POPULÆRE GAVER TIL tenåringer 2024

Personlige fotobøker

Personlig tilpasset massive sjokolader

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Luksuriøst enkelt-lærarmbånd med gravering

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Natur opplevelser

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Personlig myke leker

Sokker med trykk

Galakse-projektor Deluxe - Vooni

Giant personlig Milka-sjokolade

Adapt-A-Desk sammenleggbart laptopbord

Chili Klaus Last Man Standing-spill

Personlige sokker - Multiface

Gaveartikler

Se mer »

Finn gode gaver til tenåringer

Leter du etter inspirasjon så du kan finne den perfekte gaven til tenåringer? Det er mange anledninger i løpet av tenårene, hvor det er tradisjon for å gi gaver. Her på Geniale Gaver har vi dekket disse for deg, uansett hvilken anledning det er du skal kjøpe en gave til en tenåring. Hvis du leter etter gavetips til ditt eget tenåringsbarn, til konfirmasjonsgave, 18 års bursdagsgave, eller til julegave til tenåringen, kan du finne inspirasjon og massevis av gavetips her på siden.

Gavetipsene er delt opp i oversiktlige kategorier, så du lett kan finne den helt rette gaven til tenåringen. Du finner blant annet gaver til tenåringsgutter, gaver til tenåringsjenter, konfirmasjonsgaver og bursdagsgaver. Dere vil helt sikkert finne den rette gaven til tenåringen i en av disse kategoriene. God fornøyelse!

De beste gaveideer til tenåringer

Jo eldre de blir, jo vanskeligere blir det å finne gode gaveideer til tenåringer. Tenåringstiden strekker seg etter de flestes mening fra 13 til 18 års alderen. Barnet går fra å være et barn, til så smått å utvikle seg til å bli et voksent menneske. Det er en spennende, morsom og følelsesmessig alder. Til tross for at de så smått begynner å bli voksne, elsker tenåringer selvfølgelig fremdeles å få gaver. 

Mens de blir eldre og kommer i tenåringsalderen begynner det å bli vanskeligere å finne gode gaver til tenåringsgutten og -jenta. Samtidig er tendensen at deres gaveønsker dessverre blir dyrere. Mange tenåringer begynner å bli opptatt av mote og trender, og det avspeiler seg også på tenåringens ønskeliste. De vil gjerne ha det som er på mote akkurat nå og det som er trendy. Selv om interessene er forskjellige, har de det til felles, at de som regel gjerne vil ha det alle andre har. Om det er de kule tøymerkene, de nye fotballskoene eller den helt rette gamermusen og -tastaturet.

I tillegg kommer det også an på anledningen samt kjønnet til tenåringen. De beste gavene til tenåringsgutten er naturligvis ikke alltid så interessante for tenåringsjentene. Anledningen er heller ikke helt likegyldig. For eksempel er det ofte en tradisjon for å gi større konfirmasjonsgaver, 18 års gaver og studentgaver, enn julegaver og bursdagsgaver.

Hold deg oppdatert på tidens gavetrender

For å finne de beste gaveideer til tenåringer, gjelder det for voksne og foreldre å følge med og holde seg oppdatert. Det som er in i dag, er nemlig ikke nødvendigvis det som er in i neste uke. Derfor er de beste gavetipsene til tenåringer ofte det som er aktuelt akkurat nå. Det kan være alt fra den nyeste PlayStation til de siste sportsskoene.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig noen gaveideer som er særlig populære gaver blant tenåringer. Deriblant gadgets og tøy, som er kategorier du finner på stort sett alle tenåringers ønskelister. Her på Geniale Gaver kan du naturligvis få gaveinspirasjon i et bredt utvalg av populære gaver til tenåringer.

      

Hva gir man i gave til tenåringen som har alt?

Vi kjenner alle sammen spørsmålet: «hva gir man i gave til han som har alt?». Men det er et nytt uttrykk som begynner å bre seg, og kanskje holder på å bli enda mer populært. Det er: «Hva gir man i gave til tenåringen som har alt?» Og det er et veldig godt spørsmål. Det enkle og kjedelige valget er selvfølgelig penger. Men mange gir av prinsipp ikke penger i gave, med mindre det er en konfirmasjonsgave. Hvis du er en av dem som alltid gir penger i gave til tenåringer, ville du sannsynligvis ikke vært inne på denne siden for å lete etter inspirasjon til gavene. På Geniale Gaver finner du masse fete gaver til tenåringer – også til tenåringen som har alt.

Gavekort til klær til tenåringsjenter og -gutter

Hvis tenåringen du skal gi gave til er opptatt av klær, så er det naturlig å gi et gavekort til deres yndlingsklesbutikk. Selv om de har alt, trenger de alltid mer tøy. Du kan kjøpe gavekort i alle klesbutikker og de fleste av dem har også en løsning så du kan kjøpe det online. Du kan selvfølgelig også prøve å kjøpe tøyet selv, men med mindre du er 100% sikker på hvilken type tøy som står på tenåringens ønskeliste, vil jeg anbefale et gavekort i stedet.

Gavekort til opplevelsesgaver

En annen god gaveidé til tenåringens om har alt, er gavekort til en opplevelse. Det kan være alt fra en tur i et helikopter, en aktivitetstur eller fallskjermhopping til de litt eldre tenåringene som elsker adrenalinsuset. En god opplevelse er et minne for livet. Derfor er opplevelsesgaver en av de absolutt beste gavene til tenåringen som har alt.

Gaveideer til konfirmasjonen

I starten av tenåringsalderen, når de kommer i 13-14 års alderen, velger de fleste tenåringer å bli konfirmert. De som ikke gjør det, blir nonfirmert. Uansett skal det selvfølgelig feires med en fest og tradisjonen tro, blir de lykkelige tenåringene overveldet med gaver av familie og venner. Mange velger å gi penger i konfirmasjonsgave og det skal det selvfølgelig være rom for. Konfirmantene skal ha penger til å bruke på de tingene de har ønsket seg lenge.

Hvis du vil være litt mer kreativ enn bare å gi penger i gave til tenåringen, har vi på siden vår et spennende utvalg av både konfirmasjonsgaver til gutter og konfirmasjonsgaver til jenter. Om det er smykker til jenter, ur til gutter eller andre ting som spillkonsoll eller gadgets, så vil du finne det her på Geniale Gaver.

      

18 års bursdagsgave til tenåringsgutter og -jenter

Den store dagen har kommet, som barna her ventet på mer eller mindre hele livet. Den dagen hvor de blir «voksne», deres 18 års burselsdag; da skal det selvfølgelig være en god 18 års gave. Det er en stor dag både for fødselaren og foreldrene, og selvfølgelig skal man finne den helt rette 18 års bursdagsgaven. Men hva finnes av gode gaveideer til 18 års bursagsgaver? 

18 års gaver kan godt være noe litt ekstra, sammenlignet med andre gaver til tenåringer. Mange foreldre gir et smykke eller et ur til tenåringsbarnet i 18 års gave. Hvis han eller hun snart skal flytte hjemmefra, er gaver til hjemmet en supergod gaveidé. Det kan være alt fra kjøkkenmaskiner til håndklær. Mange unge i denne alderen planlegger også å dra ut og reise. I så tilfelle, vil det være ideelt med utstyr de kan bruke på reisen. For eksempel en ryggsekk, hvis de skal backpacke, eller alternativt en koffert. Vi har selvfølgelig et stort utvalg av gaveideer til 18 års bursdagsgaver som passer til alle typer 18 åringer.

       

Gaver til tenåringskjæresten

Hvis du er en tenåring som er på utkikk etter en gave til tenåringskjæresten, da har du kommet til det rette stedet. Her på denne siden finner du et stort utvalg av gaver til tenåringskjæresten; både til gutter og jenter. Du kan sjekke alle de gode gavetipsene her på siden, som egner seg perfekt som gaver til tenåringsgutter, så vel som gaver til tenåringsjenter. Hvis du vil ha et enda større utvalg, kan du se på kategoriene under gaver til han, gaver til henne eller ta en kikk på den ultimate kjæreste gaveguiden. Her er det en rekke fete, morsomme og romantiske gaver til tenåringer. 

Gaveinspirasjon til flere gode gaver til tenåringer

I tillegg til å ha gode gaveartikler med et utall av gavetips om hva du kan gi tenåringer i gave, har vi også laget en topp 50 liste over gaver til tenåringer her på siden. Der kan du få ytterligere gaveinspirasjon til gode gaver til tenåringer Noen av våre absolutte favoritter på listen er:

 • Gadgets og elektronikk gaver – Gadgets er en av den typen gaver som står svært høyt på mange tenåringers ønskeliste, både til jul og bursdager. Det er alt fra el-sparkesykkel, til mobiltelefoner til droner. Mangler du inspirasjon innenfor denne kategorien, kan du sjekke listen ovenfor. Den er nemlig spekket med fete gadgets og elektronikkgaver til tenåringen.
 • Kule ting til tenåringsrommet –Kule ting til tenåringsrommet er enda en gavetype som mange tenåringer vekter høyt når de lager gaveønsker. Sekkestoler er for eksempel et møbel mange tenåringer er helt ville etter, både til å chille og game i. Til tenåringsjenter er smykkeskrin og stjernetegnsplakater stort, mens guttene er helt ville etter minikjøleskap, morsomme plakater samt høyttalere og annen hi-fi utstyr.
 • Spill- og gamerutstyr – Spill og gamerutstyr dekker over både møbler som gamerstol og bord, men også tastatur, mus og høretelefoner. Ytterligere så liker de konsoller som PlayStation og Nintendo Switch, eller en av de nyeste trendene, Virtual Reality utstyr.

Gaveønsker til tenåringer

Er du selv tenåring og ikke på utkikk etter gaveideer for å gi til andre, men derimot gaveønsker til deg selv? Alle de gavene du finner på siden kan du naturligvis også bruke som inspirasjon til din egen ønskeliste. Både på denne spesifikke siden og i mange av de forskjellige artiklene på nettstedet, finner du mange gaveønsker til tenåringer. Når du har funnet en gave du liker, kan du for eksempel bruke nettstedets wishlist-funksjon. Du tilføyer bare gaven til din ønskeliste på knappen, og deretter kan du gå inn på ønskelisten under «min ønskeliste». I tillegg til en samlet oversikt og alle dine ønsker, kan du også sende dem til din e-post.

Du kan også sende den til dine foreldres e-post, så de har en enkel digital ønskeliste fra deg. Ved å gjøre det enklere for dine foreldre, er det garantert større sjanse for at du får det du ønsker deg aller mest i gave.

De sikre tenåringsgavene

I tillegg til 50 populære gaver til tenåringer som du finner her på siden, er det noen sikre tenåringsgaver, som er en sikker vinner hver gang. Det er populære gaver som langt de fleste tenåringer ønsker seg og som derfor ikke slår feil. I og med at tenåringer ikke er de letteste i verden å finne gode gaveideer til, er det fint å kunne ty til denne typen gaver. Gavetipsene er:

 • Tenårings-klær – Ja, tenårings-klær er helt sikkert ikke den revolusjonerende gaveidéen du er på utkikk etter. Til gjengjeld er det nesten alltid en sikker vinner! Tenåringer trenger alltid mer tøy. Om det er et par nye sko, en hoodie eller en ny jakke. Skal gaven være helt skuddsikker, kan du gi et gavekort. Så risikerer du ikke å kjøpe feil tøy.
 • Tenåringsplakater – Ting til tenåringsrommet er generelt en sikker gavevinner hos tenåringer. Tenåringsplakater er helt safe. Det kan både være stjernetegnsplakater, gamerplakater eller fotballplakater. Det som er viktig, er at det er noe tenåringen interesser seg for. Er det det, så har du en sikker tenåringsgave!
 • Tenåringsbøker – Ikke alle tenåringer elsker å lese bøker. Men hos de som liker det, er tenåringsbøker en fremragende gaveidé. Om det er Harry Potter, Ringenes Herre eller noe helt annerledes. Igjen, så skal det være noe tenåringen interesserer seg for. Har du en ide om hva det kan være, og kjøper en bok som handler om det, så har du nok gjort det rette valget.

FAQ - Ofte stilte spørsmål om gaver til tenåringer

Mange tenåringer ønsker seg nye mobiltelefoner, PC-er, smartklokker og andre dyre gadgets. Men det er mange andre spennende ting som en tenåring kan ønske seg.

Gode gaveønsker til tenåringer

 • Popcorn-maskin cinema style
 • En personlig XXL Toblerone (4,5 kg)
 • Stjernehimmel lampe projektor
 • iDventure the cluebox
 • 3D puslespill
 • Virtual Reality briller
 • Drone
 • Elektrisk skateboard
 • Gaming utstyr
 • Personlig stjernetegnsplakat

Den beste gaven til tenåringen, er ofte det de ønsker seg, eller det de mangler. Vil du gi noe annerledes som de ikke regner med å få, kan du finne mange gode gaveideer på listen over topp 50 gaver til tenåringer. Her finner du de mest kjøpte gavene til tenåringer i år.

Det ønsker unge mennesker seg.

 • iPhone
 • Nettbrett
 • PC
 • PlayStation 5
 • VR briller
 • Smartwatch
 • Tøy
 • Penger
 • Ting til hobbyen deres
 • Fete ting til rommet
 • Gadgets og elektronikk
 • Elektrisk sparkesykkel
 • Bøker
Denne artikkelen er anmeldt av Kristian Aagaard (5/5)
5/5

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne