POPULÆRE GAVER TIL pappa 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige sokker med foto - Super Dad

Världens Bästa Pappa T-shirt

Farsdag whiskyglass med gravering

Personlige fotobøker

Chili Klaus Spicy gaveeske

Ølglass med gravering

Pokal med Tekst - Världens bästa pappa

Personlig tilpasset massive sjokolader

Farsdag lærarmbånd - Brun

Grillsett med skinntrekk med navn

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig forkle - World’s Greatest Dad

Personlig krus

Farsdag plate

Farsdag T-skjorte - Hvit

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Gaveartikler

Se mer »

Finn de beste gavene til pappa

Pappa er en av de kanskje vanskeligste personene å finne gode gavetips til. Om det er bursdagsgave, farsdagsgave eller julegaver, så har de liksom aldri noen gode konkrete gaveønsker. Derfor kan det være en god ide å få noe hjelp på nettet, når du er på jakt etter den perfekte gaven til din pappa. Samtidig er «pappa» også et vidt begrep. Den perfekte gaven til en pappa på 35 år, som har et barn på 5 år, er ikke nødvendigvis den perfekte gaven til en pappa på 50 år+, som har voksne barn.

Her på Geniale Gaver har vi heldigvis delt gavetipsene opp i oversiktlige kategorier. Det gjør at du lett kan finne den rette gaven, til nettopp den faren du trenger gavetips til. Vi anbefaler kategoriene farsdagsgaver, gaver til pappa som har alt, samt kategorien med 50 års bursdagsgaver.

Gavelistene er tettpakket med forskjellige typer gavetips til forskjellige anledninger. Du finner både gaver til pappa som er aktiv, han som elsker kule gadgets og til fedre som elsker å være utendørs. Dermed kan du finne gaver til stort sett enhver type pappa, her på denne siden. Samtidig så er det en god blanding av gaver som passer til forskjellige anledninger. Det er billige, morsomme gaver til han, personlige gaver til bursdagsgave eller julegave og også noen eksklusive gaver som egner seg særlig godt som jubileumsgave, bryllupsgaver eller gaver til runde bursdager. Med andre ord, så har vi sørget for at du får spennende gavetips, til enhver anledning.

   

Gode gavetips til pappa

Som med alle andre gavetips, så er de beste gavene til pappa, de som blir kjøpt med omtanke og kommer fra hjertet. Tendensen er at gaver til pappa, ofte er praktiske gaver, fremfor betenksomme gaver som ofte er populære gaver til mamma. Men det betyr ikke at de ikke kan være personlige. Praktiske gaver kan saktens være en personlig gave, som samtidig er valgt med omtanke.

Men hvordan finner du de beste gaveideene til praktiske og personlige gaver til pappa? Jo, da er du nødt til å tenke over hva for en type faren din er. Er han en type som jobber mye og liker å rote litt i verkstedet eller hagen med forskjellige prosjekter? Da kan et godt gavetips til han være noe nytt verktøy, eller utstyr til hagen. I slike tilfeller er det både en praktisk og personlig gave. Er faren din typen som elsker vin eller whisky? Hvis det er tilfellet, kan whisky eller vingaver være en god ide. Er han grillentusiast? Da er det vel opplagt med en gave til grillmesteren.

De beste gavetipsene til pappa, kommer selvfølgelig an på hvem som gir gaven. Det er stor forskjell på om gaven er fra et mindre barn, en tenåring eller fra et voksent barn.

    

Gode gaver til pappa fra datter og sønn

Som mamma vil du ofte stå i den situasjonen at du skal hjelpe dine barn med å finne den perfekte gaveidéen til pappa. Det er mange anledninger, hvor det er tradisjoner for at barna gir gaver til faren. For eksempel farsdagsgaver, bursdagsgaver og julegaver til pappa. Barn er ofte kreative og ønsker mange ganger å lage hjemmelagde gaver til pappa. Det kan for eksempel være en tegning, en hjemmelaget figur eller en hjemmebakt kake. Men noen ganger kan det også være fint å finne en gave fra ønskelisten. Hvis det er slik at gaven skal kjøpes, er barn superkreative og gode til å finne på gode gavetips. Noen gavetips er kanskje kreative nok, men som mamma og barn, kan dere helt sikkert sammen komme frem til den perfekte gaven til far.

Her på Geniale Gaver har vi samlet en rekke spennende, gode og selvfølgelig geniale gavetips som egner seg spesielt godt som gaver til pappa, fra sønn og datter. Dem finner du i mange av artiklene om gavetips til pappa. La barna dine kikke gjennom idelisten, eller se på dem sammen. Jeg er sikker på at dere kan finne noen supergode gave-ideer til pappa, som han vil elske. Dere finner både personlige gaver, praktiske gaver samt annerledes og morsomme gaver til pappa.

   

Hvordan finner jeg den perfekte gaven til far?

Selv om du har blitt voksen, er du fremdeles din pappas barn, og vil selvfølgelig stadig gi den perfekte gaven til han, når anledningen er der. Bare fordi hans barn har blitt voksne, skal han selvfølgelig ikke snytes for farsdagsgaver og bursdagsgaver. Men hvordan finner du den perfekte gaven til pappa? Ofte er den lette løsningen et gavekort eller en gavekurv, og det pleier fedre å være rimelig fornøyde med. Men hvorfor ikke prøve å finne en mer personlig gaveidé til han? En gave som ikke bare er enda en i rekken, og som han glemmer etter en kort stund? Finn en gjennomtenkt gave til pappa, som er valgt med omtanke og gi han noe som han vil huskel Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort. Det er ikke alltid lett å finne gode gaver til fedre, og slett ikke den perfekte gaven.

Her på Geniale Gaver har vi lagt hodene i bløt og funnet en masse gode gaveideer til pappa, som han helt sikkert vil synes er interessante. Hvis du er et voksent barn, på gavejakt etter den perfekte gaven til faren din, vil du uten tvil få inspirasjon fra de mange gavetipsene våre. Du finner alt fra kule gaver til pappa, til 50 års bursdagsgave til pappa og rett og slett en rekke andre muligheter.

   

Hva er gode farsdagsgaver?

Som pappa har, med det ekstra privilegiet at man blir feiret en ekstra dag i løpet av året. Denne dagen kaller vi for farsdag, og tradisjonen tro skal pappa gratuleres og ha en farsdagsgave. Farsdag er ikke den samme dagen i alle land. I Norge feires dagen den andre søndagen i november. Farsdag er ikke like populær som morsdag, men den bør da absolutt ikke glemmes. Akkurat som mamma får en gave til morsdag, skal da far også ha en gave som er valgt ut med omtanke.

Hva er en god farsdagsgave? Gode farsdagsgaver er gaver som enten er personlige, eller en form for gaver for å skjemme bort pappa. Samtidig er det pluss at det er en gave som din pappa ikke forventer, og dermed overrasker ham. Om du skal velge en personlig gave til pappa, eller en gave som skjemmer ham bort, det kommer an på situasjonen og hvilken type han er. Det kan for eksempel være at den personlige gaven er den beste gaven, det ene året, mens bortskjemming er det beste valget neste år. 

Personlige farsdags-gavetips kan for eksempel være et nytt grillsett, en god flaske vin eller en opplevelsesgave. For at disse gavene skal være personlige, forutsetter det selvfølgelig at faren din er interessert i den kategorien som gaven er i. Hvis du vil skjemme han bort, kan en gavekurv med all hans yndlingsmat, snop og drikke være den personlige farsdagsgaven. Men husk, at uansett hvilken type gave du velger å gi din pappa til farsdag, er det viktigste at den er valgt med omtanke og kommer fra hjertet. Hvis det er et barn som skal gi gaven, er hjemmelagde gaver til pappa alltid et godt valg som farsdagsgave.

 

Gaver til 50 års bursdagen

Pappas 50 års bursdag er en helt spesiell rund bursdag. Han er halvveis til 100 år og skal ha en gave som matcher den helt spesielle anledningen. Derfor er tradisjonen å gi en gave som litt mer spesiell, som det kanskje er lagt litt mer omtanke i, enn ved andre bursdager. På listen over topp 50 gaver til pappa, har du atskillige gode gavetips som passer perfekt som gave til fedres 50 års bursdagsgave. Du kan sjekke vår kategori, med 50 års bursdagsgaver. Her har vi samlet enda flere interessante gaver til fedre som er i alderen omkring 50 år.

 

Morsomme gavetips til fedre med far-humor

Fedre er kjent for å ha en platt humor som populært blir kalt for pappa-humor. Derfor er det selvfølgelig ideelt at de en gang imellom får noen morsomme gaver som faller i deres smak. Denne typen gaver finner du naturligvis også på siden vår. Særlig sitatplakatene med far-vitser og sitater er populære, og det med god grunn De kombinerer nemlig det personlige med humor, som er 2 elementer som er med på å gjøre gavene supergode. Så hvis du leter etter en personlig gave til far, som samtidig er morsom, så er en slik plakat et ideelt valg.

 

En fet gave til pappa som har alt

Er faren din typen som har alt? Da er han antageligvis ekstra vanskelig å finne gaver til. Heldigvis er vi her på siden eksperter i gaver, og vi har gode gavetips til selv den pappa som er aller vanskeligst å finne gaver til. En fet gave til han som har alt, er noe som både er praktisk og personlig. Fedre elsker praktiske gaver og er den personlig, og samtidig blitt personliggjort, er det 100% sikkert at den har han ikke maken til. Her er det et par eksempler på gode gaver til en pappa som har alt.

 • Whisky- eller ølglass med gravering – Hvis faren din liker whisky, øl eller begge deler. Et glass med personlig gravering er en veldig fin gave til fedre. Den er både praktisk og så er den personlig. Inngraveringen kan være din pappas navn, eller en liten hilsen til ham. Du kan også skrive «gratulerer med bursdagen fra [navnet ditt]», hvis det er en bursdagsgave til han.
 • Personlige sokker med eget bilde – Visste du at du kan få laget personlige sokker, med eget bilde på. Sokker er noe som alle jevnlig trenger nye av, også fedre. Sokker med bilde på, er en super oppgradering av et par alminnelige sokker. Det gjør nemlig gaven både morsom, personlig og praktisk på en og samme gang. Den perfekte kombinasjonen, når vi snakker om gaver til fedre som har alt.
 • Sjokolade med bilde eller personlig beskjed – Sjokolade er noe som kan konsumeres og det betyr at man ikke kan få nok av det. I teorien kan du gi faren din sjokolade i gave, hver gang det er en anledning til det, og han vil alltid kunne bruke gaven. Men i stedet for bare å gi sjokolade, så gi en personlig sjokolade, med bilder eller personlige beskjeder.
 

Andre gode gavetips til pappa

Nå har vi gått en runde om hva gode gavetips til pappa innebærer, men det er fremdeles mange ideer som vi enda ikke har vært inne på. Dem prøver vi å få avklart her. Som med så mange andre ting, kommer det beste til sist. Og med det mener jeg at følgende gavetips, er noen av våre egne favoritt-gaver til far. De kommer her:

 • Massasjepistoler – Massasjepistoler har uten tvil kommet for å bli. De hjelper på ømme muskler, skavanker og så restituerer de musklene. Perfekt å bruke etter en lang arbeidsdag, uansett om arbeidet har vært fysisk eller stillesittende på kontoret. Massasjepistolen var vår topp julegave til menn siste år, og er også en helt fantastisk gaveidé til pappa.
 • Weber connect steketermometer – Hvis faren din er typen som griller, så har han høyst sannsynlig et steketermometer. Men Weber Connect er ikke bare et steketermometer, det er en superkul grill-gadget, som ved hjelp av en app gjør at han kan grille kjøttet helt perfekt hver gang. Den beste grillgaven du kan gi, og uten tvil en av de beste gavene til pappa, generelt.
 • Trafikkalarm – Det flotte ved dette gavetipset, er at den er supergod til alle som kjører bil. Kjører faren din bil, er en trafikkalarm en av de beste gavene du kan gi ham. Særlig hvis han er typen som får en bot i ny og ne – det kan han nemlig slippe, med denne fete gadget-en i bilen.

FAQ - Ofte stilte spørsmål om gaver til pappa

Er du i tvil om hva du skal gi i gave til din pappa, kan du få inspirasjon fra de mest populære gaveideene til pappa. De mest populære gaver til pappa er:

 • Morsomme plakater med far-tema
 • Gaver til grillen
 • Brygg ditt eget øl-sett
 • Sokker med eget foto
 • Værstasjon
 • Ølglass med gravering (med navn)
 • Personlig gaveeske med øl
 • Karikaturtegning av far
 • Georg Jensen «Far» badehåndkle
 • Personlig lighter med navn

Gi en unik gave til faren som har alt. På den måten er du sikker på at han ikke allerede har det. Unike gaver kan være personifiserte gaver, hvor det er inngravert navn, en liten hilsen eller et bilde. Det er mange ting du kan personliggjøre, med gravering eller bildetrykk. Blant annet sokker, ølglass, lightere, kofferter og håndklær. En annen god gave til en pappa som har alt, er en karikaturtegning av ham.

Den beste gaven til pappa, er en betydningsfull og personlig gave. I tillegg er både morsomme og praktiske gaver veldig gode gaver til fedre. Bare du vet akkurat hva som er den beste gaven til nettopp din pappa. Men du kan få masse god inspirasjon blant de 50 mest populære gavene til pappa.

De beste gaver til en nybakt pappa.

 • Bæresele
 • Gratulerer med baby-gavekurv
 • «Pappa» badehåndkle fra Georg Jensen Damask
 • Bodystocking til babyer med morsomme pappa-sitater
 • Gavepakke med søtsaker
 • Lammeskinn til babyen
 • Kay Bojesen trefigurer
 • Ting til den lilles nye rom
 • Praktiske babyting
 • Gaveeske med øl
Denne artikkelen er anmeldt av Oscar Hansen (5/5)
5/5

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne