Julegave til han - Årets beste julegaver til menn

Julegave til han 2024 – Årets beste julegaver til menn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å begynne å tenke på hva du skal gi til han som er så spesiell i livet ditt. Det kan være til verdens beste far, sønn, bror eller kjæreste som alle fortjener en flott gave.   

Å finne den perfekte gaven er ikke alltid så enkelt, men vi ønsker jo alle å finne den beste julegave til han. For å gjøre jobben litt enklere så har vi samlet noen forslag på julegave til han, slik at du kan planlegge godt, og unngå stress når desember nærmer seg. 

Årets beste julegaver til han 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige fotobøker

Chili Klaus Spicy gaveeske

Ølglass med gravering

Personlig tilpasset massive sjokolader

Grillsett med skinntrekk med navn

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Man Stuff Adventskalender

Sjokolade med personlig foto

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Luksuriøst enkelt-lærarmbånd med gravering

Baileys kakao-pulver

Grillforkle Med ølbelte

Mazzetti Pro - Massasjestol (Svart)

Pizzaovn - KitchPro

Luksuriøst gravert lærarmbånd for menn - Brun -...

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Ølkrus med gravering

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Vindu fuglebrett - Utenu

Personlige tøfler - Blå - Str. 36 - 38

Personlige flippflopper

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Universalverktøyet Kelvin.36

Sokker med trykk

Tidy Sock Drawer (40-45)

Fleksibel bitsholder

Brodert beanie - Svart

Quarter Yard of Ale med Stativ - 1-pakning

Gaveeske Kjærlighet

Personlig lenkearmbånd - sølvfarget

Personlig kortholder i skinn - brun

Inngravert flaskeåpner i tre

Børste til drill i 3 pakning - Wibbri

Personlig laptopveske i PU-skinn

Cosori airfryer

Personlig inngravert lommelerke - skinnimitasjon

Gravert osteskjærebrett i tre med bestikk

Roomba robotstøvsugere

Adapt-A-Desk sammenleggbart laptopbord

Treknivblokk (inkludert knivsett)

KitchPro Røykfri kullgrill

Chili Klaus Last Man Standing-spill

Personlige sokker - Multiface

Personlig weekendveske i PU-skinn

Badekåpe til menn

Gaveeske til Kaffeelskeren

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Øl - Pilsner

Personlige grilltenger

Bestway Hydro-Force SUP - Stand Up Paddle Board

Bestway Hydro-Force Ventura K2 oppblåsbar kajakk

Bilde på massive sjokolader

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver

Coca Cola minikjøleskap

Efalock elektrisk skjeggbørste

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Personlige sokker med ansikt - Hund

Zenkuru Sammenleggbar badebalje

Boksershorts med eget trykk - M

Gravert lys med navn

Grytevotter i skinn med navn

iDventure Cluebox Davy Jones Locker

Intex Challenger K1 kajakk til en person

Luksuriøst dobbelt lærarmbånd med gravering - M...

Intex Explorer K2 oppblåsbar kajakk

Chipsbolle med doble dipp-skåler - KitchPro

Brennevinsglass med gravering - 4 stykk

Egendefinert Lue - Navy

KitchPro Potetgull- och Dippskål

KitchPro Sjokoladefontene

KitchPro varmebestandige grillhansker

Trigger Point Pro - Massasjepistol

Outlust campingdusj

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Spikeball-spill

Spralla bokseball til skrivebordet

Spralla Cornhole Game-kastespill

Ugears 3D-puslespill som blir safe

Undertøy - Personlige boksershorts - Størrelse ...

Vooni® Trådløs håndstøvsuger

Zenkuru Fotmassasje

Zenkuru Vektdyne

Personlig vannflaske - Aluminium

Årets julegave til han 2024

Når du skal i gang med innkjøp av julegave til han, så vet vi alle at det kan oppstå problemer. Ikke bare er det mye man kan kjøpe, du har kanskje mange du skal kjøpe til også? Da er det smart å sette seg ned med en liste, og skrive opp navnet på alle de som skal ha gave. Dette gir deg et bedre overblikk slik at du kan gå i gang med planleggingen. Det er jo stor forskjell på hva du kjøper til lillebror på 15, og når du skal finne julegave til ektemann for eksempel. Her skal vi se på hva du kan gi.

 

Praktiske gaver til samboeren  

Hvem sier at julegaver ikke også kan være praktiske? Det er ingenting som er bedre enn å få ting i gave som du trenger, men som du ikke har særlig lyst til å betale for selv. Dersom du leter etter en julegave til han du bor med, så er det helt lov å tenke praktisk, og litt egoistisk. Er det noe nytt dere trenger til hjemmet for eksempel?  

En robotstøvsuger, nye vinglass eller et godt alarmsystem er kanskje ikke det som står øverst på listen til alle menn, men det er hvert fall praktisk. Da sikrer du deg at du gir noe som faktisk blir brukt. Det kan også hjelpe dersom man akkurat har flyttet sammen, og har brukt mye penger på boligkjøp allerede.  

 

Kule julegaver til bror 

Det er ikke alltid så lett å forstå seg på broren sin, og det er heller ikke sikkert han har så mange julegaveønsker. Hvis du sliter med å finne de beste julegavetips til han, så har du kommet til rett sted. Vi har samlet gavetips som definitivt kommer til å sette deg på toppen over favorittsøsken.  

Gaven du skal gi til broren din avhenger selvsagt etter hvilke interesser de har, men noen ting faller i smak hos de aller fleste. Her er teknologi en sikker vinner. Vi alle er så avhengig av teknologi nå til dags, og de fleste av oss trenger det i hverdagen. I tillegg finnes det også mye kul, ny teknologi der ute, som egner seg som en julegave til han som har alt! 

Et par Airpods, eller en Soundboks passer ypperlig til broren som er glad i å høre på musikk. Disse er begge svært populære gaver som varer i lang tid. Hvis broren din er glad i gaming, så finnes det utrolig mye gamingutstyr som passer perfekt som gaver. Eksempler på dette er blant annet headset, keyboard, en gaming-PC eller et nytt spill.

 

Romantiske julegave til kjæresten 

Julen er en fin tid for å vise kjærlighet til en du er glad i, for eksempel til kjæresten din. Hvis du vil gjøre noe ekstra spesielt så kan du prøve å finne en romantisk julegave til kjæresten! Da blir det ekstra fint og spesielt når han skal åpne den på julaften. Det finnes mange romantiske gaver der ute, som er den perfekte julegave til han.

Roser og sjokolade er jo en klassiker, men hva med å gi en romantisk opplevelse dere kan oppleve sammen? Du kan jo for eksempel bestille overnatting på et spahotell kun for dere to? Du kan også planlegge en reise til en romantisk destinasjon. Paris er kjent som kjærlighetens by, og er en super destinasjon dersom du har budsjettet til det.  

Det mest romantiske man kan gjøre er å vise at man kjenner en person godt. Derfor kan du skreddersy din julegave til kjæresten han slik at den passer han. Finn noe han er glad i, utenom deg selvsagt. Det kan være materiale til en hobby, billetter til en film han gjerne vil se på kino eller gavekort til restauranten han alltid har hatt lyst til å teste ut. 

 

En julegave til ektemann – kjøpt med omtanke

En julegave til ektemann er kanskje blant det som er aller vanskeligst å kjøpe. Dette er kanskje en person du har feiret titalls julaftener med, og som du kjenner best av alle. Mye av tingene dere kjøper i hverdagen er nok ting dere har felles også? Så, hva skal man gi til denne mannen som man så gjerne vil vise omtanke og kjærlighet til?

Her er det særlig ett tips som gjør innkjøpet av julegave til han litt enklere. Man havner nemlig typisk i fella der man tenker på gaver for sent. Når slutten av november nærmer seg, spør man ektemannen «hva kunne du tenke deg til jul?». Svaret er som oftest at de ikke vet, eller at de skal prøve å komme opp med noe. Som resultat pønsker de ute en liste med ting de kan komme på akkurat nå, som nok ikke er så gjennomtenkt.

Dersom du ønsker å gi den aller beste julegave til ektemann, så må du følge med hele året. Lag en liste på mobilen der du noterer ned alle tingene de sier de trenger eller ønsker seg i løpet av året. Da har du muligheten til å virkelig overaske han med det skinnbeltet han så gjerne ville ha i februar, eller med en god flaske vin dere drakk sammen på ferie i juli. Resultatet er en gave de trenger, og at de føler seg hørt og elsket hele året.  

 

Gavene han kan ta på seg

Det finnes et hav av ting du kan kjøpe når du ser etter julegave til mann. Det er jo også dette som gjør det så vanskelig å velge. For å gjøre det enklere for deg, er det lurt å dele opp mulige gaver i kategorier. En av disse kan være klær og andre ting du kan ta på deg. Det er nemlig ikke alle menn som er så glad i å kjøpe klær. Dette ender ofte med at de bruker de samme tingene om og om igjen. Dette er både praktisk og godt for miljøet, men det mer jo moro å kunne bytte på litt innimellom.

Hvis du leter etter en julegave til han så kan en flott dress være et godt valg. Man har alltid bruk for en dress, enten til fest eller på jobb. Disse kommer i mange ulike prisklasser, og kan designes akkurat slik du måtte ønske. Dette passer også godt om du ser etter julegave til kjæresten, særlig om han fortsatt bruker konfirmasjonsdressen!

Dersom mannen du skal kjøpe julegave til ikke er så glad i å pynte seg, men heller driver med tøft arbeid, så kan du kjøpe klær til dette. En god og praktisk arbeidsbukse er det beste julegavetips til han som liker å holde på med bygg og annet arbeid.

 

Julegave til han som har alt  

Det er først når julen nærmer seg og man får spørsmålet om hva man ønsker seg at man skjønner at man har mange ting. De færreste av oss trenger jo egentlig noe nytt, og det kan være vanskelig å vite akkurat hva man skal ønske seg. Det samme gjelder når man skal gi julegave til herre, julegave til ektemann og lignende. Likevel ønsker man jo å gi noe, fordi det er en måte å vise at man er glad i noen på. Mange synes dessuten det er morsommere å gi gaver enn å få selv. Det handler rett og slett om å kunne glede andre mennesker.

Når du skal gi gaver til en person som har alt, så er det virkelig tid for å ta en titt utenfor boksen. Sett på den kreative hatten, og gjør deg klar for å dykke dypt inn i julegavemuligheter for å finne det rette. Noe man aldri får nok av er opplevelser. Dette kan være små og store opplevelser som kan berike livet til mannen som får gaven.

 

Julegave til han du kjenner godt

Hvis du kjenner personen du skal gi gave til godt, så vet du kanskje om noen hobbyer vedkommende har, som kan egne seg som en opplevelse. Kanskje han liker fart og spenning? Da ville han nok blitt glad for en guidet klatretur, eller en dag på en bilbane. Hvis det er en roligere type så kan billetter til kino eller gavekort på massasje være gode forslag.

Det enkleste er også ofte det beste. En person som sier han har alt, tenker kanskje på den typiske julegave til han som man får, men ikke på enkle og praktiske ting. Man har så og si alltid bruk for noe, selv om det er så enkelt som nye sokker, vite t-skjorter eller kjøkkenutstyr. Dette kan være passende når du skal finne en gave til han som har alt.

 

Morsom julegave til han

Julen er en tid der glede, latter og morsomme stunder bør stå i fokus, og dette kan du kommunisere gjennom gaver også. Det finnes flere eksempler på morsom julegave til han som du kan gi når du ser etter julegave til ektemann, kjæreste, bror eller noe annet. Slike gaver er klassikere når julaften nærmer seg, og kan bidra til mye moro på julekvelden.

Hva med å kjøpe en vitsebok så svogeren din kan underholde hele familien 1. juledag? Eller et morsomt spill dere kan bli hekta på i romjulen. Det kan være dere har noen interne vitser innad i familien eller i forholdet, og da kan en julegave til han som passer inn her være midt i blinken.  

 

Lavt julegavebudsjett? Her er noen billige gaver du kan gi 

Med julen kommer det mye press på å bruke penger. Det kan fort bli dyrt, og det er ikke sikkert du har råd til å gi en dyr julegave, også selv om du gjerne ønsker det. Du trenger ikke å bruke mye penger på julegaver. Det finnes julegave til han på budsjett, som man blir minst like glad for.  

Hvis du skal gi julegave til pappa, så er tid sammen en gave i seg selg. Du kan planlegge en dag sammen bare dere to. Her kan dere gjøre mye på budsjett, for eksempel å lage en middag sammen. Pappaer har ofte en hobby de er glade i, en fin julegave kan være tid til å drive med hobbyen hans sammen.  

For å gjøre julegave til mann billigere, så kan du lete etter brukte gaver. Dette er ikke bare rimeligere, men også godt for miljøet. Vi kjøper alt for mange nye ting i dag, samtidig som det finnes så mye fint som er brukt. Hvis du tar deg tid til å lete etter brukte gaver med mening, som også er i god stand, vil de nok falle i smak hos de fleste.  

Husk at du ikke er alene dersom økonomien strammer litt ekstra i juletidene. De fleste av oss merker det. Prøv å satse på en gave som viser hvor glad du er i vedkommende, men som fortsatt passer inn i budsjettet ditt.  

 

Julegave til han du ikke kjenner så godt

Sist, men ikke minst, vil vi ta en titt på julegave til han som man ikke kjenner så godt. Selv om det ikke alltid er lett å gi gave til de du kjenner best, så er julegaver til de du ikke kjenner nok enda vanskeligere. Dette kan være til en fetter, til en kollega eller til den nye kjæresten til datteren din. Gaver baseres jo ofte på relasjoner, og man gir noe man vet personen ønsker seg eller kommer til å like.

Dersom du skal kjøpe en julegave til han som du ikke har disse relasjonene til, så er det nok best å gå en enkel og generisk vei. Du slår aldri feil med et gavekort, en fin gavekurv, en god flaske vin eller eksklusivt kjøkkenutstyr og servise. Noen synes kanskje det virker kjedelig, men det kommer til å falle i smak hos de fleste, også er det jo tanken som teller.

 

En god julegave til han

Det er med andre ord mange julegaver til han som kan være gode og passende. Det viktigste er jo at du får vist hvor glad du er i han, og at du kan gi han noe du tror han vil like! Husk at det er lurt å planlegge tidlig, og at en god gave ikke trenger å koste mye for at den skal passe til han du er glad i.

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne