Gave til venninne - supergode venninnegaver

Gave til venninne 2024 – 50 supergode venninnegaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Her får du en gjennomført liste over supergode gaver til venninnen, som enhver venninne vil elske å få. Når du skal finne en god venninnegave, skal du først ha fastlagt hvilken type gave du vil gi til henne. Denne listen er laget med mange forskjellige gavetips, slik at du kan finne inspirasjon til akkurat den type gave du leter etter til venninnen din.

Jeg er sikker på at etter at du har sett gjennom listen, har du fått inspirasjon til et par supergode venninnegaver, til henne du leter etter en gave til. God gavejakt!

De beste gavetipsene til venninnen

Personlige fotobøker

Personlig tilpasset massive sjokolader

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Baileys kakao-pulver

Pizzaovn - KitchPro

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

Navn Anheng Hjerte Forgylt

Navn Anheng - Rund - Rhodium

Vindu fuglebrett - Utenu

Personlig myke leker

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Personlig halskjede med plate - Gullfarget

Sokker med trykk

Gigant-teddybjørn med t-skjorte med trykk - 130...

Brodert beanie - Svart

Galakse-projektor Deluxe - Vooni

Lovebox digital meldingsboks

Brodert sengepledd - vaffelstoff - sandfarget

Champagnepistol

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Giant personlig Milka-sjokolade

Personlig kjøkkenutstyr i bambus

Personlig vannflaske - gjennomsiktig

Automatisk såpepumpe

Badekåpe til kvinner

Personlig kimono

Zenkuru Kroppspute

Gaveeske til Kaffeelskeren

Gaveeske til sjokoladeelskeren

Hengestol - Outlust

Bilde på massive sjokolader

Cozy Gigantisk bamse

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Duftpinner - Du er herlig

EXIT: Puzzle Escape Room-spill

Personlig tilpasset teddyveske

Alpakkavandring og overnatting på Smedsrud Alpa...

Personlige sokker med ansikt - Hund

Zenkuru Sammenleggbar badebalje

Harry Potter Polyjuice Potion fargeskiftende lampe

Hjerteformet eske med evighetsroser

Hyttespillet

iDventure Tin Woodman's Heart gaveskjulested

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

Varmetøfler

KitchPro boblevaffeljern

KitchPro Mini Donut Maker

KitchPro Minivaffeljern

KitchPro Sjokoladefontene

Lampen Mood Book

Lucky Tickets – kjærlighetsbilletter

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Saltlampe fra Himalaya

Sjokolade telegram

Personlige sokker med ansikt - Katt

Smykkeskrin med evighetsrose

Snug Rug DeLuxe

Snug Rug Hoodie

Spralla® DIY-sett til håndavstøpning

Things I Love About You fyll-ut-bok

Vooni® Trådløs håndstøvsuger

Zenkuru Fotmassasje

Zenkuru sammenleggbart fotbad

Zenkuru Vektdyne

Personlig vannflaske - Aluminium

Den beste gaven til venninnen – få inspirasjon her

I denne guiden finner du både morsomme og kreative gaver til venninnen som har alt, personlige gaver til henne samt skjønne gaver til bestevenninnen. Samtidig finner du gaveideer som både kan brukes til alt fra julegaver til henne til vertinnegaver. Hvis du leter etter personlige gaver til venninnen, som samtidig er kreativ, kan jeg anbefale deg å kikke gjennom listen. Det er helt sikkert en gave som venninnen din ikke har allerede, og du vil helt sikkert finne den perfekte gaveidéen til venninnen som har alt.

Hvis du vil skjemme henne bort med en god bursdagsgave, så er det massevis gode gavetips til venninner som kan fullføre den oppgaven. Det er mange forskjellige typer kvinner og dermed også venninner. Men med de mange forskjellige gaveideene vi har samlet, er det garantert en håndfull gaver dine venninner vil ELSKE å få!

 

Gavetips til bestevenninnen

Når våre venninner fyller år og skal ha en bursdagsgave, vil vi naturligvis gi dem en gave som de blir glade for å få. Men når din beste venninne skal ha en gave, da er det noe helt spesielt. Da vil vi gjerne gjøre det lille ekstra, for å være helt sikker på at hun vil elske gaven!

Heldigvis kjenner vi bestevenninnen vår godt og vet derfor ofte hvilken type gave som vil falle i hennes smak. Er det en personlig gaveidé, en morsom gave til henne, eller kanskje en opplevelsesgave til henne, hvor dere kan gjøre noe sammen?

Hvis du ikke fant den perfekte gaven til din beste venninne på listen, så er jeg sikker på at du kan finne den under gaver til henne. Her kan du se et stort utvalg av forskjellige gaver til kvinner. Du finner alt fra opplevelsesgaver, personlige gaver, personlig pleie, ur, vesker og mye mer. Her vil du helt sikkert finne mer gaveinspirasjon til gode gaver til venninnen.

   

Gaven til venninnen som har alt

Vi har alle sammen den der venninnen som har ALT. Hun har de kule klærne, vesker, make-up osv. Hva gir man i gave til en slik venninne? På listen har vi inkludert noen gavetips som det er stor sjanse for at venninnen din ikke allerede har. Noen av disse gavene er morsomme, andre personlige, mens andre igjen er annerledes og unike. I det store utvalget vil du helt sikkert kunne finne den perfekte gaven til venninnen som har alt.

Andre gavetips som gjør seg som gode gaver til venninner som har alt, er hudpleieprodukter, make-up og gavekort. Disse gavene er noe som selv venninnen som har alt kan bruke. På listen ovenfor kan du finne flere gaveideer innenfor denne typen gaver. Alternativt kan du sjekke vår guide, dedikert til geniale gaver til kvinner som har alt.

   

Gave til venninne 30 år

Fyller venninnen din 30 år? Da skal hun selvfølgelig ha en god gave som passer til anledningen. Når venninnen din fyller rundt år og særlig 30 år, da kan hun godt skjemmes bort litt ekstra. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe dyre gaver til henne, men den bør helst være personlig. En 30 års bursdag er en av dem som blir husket. Dermed vil venninnen din høyst sannsynlig også huske de gavene hun får på dagen. Derfor kan det være smart å gjøre noe ekstra ut av det og bruke mer tid på å finne den helt riktige venninnegaven til hennes 30 års bursdagsgave.

  

Gave til venninne 18 år

Din venninnes 18 års bursdag er en helt spesiell dag. Det er en av de, hvis ikke den viktigste, bursdagen. Hun trer inn i de voksnes rekker og ofte med en stor fest for venner og familie. Til en slik spesiell anledning skal venninnen din selvfølgelig skjemmes bort med noen gode gaver. På listen finner du atskillige gaver til venninnen som vil passe perfekt til en 18 års bursdagsgave. Her finner du både klassiske, personlige, morsomme og brukbare gaver til henne. Det er venninnegaver til henne som skal flytte hjemmefra, henne som skal ut og reise og også supergode gaver til bestevenninnen. Du vil helt sikkert kunne finne den perfekte gaven til din venninnes 18 års bursdag i listen ovenfor.

   

Gave til venninnen under 100 kroner

Det er ikke alltid at vi trenger å gi store, dyre eller spesielle gaver til venninner. Noen ganger kan det være fint å gi billige gaver til henne. Det kan for eksempel være en morsom vertinnegave, en gave til en mindre anledning, eller bare fordi du har lyst til å gi en søt liten gave til henne. Her kan du saktens finne en god gave til venninnen for under 100 kr.

På vår liste over supergode gaver til venninnen, finner du blant annet tøy, sjokoladegaver, søte krus og mye annet. Alt sammen til en god pris og som er helt perfekt for deg som leter etter en gave til venninnen for under 100 kroner.

 

Venninnegaver til konfirmasjon

Har du en venninne som snart skal konfirmeres? Kanskje skal dere begge to konfirmeres og har avtalt å gi en god venninnegave til hverandre, utover den obligatoriske rosen. I begge tilfeller skal du ha funnet en god  konfirmasjonsgave til venninnen. Så hva er det av gode venninnegaver til konfirmasjon? Her får du våre forslag:

  • DIY eksplosjonseske – Denne gaveidéen finner du på listen ovenfor. Det er en av de beste venninnegavene til konfirmasjon som du kan gi, da det både er en betydningsfull og personlig gave. Fyll esken med bilder av dere, så vil den folde seg ut når esken åpnes.
  • Personlig stjernehimmelplakat – Gi en plakat med bilde av stjernehimmelen, slik den så ut den dagen hun ble konfirmert. Alternativt kan det være en bursdagsdato eller en annen viktig dato i deg og din venninnes liv.
  • En personlig Toblerone med navn – En Toblerone med navn på, er en morsom liten konfirmasjonsgave til venninnen – hvis hun liker sjokolade da… Men det trenger ikke å være navnet som skrives på den, det kan være akkurat hva du vil. For eksempel «gratulerer med konfirmasjonen» eller en annen hilsen. 
 

Flere gode gavetips til venninnen

Ja, det er veldig mange gode gavetips til venninner her på denne siden. For noen kan det faktisk bli litt overveldende. Derfor har vi samlet 4 av noen av de beste gaveideene til venninner, og det er:

  • Escape Room spil – Escape Room spillet er vanvittig morsomt å spille og da særlig med et per gode venninner. Det er akkurat som det klassiske Escape Room, bare kokt ned til et spill som kan spilles hjemme i stuen.
  • Karikaturtegning av henne – En karikaturtegning av henne, er kanskje en av de morsomste gaveideene til venninnen du kan finne. Det er en god personlig gave som dere nok skal få mye moro ut av!
  • Teppe med ermer – Hvem har vel ikke på ett eller annet tidspunkt ønsket seg et teppe med ermer? Så kan du fritt ta hendene ut fra det lune teppet. En skjønn gave til henne som elsker å kose seg på sofaen.
  • Inngravert vinglass – er du og venninnen typene som nyter et glass (les flaske) vin i ny og ne? Da er et par graverte vinglass et veldig godt gavetips. En personlig gave til venninnen, som hun garantert vil sette pris på. 
 

Gi henne en gavekurv

Er det ikke noe på listen som faller i din smak, så kan du alltids gi henne en gavekurv. Som hennes venninne, vet du helt sikker hva hun liker. Skjem henne bort med en gavekurv fylt med alle henne yndlings-snacks og -drikke. Det kan være en god flaske vin, sjokolade, lakris eller kanskje et par sidere. En god gavekurv er bortskjemming på høyt plan, og noe de fleste elsker å få – helt sikkert venninnen din også.

En gavekurv er dessuten en god takkegave, eller som en «bare fordi»-gave, hvis du vil gi venninnen din ekstra oppmerksomhet, uten en egentlig anledning.

Denne artikkelen er anmeldt av Astrid Olsen (5/5)
5/5

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne