Gave til bestefar - Årets beste gavetips til bestefar

Gave til bestefar 2024 – Årets beste gavetips til bestefar

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når bestefar har bursdag, eller det nærmer seg juletider, så er det på tide å tenke på hva man skal kjøpe i gave. En gave til bestefar kan være så mangt, og det kommer jo helt an på hva han liker og ønsker seg. Hvis bestefar fortsatt er sprek og sporty, så kan gode gavetips være noe aktivt. Trenger han litt hjelp med teknologien så kan du kjøpe noe som hjelper med dette. Det er viktig å huske at det er tanken som teller, og at bestefar nok blir glad for alt du gir han.

Se også: Gaver til besteforeldre

Årets beste gaver til bestefar 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige fotobøker

Chili Klaus Spicy gaveeske

Ølglass med gravering

Personlig tilpasset massive sjokolader

Grillsett med skinntrekk med navn

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Baileys kakao-pulver

Grillforkle Med ølbelte

Mazzetti Pro - Massasjestol (Svart)

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Ølkrus med gravering

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Natur opplevelser

Vindu fuglebrett - Utenu

Personlige tøfler - Blå - Str. 36 - 38

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Sokker med trykk

Quarter Yard of Ale med Stativ - 1-pakning

Gaveeske Kjærlighet

Personlig kortholder i skinn - brun

Inngravert flaskeåpner i tre

Cosori airfryer

Personlig inngravert lommelerke - skinnimitasjon

Gravert osteskjærebrett i tre med bestikk

Elektrisk varmepledd deluxe - Cozy

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Roomba robotstøvsugere

Treknivblokk (inkludert knivsett)

Automatisk såpepumpe

Badekåpe til menn

Gaveeske til Kaffeelskeren

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Øl - Pilsner

Personlige grilltenger

Bilde på massive sjokolader

Efalock elektrisk skjeggbørste

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Personlige sokker med ansikt - Hund

Gravert lys med navn

Grytevotter i skinn med navn

Brennevinsglass med gravering - 4 stykk

Kjølebrønnen Cool-Well

Trigger Point Pro - Massasjepistol

Personlig sett med salt- og pepperkvern

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Saltlampe fra Himalaya

Sjokolade telegram

Snug Rug DeLuxe

Undertøy - Personlige boksershorts - Størrelse ...

Vooni® Trådløs håndstøvsuger

Zenkuru Fotmassasje

Julekule - Gjennomsiktig

Den perfekte gave til bestefar  2024

Det er mye som kan kategoriseres som «den perfekte gave». Som nevnt tidligere handler det om å finne noe som bestefar liker, og som han kommer til å bli glad for. Dette kan for eksempel være knyttet til hobbyen hans, eller være noe nytt han kan lære seg. Praktiske gaver kan være gode å få, fordi de kan fremme en enklere og mindre problematisk hverdag. En gave til bestefar trenger hverken å være stor eller dyr, og det finnes mye fint på budsjett du kan gi til han. Eksempler på dette er blant annet en hyggelig middag, en tur på kino eller en fin tjeneste.

Når du skal finne ut hva du kan gi i gave til bestefar, så kan det først og fremst være lurt å spørre han. De beste gavetips til bestefar kommer kanskje direkte fra kilden? Du kan også spørre bestemor eller noen andre i familien, for å høre om de har noen tips til noe smart du kan gi. Spør gjerne pappa om han har en ide om hva du kan gi i gave til farfar, eller gå sammen med noen av de andre barnebarna.

Hvis du vil unngå å stresse med gaven rett før bursdagen til bestefar, eller julaften, så kan du være flink og planlegge god tid i forveien. Lag for eksempel et notat på mobilen din og start tidlig med å skrive ned potensielle gaveønsker. Dette kan være noe bestefar selv sier han ønsker seg eller trenger, eller noe du finner på nett.

 

Gaver til en sporty bestefar

Det finnes mange gode gaver man kan gi til sporty mennesker. Gaver som fremmer et sunt og aktivt liv, er dessuten supre å få når man er litt oppe i årene. Da er det ekstra viktig at man tar vare på helsen sin, og lever et aktivt liv. Du kan jo for eksempel gi en kul elsykkel i gave til bestefar. Disse er supre å ha fordi man kan bruke de når man skal til og fra jobb, eller gjøre ærender. Da slipper man å sette seg i bilen, som både er bedre for kroppen og for miljøet. Dette passer til en bestefar som fortsatt kan sykle i høy fart, og være i aktivitet.

Du kan også gi en smart treningsklokke, med en rekke forskjellige funksjoner i gave til bestefar. Disse kan man bruke til å både sjekke tiden, men også til å måle puls, spore treningsmål, betale i butikken, kontakte venner og familie, sjekke værmeldingen og mye, mye mer. Slike klokker mer med på å gjøre det litt mer motiverende å komme seg ut på trening, og kan dermed være en ypperlig gave til bestefar som liker å holde seg aktiv.

Hvis bestefar har et mål om å trene mer i året som kommer, men ikke vet helt hvordan han skal komme i gang, så kan en personlig trener være en fin gave. Disse er profesjonelle trenere som er spesialisert til å trene folk med ulike behov, og for å oppnå treningsmål.

 

Gave til bestefar 70 år

Bursdagen til bestefar er alltid viktig, men når han fyller 70 år så er det noe helt spesielt. Alle de runde tallene krever egentlig en fantastisk gave til bestefar, som er noe litt utenom det vanlige. En gave til bestefar 70 år kan være så mangt, og kanskje det er her man virkelig slår på stortromma og kjøper noe stort.

Dere kan for eksempel ta med bestefar på en ferie til et land han gjerne vil besøke. Dette kan være favorittlandet hans, eller et sted han aldri har vært. En ferie med familien kan by på så mange fine opplevelser, og ikke minst muligheten til å være sammen med de man er aller mest glad i. En sikker vinner når det kommer til en slik feriedestinasjon, er Spania. Her er det stort sett sol og varme, og det er heller ikke så langt unna.

Når man fyller et rundt tall er det også mange som ønsker å mimre til tiden som har gått og alle de flotte stundene man har hatt med venner og familie. For å gjøre dagen litt ekstra spesiell kan du lage en bok fylt med minner i gave til bestefar. Finn frem bilder fra hele livet hans, helt fra han var liten til nå. Dette er både en omtenksom gave, men det kan også være en morsom gave til bestefar som han kan bruke til å se tilbake på alle mulige morsomme ting han har gjort i livet.

 

Praktiske gaver til bestefar

Jo eldre man blir, jo mer forstår man at de beste gavene gjør livet litt lettere å leve. Praktiske gaver er en kategori for seg selv som folk i alle aldre setter pris på å få til bursdag eller jul. Du kan gi en praktisk gave til bestefar som hjelper han i hverdagen, og som frigjør tid til å gjøre det han faktisk har lyst til. Dette kan for eksempel være å tilbringe tid med deg!

Husarbeid er en oppgave som tar opp mye tid, og for å gjøre dette litt lettere for bestefar så kan du gi han en robotstøvsuger i gave! Disse er supre å ha fordi de kan både støvsuge og vaske gulvet helt automatisk, slik at det alltid er skinnende rent. Du får også en slik maskin til hagen, som klipper gresset til perfekt høyde hver eneste gang.

En annen ting som tar mye tid i hverdagen, er matlaging og handling av mat. Dette er jo noe vi alle må gjøre, men en ting kan gjøre det litt lettere. Et abonnement på en matkasse kan være den perfekte gave til bestefar som ikke er så glad i å finne på nye matretter til middag hver dag, og som egentlig bare vil ha et enkelt og kjapt måltid han kan lage hjemme.

Du kan også vurdere å gi gaver til bestefar som gjør at han kan passe på helsen, som for eksempel noen gode kremer, vitaminer, joggesko med brodder og mye mer.

 

Opplevelser i gave til bestefar

Innimellom er det ikke materialistiske gaver som er de beste, og da kan man gi en opplevelse i gave! Det finnes utrolig mange gode opplevelser man kan gi i gave til bestefar, som også vil gi minner for livet. Hvis bestefar er en tøff og sporty person kan du jo gi noe litt vågalt, som en guidet fjelltur i bratte omgivelser, fallskjermhopp eller gavekort på elverafting for hele familien. Dette er definitivt ting som får hjertet til å pumpe litt ekstra hardt, og som kan by på noen svært spennende opplevelser.

Det finnes også mange opplevelser du kan gi i gave til bestefar, som er litt roligere. Du kan jo for eksempel ta han med på spa, og ha en deilig dag der dere får massasje, kan ligge ved bassenget og slappe av i morgenkåpen hele dagen. Det finnes mange spa hotell der dere også kan overnatte, slik at man kan våkne opp i en behagelig seng og dra for å spise deilig hotellfrokost om morgenen. Dette er en gave som kan passe for hele familien.

Er bestefar glad i mat og kulinariske opplevelser, så kan du ta med han ut på en fin restaurant. Velg en han ikke har vært på før, eller en som han liker godt. Her kan man få en god meny og noe godt å drikke, som kommer til å by på en helt fantastisk kveld.

 

Morsomme gaver til bestefar

En gave til bestefar kan også være morsom, og om han er glad i humor så er kanskje dette den beste gaven? Det finnes mange morsomme gaver å velge mellom, hva med å ta turen på stand up? Sjekk om bestefar har en komiker han liker godt, eller finn et humorshow som går nå, som dere kan dra på. Du kan også ta han med og se en morsom film, som alltid er en sikker vinner når man skal kjøpe gave til bestefar.

Hvis du har en bestefar med mye humor, så kan du tegne et morsomt bilde av han, eller lage t-skjorter til hele familien med bilde av bestefar på. Du kan også lage sokker, capser eller underbukser med det samme motivet, så alle i hele familien stolt kan gå med ansiktet til bestefar på seg hele tiden. Denne gaven kommer nok til å fremme mye latter på bursdagen eller rundt juletreet.

 

Gave på budsjett til bestefar

En fin gave til bestefar trenger ikke å være stor eller dyr for å være god. Det finnes masse ting du kan kjøpe på budsjett, som er minst like fine som dyre gaver. Bestefar blir dessuten trolig glad for hva enn du kjøper, særlig om du har lagt omtanke og en innsats i å gjøre gave fin og passende for akkurat din bestefar. Det de fleste besteforeldre skulle ønske de hadde mer av, var tid med barn og barnebarn. Kvalitetstid med de du er glad i er jo tross alt noe av det viktigste som finnes, særlig når man begynner å bli gammel.

En flott gave til bestefar kan være å ta han med en tur ut på kino. Se om det går noen gode filmer på kino nå som han kan like, og kjøp billetter til dere to i gave. Før filmen kan du jo dra hjem til han og lage en god hjemmelaget middag. Dere kan også se på film hjemme, og kjøpe inn masse god snacks.

Hvis bestefar trenger hjelp til noe hjemme, så kan din hjelp være en god gave. Du kan tilby å rydde ut av loftet, organisere på kjøkkenet, luke i hagen eller male dersom dette er noe han trenger hjelp med. Slike gave viser at du har lyst til å hjelpe bestefar, og gjøre livet hans litt enklere. Det er med andre ord mange typer gaver du kan kjøpe til bestefar som passer seg fint, men som ikke koster skjorta.

 

De beste gavene til bestefar

Dette var noen tips om hva du kan kjøpe i gave til bestefar som fyller år, eller i julegave til bestefar. Det er viktig å huske at det er tanken som teller, og at en fin gave ikke trenger å koste masse penger. For bestefar er det hyggelig å få en omtenksom tjeneste, en god middag, en hyggelig filmkveld med deg, eller en tur på kino eller ut i en park for eksempel.

Se også: Julegaver til besteforeldre

Hvis du har lyst til å kjøpe en materialistisk gave, så kan du jo blant annet kjøpe noe som fremmer en aktiv og sporty livsstil, en praktisk gave, eller en fin opplevelse. Det er jo du som kjenner bestefaren din aller best, og dermed er det også du som er best egnet til å gi han en gave han kommer til å like.

For å finne en god gave kan du enten spørre bestefar hva han ønsker seg, eller få tips av venner og familie. Du kan også planlegge i lang tid i forveien, slik at du har god tid på å finne en gave til bestefar. Skriv ned gode gavetips du kommer på i løpet av året, også er det bare å velge og vrake fra listen når en jul eller bursdag nærmer seg.

Husk også at det er tanken som teller. Det viktigste for bestefar er nok å kunne feire dagen med venner og familie, og å få gaver med omtanke. Kanskje du skal lage et fotoalbum til bestefar, med alle de fine minnene deres?

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne