70 års gave - Årets beste gaver til 70 åringer

70 års gave – Årets 50 beste gaver til 70 åringer 2024

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det er ingen tvil om at det å fylle 70 år er en milepæl i livet. Det er en tid for å reflektere over årene som har gått, sette pris på livets store øyeblikk og se frem til nye eventyr. I og med at dette er en så stor dag er det ikke alltid like lett å finne den perfekte 70 års gave. I denne artikkelen skal vi derfor gi deg noen gode tips slik at det kanskje blir litt enklere å finne den perfekte gaven.  Uansett om du leter etter personlige gaver, opplevelser eller noe litt mer praktisk så har vi funnet frem noen gode gavetips til 70 åring.

Årets beste 70 års gaver 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige fotobøker

Ølglass med gravering

Personlig tilpasset massive sjokolader

Grillsett med skinntrekk med navn

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Ølkrus med gravering

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Vindu fuglebrett - Utenu

Personlige tøfler - Blå - Str. 36 - 38

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Sokker med trykk

Gaveeske Kjærlighet

Inngravert flaskeåpner i tre

Personlig inngravert lommelerke - skinnimitasjon

Gravert osteskjærebrett i tre med bestikk

Elektrisk varmepledd deluxe - Cozy

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Roomba robotstøvsugere

Treknivblokk (inkludert knivsett)

Badekåpe til kvinner

Badekåpe til menn

Gaveeske til Kaffeelskeren

Bilde på massive sjokolader

Personlige ovnshansker - 2 stk. - blå

Duftpinner - Du er herlig

Gravert lys med navn

Grytevotter i skinn med navn

Brennevinsglass med gravering - 4 stykk

KitchPro boblevaffeljern

KitchPro Sjokoladefontene

Kjølebrønnen Cool-Well

Lampen Mood Book

Trigger Point Pro - Massasjepistol

Personlig sett med salt- og pepperkvern

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Saltlampe fra Himalaya

Sjokolade telegram

Snug Rug DeLuxe

Snug Rug Hoodie

Things I Love About You fyll-ut-bok

Vooni® Trådløs håndstøvsuger

Zenkuru Fotmassasje

Zenkuru sammenleggbart fotbad

Julekule - Gjennomsiktig

Tips til 70 års gave

Å finne den perfekte 70 års gave kan virke som en utfordrende oppgave, men det trenger det absolutt ikke å være. Her er forslag til 70 års gave slik at det kanskje blir litt lettere:

  • Personlige minner: En fotobok med bilder fra jubilantens liv eller en samling av håndskrevne brev fra venner og familie kan være en rørende gave.
  • Velvære: Gi en dag med avslapning og egenpleie på et spa eller velværesenter, eller en gave som tilbyr velvære i hjemmet.
  • Bøker: En samling av klassiske romaner, en bok om en favorittinteresse eller til og med en e-bokleser kan være flotte gaver for en bokelsker.
  • Hagegaver: Om jubilanten har grønne fingre, kan du vurdere hageredskaper, en plante som kan plantes i hagen, eller en hagebok.
  • Mat- og vinopplevelser: En gourmetmiddag på en fin restaurant eller en vinsmakingstur kan være en kulinarisk glede.
  • Hobbyrelaterte gaver: Tenk på jubilantens hobbyer eller interesser. En gave som støtter hobbyen deres, vil bli verdsatt.
  • Opplevelser: Planlegg en dag ute med 70 åringen. Dette kan inkludere en tur til en kulturell begivenhet, en piknik i parken eller til og med en dag ved sjøen, avhengig av preferansene deres.
     

Husk at den beste 70 års gave ikke alltid er den dyreste, men den som viser at du har tenkt på jubilanten og ønsker å gjøre denne dagen spesiell. Uansett hva du velger, er det tanken og omtanken bak gaven som vil gjøre den minneverdig.

Se også: Julegaver til besteforeldre

 

70 års gave til mamma

Det å kjøpe en bursdagsgave til 70 åring, kan være vanskelig nok i seg selv. Mange vil nok føle litt ekstra på presset når det er akkurat mamma som fyller 70 år. En flott måte å hedre henne på er å velge en personlig gave som virkelig viser omtanke. Et smykke med gravering av familiens navn eller initialer kan være en super 70 års gave dersom hun ikke eier noe lignende allerede. Et innrammet fotografi eller en fotobok med minner fra familiens tid sammen kan også være en ekstra hjertevarmende gave på en slik dag.

For en mer praktisk tilnærming kan du vurdere gaver som fokuserer på komfort og velvære, som et mykt og deilig pledd, et sett med fine kaffekopper eller en trådløs støvsuger. Om du ønsker å gi en praktisk gave, som likevel byr på noe litt ekstraordinært så kan vi anbefale en fotmassasjer, en massasjepistol eller en robotstøvsuger. Dette er praktiske ting til hjemmet som likevel kan føre til at 70 åring føler seg litt ekstra spesiell på den store dagen.

Hvis du har en mamma som er eventyrlysten, kan du vurdere å gi henne en spennende opplevelsesgave. Dette kan være alt fra ballongferd over vakre landskap til et cruise til eksotiske destinasjoner hun alltid har ønsket å utforske. Uansett hvilken gave du velger, er nøkkelen å vise at du verdsetter henne og alt hun har gjort.

Se også: Gaver til bestemor

 

70 års gave til pappa

Når pappa når den stolte alderen av 70 år, er det på tide å feire stort. Tenk på hans interesser og hobbyer når du velger den perfekte 70 års gave. For en far som elsker å tilbringe tid utendørs, kan en skreddersydd fisketur eller jaktreise være en uforglemmelig opplevelse. Du kan også vurdere å gi ham en eksklusiv dag på en golfbane eller noe lignende der han får mulighet til å dyrke sin favorittsport. Hvis det er mulighet for at dere kan gjøre noe hyggelig sammen, som fremdeles legger fokus på hans interesser, da treffer du virkelig midt i blinken.

Hvis du skal gi en 70 års gave til far som ikke omhandler like mye spenning, så har vi også noen mer avslappende tips. En velværepakke eller en litt ordentlig massasjestol er noe han mest sannsynlig vil få god bruk for og som han kanskje ikke hadde giddet å spandere på seg selv. I samme kategori kan et elektrisk varmepledd eller en nakkevarmer også være en super gave. 

Du kan også gi han muligheten til å utforske nye interesser ved å registrere ham i et kurs eller en workshop. Dette kan være innenfor noe som interesserer ham allerede eller noe helt nytt, enten det er matlaging, kunst, musikk eller håndverk.

Se også: Gaver til bestefar

 

70 års gave til mann

En gave til 70 åring er ikke alltid like lett, men heldigvis har vi noen gode tips. For en mann med sans for estetikk og stil, kan en skreddersydd dress eller et luksuriøst sett med mansjettknapper og slipsnål være den perfekte gave. Eventuelt kan du gi han inngraverte whiskyglass eller et skinnforkle med navnet hans på. Estetiske, klassiske gaver kan være så mangt, så prøv å hold hans interesser i fokus. 

Menn i denne alderen setter ofte pris på avslappende opplevelser. En helgedag på et førsteklasses spa eller en avslappende og god middag for dere to kan også være en perfekt 70 års gave. For de som er lidenskapelige om vin eller øl, kan en eksklusiv vin- eller øl-smaking være en uforglemmelig opplevelse. Hvis dette er noe dere kan gjøre sammen blir det ekstra hyggelig, og mest sannsynlig et minne dere begge vil huske i lang tid fremover.

 

70 års gave til dame

Når en dame feirer sitt 70-årsjubileum, er det klart at man kan slå litt på stortromma dersom man har mulighet til det. En vakker smykkegave vil alltid være en god 70 års fødselsdagsgave. Vurder et håndlaget perlekjede eller et unikt smykkeskrin som vil gjøre gaven litt ekstra spesiell og personlig. Hvis du føler at hun har nok av smykker kan annet tilbehør som en lekker veske eller jakke også være et flott tilskudd til garderoben.

For en kvinne som har en lidenskap for kreativitet og kunst, kan du vurdere å gi henne et komplett sett med akvarellmaling i god kvalitet, et bilde du selv har malt eller et årskort til kunstmuseer og utstillinger. Prøv å tenk over hvilke interesser hun har, slik at du kan finne en gave som passer hennes hobbyer, enten der er kunst, bøker, mat eller musikk.

Noen ganger kan de mest dyrebare gavene være de som gir minner for livet. Overrask henne med en helgetur til et sjarmerende sted, en teaterforestilling eller billetter til en konsert hun har drømt om å delta på. Husk at den perfekte 70 års gave ikke trenger å være så dyr.

 

70 års gave opplevelse

Når man velger en opplevelsesgave til en 70-åring, er det viktig å ta hensyn til alderen og sørge for at opplevelsen er både komfortabel og minneverdig. En av de mest verdsatte opplevelsene er kanskje en rolig helg på et avslappende spa- eller badehotell. Dette gir muligheten til avslapping, velvære og å nyte et velbehag som kroppen og sinnet vil sette pris på.

Et annet tips til 70 års gave kan være en piknik i en vakker park eller ved sjøen. Du kan sette sammen en piknikkurv med alle deres favorittretter og drikkevarer, samt et deilig pledd. Dette gir en hyggelig utendørsopplevelse og gir tid til å reflektere og lage nye minner sammen. For de som verdsetter kunst og kultur, kan billetter til en teaterforestilling, et kunstgalleri eller en historisk rundtur i en nærliggende by være en flott 70 års gave. Dette gir muligheten til å utforske nye interesser og lære noe nytt.

Husk at den beste opplevelsesgaven er en som er tilpasset mottakerens interesser og fysiske evner. Noen 70 åringer vil ønske en roligere opplevelse, imens andre er klare for en litt mer fart og spenning.

 

Hvor mye gir man i 70 års gave

Å finne den riktige mengden å gi i 70 års gave kan være vanskelig, da det ikke er noen fast regel om hvor mye man bør gi. Gavebeløpet kan variere betydelig avhengig av din egen økonomiske situasjon, relasjonen til jubilanten og hvor mye du ønsker å markere anledningen. Generelt sett er det viktig å huske at det ikke handler om hvor mye gaven kostet, men tanken og omtanken bak gaven.

Det er også vanlig å vurdere hva slags forhold du har til 70-åringen. Er dere nære familiemedlemmer, venner eller kolleger? Jo nærmere forholdet er, desto mer kan man føle behov for å feire med en betydelig gave. Likevel bør gaven alltid være innenfor dine egne økonomiske rammer og komfortsone. Kanskje kan det være en ide å kjøpe en gave sammen med noen andre, enten dette er felles kollegaer eller noen andre familiemedlemmer. Det er også mulighet for å slå sammen for eksempel bursdagsgave og julegave dersom det gir mening.

Husk at det mest verdifulle med en gave er tanken bak den. En gave som viser omtanke og kjærlighet, uavhengig av beløpet, vil alltid være hjertelig velkommen og minneverdig!

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne