Gave til bror - Årets beste gavetips til brødre

Gave til bror 2024 – Årets 50 beste gavetips til brødre

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det å gi gode gave er en fantastisk egenskap, men det er ikke alltid like lett! Når man er på utkikk etter en gave til bror, så er det litt av hvert man kan vurdere, men hvordan finner man egentlig den rette gaven? Brødre kan jo få så mangt i gave, og det er nettopp dette som gjør det litt komplisert å finne det som passer helt perfekt. 

Her kommer noen gavetips godt med, og noen forslag til hvordan man bør planlegge en gave. Les videre her for å få tips til en fin gave til bror.

Se også: Gaver til han som har alt

Årets beste gaver til bror 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige fotobøker

Chili Klaus Spicy gaveeske

Ølglass med gravering

Personlig tilpasset massive sjokolader

Grillsett med skinntrekk med navn

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Man Stuff Adventskalender

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Luksuriøst enkelt-lærarmbånd med gravering

Grillforkle Med ølbelte

Pizzaovn - KitchPro

Luksuriøst gravert lærarmbånd for menn - Brun -...

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Ølkrus med gravering

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

Vindu fuglebrett - Utenu

Personlige tøfler - Blå - Str. 36 - 38

Personlige flippflopper

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Universalverktøyet Kelvin.36

Sokker med trykk

Tidy Sock Drawer (40-45)

Fleksibel bitsholder

Brodert beanie - Svart

Oppblåsbart boblebad

Quarter Yard of Ale med Stativ - 1-pakning

Personlig lenkearmbånd - sølvfarget

Galakse-projektor Deluxe - Vooni

Personlig kortholder i skinn - brun

Inngravert flaskeåpner i tre

Cosori airfryer

Personlig inngravert lommelerke - skinnimitasjon

Gravert osteskjærebrett i tre med bestikk

Roomba robotstøvsugere

Giant personlig Milka-sjokolade

Adapt-A-Desk sammenleggbart laptopbord

Treknivblokk (inkludert knivsett)

Personlig vannflaske - gjennomsiktig

KitchPro Røykfri kullgrill

Chili Klaus Last Man Standing-spill

Personlige sokker - Multiface

Personlig weekendveske i PU-skinn

Badekåpe til menn

Gaveeske til Kaffeelskeren

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Øl - Pilsner

Personlige grilltenger

Gaveeske til sjokoladeelskeren

Bestway Hydro-Force SUP - Stand Up Paddle Board

Bestway Hydro-Force Ventura K2 oppblåsbar kajakk

Bilde på massive sjokolader

Coca Cola minikjøleskap

Cryptex-puslelek

Efalock elektrisk skjeggbørste

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

En Bøtte Med Nutella

Personlig tilpasset Tony's Chocolonely-gaveeske...

Fizzics Draftpour tappetårn

Personlige sokker med ansikt - Hund

Ice Cream Maker - Chillfactor

Fotball med navn

Frisbeegolf-sett mini

Gigantisk Sjokolade Toblerone

Zenkuru Sammenleggbar badebalje

Gravert lys med navn

Grytevotter i skinn med navn

Hyttespillet

Intex Challenger K1 kajakk til en person

Luksuriøst dobbelt lærarmbånd med gravering - M...

Intex Explorer K2 oppblåsbar kajakk

Chipsbolle med doble dipp-skåler - KitchPro

Brennevinsglass med gravering - 4 stykk

KitchPro boblevaffeljern

Egendefinert Lue - Navy

KitchPro Mini Donut Maker

KitchPro Potetgull- och Dippskål

KitchPro Sjokoladefontene

Kjølebrønnen Cool-Well

Outlust campingdusj

Personlig sett med salt- og pepperkvern

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Sjokolade telegram

Snug Rug Hoodie

Spralla bokseball til skrivebordet

Spralla® Target Ball

Undertøy - Personlige boksershorts - Størrelse ...

Zenkuru Fotmassasje

Zenkuru sammenleggbart fotbad

Zenkuru Vektdyne

Julekule - Gjennomsiktig

Personlig vannflaske - Aluminium

Gave til bror – de beste gavene i 2024

Mange synes det kan være komplisert å gi en gave til bror, fordi det ikke er så lett å vite hva de ønsker seg. Alle brødre er ikke like gode til å skrive en ønskeliste, og da må man grave litt mer for å finne forslag til gode gaver. Et smart tips er å tenke lenge i forveien, og begynne å planlegge en bursdags- eller julegave til bror i god tid. Start året med å lage et notat på mobiltelefonen din, og skriv ned tips til gave til bror når de kommer. Det kan være han plutselig sier han ønsker seg en ny lommebok, eller en ny telefon. Da kan du skrive dette ned slik at du har det klart til når du skal kjøpe gave til storebror eller gave til lillebror.

Husk også at det er tanken som teller. Du trenger ikke å kjøpe hverken en stor eller dyr gave, ettersom de fleste brødre blir glade for gaver i alle størrelser. Bruk litt tid på å tenke over gaven. En gave til bror som har mye tanker bak kan være mye finere enn en som bare er dyr, fordi man har brukt tid på å finne noe de liker godt. Du kan også gi hjemmelagede gaver, eller en opplevelse. Dette er noe de fleste blir veldig glad for å få.

Se også: Julegaver til han

 

Elektronikk i gave til bror

Hvis du ikke vet hva du skal kjøpe i gave til bror enda, så er som regel elektronikk en sikker vinner. Du finner alltid en ting man trenger, eller ønsker seg innenfor denne kategorien. Det kan for eksempel være en ny telefon eller en datamaskin om du virkelig vil slå på stortromma. Man finner også mindre ting, som tilbehør til spill og pc. Her kan du blant annet kjøpe keyboard, mus, headset, en gaming stol og mye, mye mer.

Hvis broren din liker å spille digitale spill, så kan du jo kjøpe et par VR briller! Disse bruker kul og innovativ teknologi til å skape en enormt kul spillopplevelse. Her kan man virkelig leve seg inn i spillet, og er noe som kan være moro for hele familien. En populær gave i år er også den nyeste playstation, som har en rekke spill og tilbehør man kan kjøpe til.

Er broren din en person som ofte mister tingene sine, så kan du vurdere å kjøpe han digitale «trackere». Disse kan man plassere på ting som nøkler, lommebok eller jakke, og koble opp til telefonen. Da kan han alltid ha oversikt over hvor tingene hans er. Du kan også gi et godt headset eller en fin høyttaler om han er glad i å høre på musikk. Disse gir god lyd og kan øke kvaliteten på musikklyttingen betraktelig.

 

Gaver til hjemmet

Det er mange gutter som også setter pris på ting til hjemmet, og kanskje er det dette som passer best å gi i gave til bror. Det finnes mye flott man kan gi til hjemmet, og dette er ting som stort sett varer i lang tid. Du kan for eksempel kjøpe et nytt flott møbel som passer der broren din bor nå. Møbler har man i lang tid, og er noe som man både kan kjøpe nytt eller brukt. Her er det smart å sjekke ut loppemarked og bruktbutikker, for å finne noen unike ting til hjemmet. Kjøp gjerne et møbel du kan tilpasse til din brors stil, for eksempel ved å male, beise eller pusse det ned.

Malerier og kunstverk er også ting som gjør en stor forskjell i hjemmet. Hvis du er en kunstnerisk sjel så kan du jo prøve å lage et selv. Du kan også kjøpe malerier fra en kjent kunstner, eller en som broren din liker godt. Slike gaver kan passe brødre i alle aldre, emn er særlig gode å gi til broren din som akkurat har flyttet ut. Gave til bror 21 år kan for eksempel være ting til hjemmet, enten møbler, tekstiler, planter eller pyntegjenstander som gjør det litt hyggeligere hjemme hos han.

 

Opplevelser i gave til bror

Å gi en opplevelse i gave til en bror kan være en flott måte å vise ham hvor mye du bryr deg om han. Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven til en bror som allerede har alt, men en opplevelse kan være en unik og minneverdig gave til bror som han vil sette pris på. Det er mange forskjellige opplevelser å velge mellom, avhengig av interessene hans.

For eksempel kan du gi ham en tur til en spennende destinasjon! Hva med å ta en helgetur sammen til en spennende europeisk by og oppleve noe helt nytt? Dette er en noe større gave, og passer om du har et stort budsjett til gaven. Det kan være fint om du skal gi gave til bror 30 år (se også: 30 års gaver), eller ved en annen stor anledning.

Du kan også gi et kurs i en aktivitet han alltid har ønsket å prøve. Sørg for at han tar seg sammen og endelig går på det kurset for å låre seg å male, stå på ski, snekre møbler eller noe helt annet. En annen ide kan være å arrangere en spesiell dag sammen, for eksempel en dag med Paintball eller go-kart, eller en dag med fiske eller camping. Uansett hva du velger, vil det å gi en opplevelse som gave til broren din ikke bare gi ham noe å se frem til, men også gi dere begge muligheten til å skape minner sammen som vil vare livet ut.

 

Gaver til menn i familien

Når det kommer til å kjøpe gaver til menn i familien, kan det være utfordrende å finne noe som passer for alle, spesielt når det kommer til brødre og svigerinner. Men det er noen gaveideer som kan være passende for begge. En flott gave til bror og svigerinne kan være en opplevelse som de kan dele sammen. For eksempel kan du gi billetter til en konsert eller teaterforestilling som du vet de vil nyte, eller en tur til et spennende reisemål. Dette kan være en flott måte for dem å lage minner sammen og styrke båndene mellom dem.

Hvis de begge liker å lage mat eller bake, kan du gi dem et sett med gourmetkjøkkenutstyr eller en spesiell oppskriftsbok som de kan utforske sammen. Dette kan gi dem en felles interesse og en morsom aktivitet å gjøre sammen. For menn som liker å trene eller holde seg i form, kan du gi dem treningsutstyr eller tilbehør som en treningsmatte, et hoppetau, eller en vannflaske i et stilfullt design. Dette kan hjelpe dem med å nå sine treningsmål og samtidig se bra ut mens de gjør det.

Til slutt kan du også vurdere personlige gaver som en monogrammert skinnveske eller en ny dress eller skjorte som passer deres stil. Det viktige er å tenke på deres interesser og hva som vil gjøre dem lykkelige, og å finne noe som passer til dem.

 

Gave til bror 14 år

Å finne den perfekte gaven til en 14 år gammel bror kan være en utfordring, men det er mange alternativer å velge mellom som han vil sette pris på. Tenåringer på denne alderen er ofte opptatt av teknologi, musikk og sport. Her er det allerede mange gode kategorier å ta utgangspunkt i. En god gaveidé for en bror på 14 år er en ny mobiltelefon eller nettbrett, spesielt hvis hans nåværende enhet er utdatert. En annen teknologisk gaveidé kan være en smartklokke eller hodetelefoner med god lydkvalitet. Dette er ting man kan bruke hver eneste dag, noe som gjør de veldig smarte.

Hvis broren din er interessert i musikk, kan en høyttaler eller en abonnementstjeneste for musikkstrømming være en flott gave til bror. Hvis han spiller et instrument eller ønsker å lære seg å spille, kan en musikktime eller et nytt instrument være en fantastisk gave som vil hjelpe ham å utvikle seg. For en bror som er sportsinteressert, kan du gi ham en ball eller utstyr til hans favorittsport, eller billetter til en kamp for hans favorittlag. Hvis han er en fan av videospill, kan du gi ham et nytt spill eller tilbehør til konsollen hans.

Endelig kan en gave til en 14 år gammel bror være å gi ham en opplevelse, for eksempel et besøk til en fornøyelsespark eller en tur til en spennende destinasjon. Det er med andre ord mye å velge mellom, og det er altså ikke umulig å gi en gave til bror 14 år.

 

Brors perfekte gave

Det er nok mye du kan gi til bror som vil falle i smak sammen med andre. Til syvende og sist så er det du som kjenner broren din best, og derfor også du som må bestemme hva du skal gi. Enten dette er elektronikk, en opplevelse, noe til hjemmet eller noe helt annet, så vil det nok falle godt i smak. Det er jo også tanken som teller, og så lenge du har brukt tid til å tenke over hva du skal gi i gave til bror, så kommer nok broren din til å bli gald for gaven.

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne