Babyshower gave - Årets beste gaver til babyshower

Babyshower gave 2024 – Årets 35 beste gaver til babyshower

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når et nytt barn skal komme til verden er det tid for å feire. Dette er jo en stor begivenhet for alle, og særlig for foreldrene til barnet. I denne anledningen holder mange en såkalt babyshower, der man dusjer mor og resten av familien med babyshower gaver til den lille som kommer. Dette er et fint tidspunkt å gi litt oppmerksomhet til mor, og være med på å feire det nye livet som er laget.

Årets beste babyshower gaver 2024

Personlige plakater til barn

Baby badeslag med navn

Personlig tilpasset massive sjokolader

Sjokolade med personlig foto

Personlig Milestone® babyplakat - Stjernetegn

Barnestol - Grå

Sjokolade med egen personlig tekst

Personlig Milestone® babyplakat - Brev

Personlig myke leker

Gigantisk Enhjørning - Hvit

Baby lekedrakt med trykk

Gigantisk Bamse - Supergigantisk

Design Ditt Eget Kakebilde

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Baby sengetøj med navn

Ammeputer og trekk

Baby- og barneklær - LuksusBaby

Gigantisk Bamse - Gigantisk

Graviditetsklær

Brodert badehåndkle for baby

Baby bodystocking med navn

Barnebestikk med inngravering

Aktitivetstepper

Bilde på massive sjokolader

Personlige smokker - hvite - sett på 2

Bursdag bjørn med navn

Cozy Gigantisk bamse

Hjerteformet eske med evighetsroser

Personlig baby-teppe

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Sjokolade telegram

Hva kjøper man i babyshower gave  2024 ?

Men, hva er det egentlig man kjøper i babyshower gave 2024 ? Det kan være du aldri har vært i en babyshower før, og ikke har barn heller, og da kan denne oppgaven bli noe komplisert. Heldigvis er det ikke umulig og det finnes faktisk en hel del ting som kommende foreldre trenger og vil sette stor pris på! Noen gavetips hjelper deg godt på veien når du skal kjøpe en babyshower gave, og det er nettopp dette vi skal komme med her. Enten du skal kjøpe gave til baby eller mor så har vi noen gode tips som de aller fleste vil bli veldig glade for.

 

Den perfekte babyshower gave – Gi det nødvendige

En babyshower gave består ofte av nødvendige ting man må eller bør ha når en baby kommer til verden. Det finnes enormt mye utstyr der ute som kommer godt med når det er en liten baby i hus, som for eksempel en vogn til koselig trilleturer, et bilsete som sikrer babyen når dere kjører bil, en krybbe til å sove i, stellebord for bleieskift, seter til å ha i badekaret og lignende. I tillegg til dette så er det mange andre ting du kan gi i babyshower gave, som er fint og hjelpsomt å ha, men ikke nødvendig. Det finnes for eksempel egne søppelkasser til brukte bleier, en maskin som varmer opp våtservietter og forskjellige leker til babyen.

Et barn trenger jo egentlig bare mat, søvn og kjærlighet i hovedsak, men det er mange andre ting som er utrolig praktiske å ha, spesielt i en travel hverdag der en ny mor tar imot all hjelpen hun trenger. Dessuten kan disse tingene gjøre det tryggere for babyen, og dermed mer avslappende for mor. Dersom du har barn selv, eller har erfaring med babyer, så vet du kanskje om noen smarte ting som er fine å ha i en hverdag med baby, og da kan dette være den perfekte gaven å gi til den kommende moren. Fortell henne også gjerne hvor hjelpsom akkurat denne tingen har vært for deg, og kom med tips til hvordan du bruker den på best mulig måte.

 

Gi en babyshower gave til mor

De fleste tenker kanskje at det er babyen som er i sentrum når man skal gi en babyshower gave, men det er altså en annen person som også fortjener å bli feiret og gitt gaver til. En babyshower gave til mor egner seg godt ettersom det er hun som har båret frem barnet, og som kommer til å trenge litt ekstra hjelp og kjærlighet i tiden som kommer. Dette kan du blant annet gjøre med en flott gave!

Hva med å sette sammen en flott velværekurv til mor, fylt opp med flotte ting hun kan kose seg med etter fødselen? Dette kan for eksempel være noe hun har ventet i ni måneder med å spise eller drikke, kanskje en flaske champagne? I tillegg kan det være fint å legge med noen behagelige klær som hun kan slappe av i sammen med babyen, og en ammepute som gjør hverdagen med amming litt lettere. Hva med å legge ved litt god hudpleie, slik at hun kan gi seg selv en liten spabehandling mellom slagene? Sammen med dette kan du legge inn tips til noen gode filmer hun kan se mens hun slapper av med babyen, eller noen gode podkaster hun kan ha på øret.

Hvis det ikke er mange dager til babyen kommer, eller hvis den allerede er her, så kan noen deilige ferdiglagde måltider være midt i blinken. Lag større porsjoner med varme og gode retter som pastaer og gryteretter, som du kan pakke i mindre matbokser og fryse ned.

 

Forevig gjør minner

Er det noe man stadig hører når folk får barn, er at tiden går så fryktelig fort. Det er som at man blinker også går barnet i skolen eller flytter hjemmefra. En fin babyshower gave kan være noe som hjelper med å forevige gjør minner, for eksempel et polaroidkamera som tar bilder og printer dem ut med det samme. Da kan foreldrene ta bilder av den lille hele tiden, og skrive de ut for å lime inn i en minnebok eller henge på veggen.

Hvis du vil at de skal ha litt mer profesjonelle bilder, så kan du gi foreldrene et gavekort på en babyfotograf, eller ta gravidbilder. Da kan man alltid se tilbake på tiden der babyen var veldig liten eller da den var inne i magen. Dette er en babyshower gave man alltid vil sette pris på, og du blir nok veldig populær dersom du gir dette!

En annen måte å ta vare på minner på, er gjennom forskjellige bøker der du skriver inn informasjon om barnet ditt etter alder, og legger ved et bilde. Det kan for eksempel være vekt og høyde på barnet, om de har fått noen nye tenner eller har lært seg en ny ferdighet. Som ny forelder tenker man kanskje at man aldri kommer til å glemme disse tingene, men når det er så mye som skjer hele tiden, så er det ikke så lett å følge med.

 

Kreative babyshower gaver

Når du skal gi en babyshower gave, så er det lov å være kreativ og gi noe litt morsomt og utenom det vanlige også. Du kan for eksempel lage en bleiekake! Disse ser veldig kule ut, og er dessuten laget av bleier som jo er en forbruksvare for nye mødre. Hvis du er kunstnerisk av deg så kan du også tegne eller male et bilde av mor og baby, eller lage en flott tavle der man kan skrive inn informasjon om babyen når den blir født og lime inn et bilde.

Det finnes mange kreative «kits» til nye foreldre der man kan ta fotavtrykk eller håndavtrykk fra babyen når den er liten. Disse kan man lage til flott dekorasjon som kan henges på juletreet, eller andre steder.

Du kan også lage en bildebok eller en video til den kommende moren i babyshower gave, som viser reisen fra da de fant ut at de skulle ha baby, helt til barnet kommer. Du kan finne fine gravidbilder som kan limes inn, og en tidslinje med viktige datoer. Du trenger ikke å fylle ut hele boken, fordi det er mye mer som skal skje i livet til den lille. La det være igjen noen sider til andre større begivenheter, som den første dagen i barnehagen eller konfirmasjonsdagen!

 

Arranger en babyshower

En babyshower blir ofte arrangert av venner eller familien til mor, gjerne som en hyggelig overraskelse. Hvis du har en søster, datter eller bestevenninne som skal bli mor, så kan du jo arrangere en slik fest som babyshower gave. Slike fester tar jo både tid og penger å arrangere, og det er mye som skal forberedes. Derfor er dette definitivt en god og verdig babyshower gave, som jo kommer til å generer mange andre gaver. Sånn sett gir du da den største gaven!

Når du skal arrangere babyshower så er det viktig å huske å invitere nærmeste venner og familie til den kommende moren slik at alle har muligheten til å ferie. Du kan pynte med rosa eller blått alt etter om det er en gutt eller jente. Hvis dere ikke vet kjønnet på babyen kan dere satse på en mer nøytral pynt.

Lag litt mat som moren liker, og fiks en søt eller morsom kake til dessert. På selve festen bør det være tid til å åpne gaver, og noen morsomme aktiviteter man kan gjøre. Dette kan for eksempel være å male på bodyer, gjette omkretsen til gravidmagen eller tippe på hvilket kjønn babyen er, hvis dere ikke vet hva det er enda. Det viktigste er å feire at det kommer et nytt liv til verden, og moren som bærer det frem, som ofte blir en utrolig hyggelig feiring.

 

Babyshower gaver til fremtiden

Det er mye fint du kan kjøpe i babyshower gave som både mor og baby kan få bruk for akkurat nå. Men, hvis det er mange andre som gir dette, så kan et babyshower gavetips til deg være å kjøpe noe til fremtiden! Hva med å starte en sparekonto for babyen, der du og andre kan gi penger i stedet for en leke eller en annen gave til jul, dåp og bursdager fremover. Veldig mange barn og foreldre i Norge har jo det de trenger, og det er begrenset hvor mange smokker man kan gi i gave til kommende mor. Den beste babyshower gave er da kanskje noe som øker i verdi i fremtiden.

Når man starter en slik sparekonto tidlig så kan det gjøre det enklere for barnet å kjøpe store ting i fremtiden. Det kan være sin første leilighet, eller å betale for å ta førerkort. Du kan enten markere sparekontoen til noe helt spesielt, eller la foreldre og barnet velge selv hva de vil bruke pengene på. Selv om dette ikke er noe babyen vil skjønne seg på nå eller i den nærmeste fremtid, så kan vi love deg at dette er nok den babyshower gaven de kommer til å sette størst pris på når de blir litt eldre.

Velger du å gi dette i babyshower gave så kan det også hjelpe foreldrene stort, da det kommer mange utgifter gjennom et liv som kan være vanskelig å dekke for alle.

 

Gaver til babyshower på budsjett

Ting til baby kan være utrolig dyrt, og dermed kan en babyshower gave også koste mye. Men, hvis du ser etter en gave til kommende mor, så er det ikke slik at den må koste utrolig mye penger. Det finnes mye fint som ikke er så dyrt, og som man fortsatt kan bli utrolig glad for. Hva med å dra på en bruktbutikk og se om du finner noen søte og unike barneklær? Her kan du typisk finne gamle sko, jakker, kjoler og andre klær som er så gode som nye, men litt billigere. Det er dessuten mye bedre for miljøet, og du har muligheten for å finne en babyshower gave som er ulik noen andre hun får!

Andre ting som trengs i hverdagen er for eksempel flasker, smokker og bleier, som er forbruksvare når man har barn. En søt bamse eller en morsom leke holder også i massevis, og kanskje finner du bamsen babyen kommer til å ha for resten av livet.

 

Kjøp av gave til babyshower

Her fikk du kanskje en og annen babyshower gave ide som du kan bruke neste gang du skal i en babyshower. Det er ikke alltid en enkel oppgave å finne slike gaver, og kanskje du ikke vet helt hva man gir til en nybakt mor? Det er heldigvis mange tips å få som er gode å ha når du skal kjøpe fine gaver, og en flott babyshower gave kan også være en fin gave til mor, som en feiring av innsatsen hennes.

Prøv å tenk over selv hva du hadde hatt lyst på som en ny mor. Det kan være ting hun har savnet å spise, eller noe man kan kose seg med mens babyen sover. Kanskje den aller beste gaven er å komme med middager på døren de første dagene babyen er her, eller å love å sitte barnevakt når den blir litt eldre?

Uansett hva du kjøper så er det viktig å huske at det er tanken som teller, og at en gave ikke trenger å koste skjorta for å være både fin og brukbar. Du som venn, mor eller søster vet nok best hva personen har lyst på i gave og du kan selvsagt også spørre den kommende moren om hun har noen ønsker til en babyshower gave.

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne