kan finne litt inspirasjon til noen gode gaver. Så, her skal vi ta en titt på hva du kan gi i Valentines day gave til han som fortjener noe fint på denne dagen.

Se også: Gaver til kjæresten

 

Valentines gaver han ikke vet han trenger

Noen av de beste gavene vi får, er gavene vi ikke visste vi trenger! Hvis du ser etter en valentines gave til han så kan du prøve å tenke over om det er noe han trenger. Pleier han for eksempel å klage over at det er for kaldt ute, så kan du kjøpe et deilig skjerf, er han ikke fornøyd med stekepannen sin, så kan du kjøpe en ny, og hvis han er veldig glad i en type godteri, så kan du kjøpe mye av dette.

Tipset for slike gaver er å prøve å tenke over hva han sier at han ønsker seg, eller føler han trenger i hverdagen. Noter ned noen tips til deg selv gjennom hele året, slik at du kan dra listen frem når det er på tide å gi en gave. Dette kan være svært hjelpsomt til jul, bursdag og selvsagt før valentinsdagen.

Slike gaver regnes kanskje ikke som den mest romantiske Valentinsgave til han, men i virkeligheten så er det ingenting som er mer romantisk enn at man kjenner hverandre godt. Ved å vise at du lytter til kjæresten din, så viser du også at han er verdifull for deg, og at du bryr deg om at han skal ha det bra i hverdagen. Derfor er også en slik gave en god valentines gave til han.

 

Gaven for de koselige stundene

Hvis dere er et kjærestepar som liker å kose, så kan en fin valentines gave til han være noe til dette. Hva med å kjøpe en deilig ny pysj han kan sove i eller slappe av i på kvelden? Du kan også gi nytt sengetøy, nye puter eller et pledd dere kan ha i sengen, for å gjøre det ekstra deilig når dere skal sove. En god saccosekk kan være det optimale møbelet å ha når dere skal ligge foran TV-en og se en film, så dette kan være en god valentines gave til han som også er fin å ha for deg.

Hvis du kjøper noe av dette i valentines gave til han, så kan du også arrangere en hyggelig kveld for dere to, der du lager en middag og står for snacks. Da kan dere også hoppe i pysjen eller i koseklærne og se en god film sammen. Hvis du føler deg ekstra snill kan du også gi et gavekort på massasje, som gjør kvelden ekstra spesiell.

En date-kveld er rett og slett en av de fineste gavene du kan gi, fordi det lar dere ha litt kvalitetstid sammen, der man gjør noe som skiller seg ut fra andre ting i hverdagen.

 

Romantiske Valentines gaver til han

Når du skal kjøpe Valentines gaver til han, så er den romantiske ruten aldri feil å gå. Her finnes det masse fint du kan kjøpe, som han nok kommer til å bli veldig glad for. I tillegg til at du selvsagt er den perfekte valentines gave til han, så kan du også kjøpe noen fine blomster, sjokolade, en søt bamse eller en ring med navnene deres inngravert i. Dette er gaver som de fleste liker, også menn! Du kan gjøre det enda mer personlig ved å kjøpe favorittsjokoladen til partneren din, og kanskje en flaske champagne han liker godt.

En romantisk, og hjemmelaget gave kan være en bildebok, fylt med bilder fra fine stunder med dere to, som er en flott valentines gave til han. Du kan selv lage en ved å fremkalle bilder og lime dem inn i en bok, eller ved å lag en på nett. Husk også å skrive noe ved bildene slik at dere kan huske når det er fra i lang tid fremover. Sammen med et fint kort, blir de en romantisk valentines gave til han. 

Dere kan også bestemme dere for å bestille et opphold på hotell, eller å dra ut å spise på en fin restaurant i stede for å gi gave til hverandre! Prøv å finn et romantisk hotell i nærheten der dere kan dra på en dagstur, og rømme fra hverdagen i en liten stund. Her kan dere spise en fin middag, kose dere på hotellrommet eller kanskje til og med få spa!

 

Gaver på høyt budsjett

En valentines gave til han trenger ikke å koste mye, men noen liker å bruke mye penger på gaver, som er fint dersom du har råd til dette. Dersom budsjettet ditt er høyt så har du jo mye å velge mellom når du skal gi gave. Hva med å gi en klokke til kjæresten din fra et klokkemerke han liker? Dette er noe han kan bruke i lang tid fremover, og gjør dessuten at han tenker på deg hver gang han skal se hvor mye klokken er.

Dere kan også dra på en romantisk ferie dere to, for å feire kjæresten og for å gjøre noe spennende sammen. Her er det mange destinasjoner som passer, men Paris er jo selvsagt et naturlig alternativ å tenke på når man skal gi valentines gave til han. Dette er tross alt kjærlighetens by, og det er mye romantisk å gjøre her. Kanskje han frir til deg foran Eiffeltårnet?

Dere kan også ta en feire her hjemme i Norge ved å booke en eller flere netter på et eksklusivt høyfjellshotell. Da kan dere nyte et glass champagne i en Jacuzzi på fjellet, og stå på ski sammen. Om kvelden kan dere nyte en middag på hotellet og kose dere sammen.

Sist, men ikke minst, så kan du kjøpe han noe du vet er på toppen på ønskelisten, men som han kanskje aldri har turt å be om. Det kan være en ny dress, et par fine sko eller en ny telefon. Dette blir nok en valentines dag dere kommer til å huske.

 

Opplevelser i Valentines gave til han

Opplevelser kan faktisk være de aller beste gavene, også om du ser etter en valentines gave til han. Da har dere muligheten til å gjøre noe hyggelig sammen som kan huskes i lang tid, og som er enda mer verdifullt enn en materialistisk gave, selv om disse også er veldig flotte. Når du gir en valentines gave til han som er en opplevelse, så gjelder det å finne på noe kult og kreativt som er litt utenfor boksen. Tenk på kjæresten din og prøv å finn ut hva det er han liker.

Hvis dere er et eventyrlystent par, så kan dere jo gjøre noe som får adrenalinet til å pumpe, og som definitivt ikke er likt noe annet dere gjør i hverdagen. Eksempler på ting dere kan gjøre her er en guidet klatretur i fjellet, hoppe i fallskjerm, dra på elverafting eller skyte på leirduer.

Dere kan også dra og gjøre en sport sammen, for eksempel slå noen baller på en golfbane eller stikke opp til fjellet for å stå på ski. Dette passer godt om dere er et sporty par som har utstyret på plass, eller om dere vil teste ut noe nytt og kan leie utstyr. 

Vi dere finne på noe litt mer rolig, så kan dere bestille et bord på en fin restaurant, eller dra på vinsmaking for eksempel? Dere kan også få en deilig massasje eller kanskje dra til frisøren sammen for optimalt velvære?

 

Gaver til han som har alt

Er det en ting som er vanskelig, så er det å kjøpe valentines gave til han som har alt, eller generelt gaver til disse menneskene. Mange av oss har jo alt vi trenger, og ønsker oss kanskje ikke noe som helst? Da kan gavene bli litt kompliserte å kjøpe, men ikke umulige! Du kan for eksempel kjøpe noe nytt og smart til kjøkkenet, som gjør det litt mere gledelig å lage mat. Kanskje har ønsker seg en ny og varm genser som er koselig å ha i vintermånedene, eller en badebukse han vil se fantastisk ut med på sommeren?

Du kan også sette sammen en koselig gavekurv som består av tingene han liker best, for eksempel en god film noe snacks eller en fin flaske vin. Du kan også gi et gavekort slik at han kan dra ut og kjøpe noen ting han trenger, når han trenger det. En opplevelse i gave passer også godt for de som har alt, fordi man aldri får nok av morsomme stunder sammen. For noen gode gavetips til opplevelser kan du sjekke utvalget over. Opplevelser som blir fine gaver inkluderer tur på restaurant, en adrenalinfylt tur i båt eller til fjells, eller smaking på viner, oster eller øl for å nevne noen.

 

Gaver på budsjett

Når man skal gi en gave kommer ofte situasjonen med penger opp. Man føler kanskje at man trenger å kjøpe noe dyrt i valentines gave til han, fordi man vil vise hvor glad man er i hverandre, men sannheten er at det er tanken som teller når man skal kjøpe valentines gave til han. Dette er jo en tid dere dere kan vise hvor mye dere betyr for hverandre, og det trengs ingen super dyr gave for å gjøre det. Det aller viktigste er at dere gjør noe som er litt utenom det vanlig, for å markere dagen og kjærligheten mellom dere to.

Dette kan for eksempel være å gå en tur sammen og spise litt mat på en cafe, eller å lage en litt fin middag hjemme. Dette kan bli veldig hyggelig, særlig om dere samarbeider om å lage maten dere skal spise. Gaven kan være å sitte å prate sammen kun dere to, og snakke om ting dere interesserer dere for.

Vil du i tillegg gi en valentines gave til han kan du fremkalle favorittbildet av dere to, og ramme det inn for eksempel. Du kan også gi han noe praktisk som ikke er så dyrt, for eksempel noen nye t-skjorter, noe fra favoritt tv-serien hans, eller strikke en varm genser. Dette er noe man kan sette pris på i lang tid fremover, og er derfor en kjempefin gave selv om den ikke koster skjorta.

 

Gavene han kommer til å elske

Det er med andre ord veldig mange forskjellige gaver du kan kjøpe om du ser etter valentines gave til han. Det er jo du som kjenner han best, og som vet hva du kan kjøpe i Valentinesgave til kjæresten han kommer til å elske. Dette kan for eksempel være en opplevelse, noe romantisk, en gave han ikke trodde han trengte, eller kvalitetstid sammen.

Hvis du slår kreativiteten til og sjekker ut noen gavetips her, så skal du nok se at det ikke er umulig å kjøpe valentines gave til han likevel, og at det er mange ting man kan bli veldig glad for. Husk at det er tanken som teller, og at kjærlighet kan vises på mange forskjellige måter! 

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne