Morsom gave - Årets morsomste gavetips

Morsom gave 2024 – Årets 35 morsomste gavetips

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Sliter du med å finne en morsom gave å gi til en du er glad i? Frykt ikke, vi er her for å hjelpe deg! Du tenker kanskje at morsomme gaver er helt umulig å finne, men det er altså ikke sant. Det finnes mange morsomme gaver du kan gi, og vi skal ta en titt på noe av det.

Årets morsomste gaver 2024

Personlige fotobøker

Chili Klaus Spicy gaveeske

Personlig forkle - Multiface

Chili Klaus Hot Sauce gaveeske

Personlig krus

Baileys kakao-pulver

Grillforkle Med ølbelte

Personlige sokker med ansikt

Adrenalin opplevelser

Sokker med trykk

Tidy Sock Drawer (40-45)

Børste til drill i 3 pakning - Wibbri

Design Ditt Eget Kakebilde

Champagnepistol

Hvite LED-sko

Chili Klaus Last Man Standing-spill

Personlige sokker - Multiface

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Øl - Pilsner

Best Right Swipe Ever-krus

Bilde på massive sjokolader

Coca Cola minikjøleskap

Cryptex-puslelek

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

En Bøtte Med Nutella

Personlige sokker med ansikt - Hund

Gigantisk Sjokolade Toblerone

iDventure Tin Woodman's Heart gaveskjulested

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

Kitchen Safe

KitchPro Mini Donut Maker

KitchPro Potetgull- och Dippskål

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Sjokolade telegram

Personlige sokker med ansikt - Katt

Spikeball-spill

Spralla bokseball til skrivebordet

Undertøy - Personlige boksershorts - Størrelse ...

Karaoke, bowling & bobler på Duckpin

Snøscootersafari for par på Geilo

De beste tipsene til en morsom gave  2024

En morsom gave passer fint til de som er glad i humor og sprell, og som du ønsker å overraske med noe mer enn en standard eller tradisjonell gave. Det er mye som kan bli en morsom gave, og i enkelte tilfeller kommer det rett og slett an på hva personen selv synes er morsomt. Det fine med en morsom gave er at den nok kommer til å bli både husket og brukt i lang tid, og du vil mest sannsynlig skille deg ut når du gir en gave som er morsom.

 

Morsom gave til mann

Dersom du skal kjøpe en morsom gave til mann, så gjelder det å kjenne til noen av interessene hans. Da har du muligheten til å kjøpe noe som tilsynelatende er helt normalt, men som i virkeligheten er en morsom gave som er litt utenom det vanlige. Hva med å kjøpe en morsom gave til han som setter deg i sentrum?

Du kan jo for eksempel få laget en t-skjorte med bilde av deg på, eller hva med underbukser som har et morsomt bilde av deg eller kjæledyret deres på? Det finnes mange plagg man kan trykke morsomme bilder eller sitater på, eksempler på dette er t-skjorter, undertøy, sokker eller en hatt.

Hvis han er glad i film, bøker og TV, så kan du gi han en komedie i gave, eller finne noen morsomme tegneserier han kan kose seg med. Noen av de klassiske tegneseriene kommer også ut med kalendere, der man kan lese en kort og morsom tegneserie hver dag, for litt ekstra humor i hverdagen. Dette kan være en flott gave å gi fordi den er som en liten gave alle 365 dager i året.

 

Gaver som lager morsomme stunder

En morsom gave trenger faktisk ikke å være morsom i seg selv, men den kan bidra til morsomme stunder i fremtiden. Hva med å for eksempel kjøpe et morsomt spill som man kan spille om og om igjen med venner og familie. Klassiske spill som Cluedo, Hint, Monopol, Bezzerwizzer, Kortskalle og Villkatten er alltid morsomme å spille, men vi kan ikke garantere at det kan forekomme krangler og diskusjoner som følge av høyt konkurranseinstinkt! En kortstokk kan også gjøre mye, og til tross for at den kun består av 52 kort, så er det enormt mange måter å spille med den.

Du kan selvsagt også finne frem til noen digitale spill som kan spilles sammen på TVen eller datamaskinen. Det er mange spill å velge mellom, og du kan jo for eksempel velge et spill der dere må samarbeide i utfordrende oppgaver for å nå målet og vinne. Dette vil trolig føre til mange morsomme stunder og samtaler.

 

Morsom gave til en lærer

Synes du læreren din trenger litt ekstra oppmerksomhet, eller skal du gi en morsom gave til kollega som er en lærer, så har du litt av hvert å velge mellom. Dere har definitivt noen morsomme stunder sammen, eller interne vitser som er ekstra gøy når man er lærer. Du kan for eksempel gi en gavekurv med mange forskjellige morsomme ting. Hva med sjokolade som er formet som forskjellige skoleting, eller filmen «Bad Teacher»? Det er en komedie og det kan være en veldig morsom gave til lærer, som de kanskje kjenner seg litt igjen i?

Du kan også samle hele klassen og kjøre en «prank» på læreren deres, som for eksempel å legge en prompepute på lærestolen, bytte ut alle pennene med tullepenner eller skifte plasser for en dag uten å si noe. Til slutt kan dere gi en gave og forklare hva dere har gjort.

 

Morsom gave til venninne

Når det er en god venninne som skal få en morsom gave, så står du overfor mange gode muligheter. Dette er jo en person du kjenner godt, og en morsom gave til venninne kan derfor være veldig personlig også. Skal du i en jentebursdag eller et utdrikningslag, så kan det passe seg med noen litt pinlige og skandaløse gaver, som man nok ikke ville ha pakket opp foran familien på julaften.

Du kan også gjøre en morsom gave både personlig og fin, ved å lage en bildebok full av morsomme minner dere har hatt sammen, og skrive fine tekster for å mimre tilbake til dem. Det er nok en tur på byen eller en ferie som ikke har gått helt etter planen, som det er morsomt å tenke tilbake på i etterkant. Sammen med boken kan du jo holde en tale, lage en sang eller ha en presentasjon med morsomme bilder og fakta om personen som skal motta gaven.

 

Morsomme opplevelser

Opplevelser kan være fantastiske gaver, som man husker for resten av livet og setter stor pris på. Ser du etter en morsom gave så kan dette også være en opplevelse der man gjør noe morsomt sammen. Hva med å ta med personen du skal gi gave til på en morsom film som går på kino, eller for å se stand up? Hvis du skal gi en morsom gave til noen som er litt yngre så kan en tur på tivoli, en fornøyelsespark eller et sirkus også være midt i blinken.

Det er mye som kan være en morsom opplevelse, og det kommer rett og slett an på hva personen selv synes er morsomt. Hvis du kjenner vedkommende godt så blir det litt enklere å skulle gi en morsom gave, og særlig en morsom opplevelse.

Noe annet som er veldig morsomt å gjøre sammen, er «paint and sip». Da kan dere samle en gjeng som kjøper inn materiale til å male, inkludert pensler, et lite lerret til hver person, og maling. Deretter møtes dere og velger et referansebilde, og prøver det beste dere kan å etterligne dette bildet. Imens dere maler kan dere drikke vin, spise litt mat og skravle i vei. Til slutt viser dere bildene og kårer en vinner. Dette er garantert å skape et hyggelig minne, mange gode samtaler og ikke minst noen fantastiske kunstverk!

 

Morsomme gaver til barn

Barn er nok de enkleste å kjøpe en morsom gave til, fordi de har mange ting de synes er morsomme. Det er stort sett det de ønsker seg, enten det er leker, filmer, spill eller lignende. Dersom du ønsker å gi en morsom gave til et barn, så kan du ta en titt på hvilke leker de har fra før, og på hva som er populært blant barn nå.

Et tips er å kjøpe noe som du også synes er morsomt, slik at du kan leke sammen med dem! Hva med å kjøpe et kult legosett, et puslespill eller en bilbane? Dette er absolutt ikke bare for barn, og noe voksen også kan sitte med i timevis og bli underholdt av.

 

Morsomme gaver på budsjett

En morsom gave trenger ikke å koste mange penger, og det er faktisk mange ting som kan være veldig morsomt og helt gratis eller veldig billig. Hva med å invitere venner og familie over på en hyggelig kveld med spill og moro? Da kan du finne frem de morsomste spillene du har, enten analoge eller digitale. Dere kan også leke mimeleken eller en annen selskapslek. Dere kan også se en film eller en serie som er morsom, og nyte gode samtaler og historier med hverandre.

Du kan også kjøpe mange gaver brukt på nett, som fortsatt er i god stand. Du kan til og med finne gaver her som er mye mer unike enn de som selges i butikk, og som nok har en god og morsom historie bak seg. Da kan gavene dessuten bli litt billigere, noe som er en fordel for mange.

 

Det fine med en morsom gave

De fleste av oss får mange gaver i løpet av året, og det kan rett og slett bli veldig gjentagende. Kanskje du faktisk er lei av å få vanlige gaver som er relativt like hvert eneste år? Da er en morsom gave midt i blinken. Det er faktisk et utrolig godt gavetips fordi det skiller seg ut og gjør at vedkommende vil huske akkurat din gave. Dessuten får de nok vanlige gaver fra andre venner og familie, og da er det moro med noe som er litt annerledes.

Husk at det er lurt å kjenne personen godt før du gir en morsom gave, eller hvert fall vite noe om interessene deres. Det kan komme feil ut dersom du gir en gave med humor som ikke passer personen, eller ikke spiller på noe internt mellom dere. Til tross for dette så er det noen morsomme gaver som alltid er sikre, som spill, dra en tur på kino eller invitere til en morsom kveld hjemme hos deg!

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne