POPULÆRE GAVER TIL HENNE 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige fotobøker

Personlig tilpasset massive sjokolader

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Baileys kakao-pulver

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

Navn Anheng Hjerte Forgylt

Navn Anheng - Rund - Rhodium

Vindu fuglebrett - Utenu

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Gaveartikler

Se mer »

Finn de beste gavene til henne

Er du på jakt etter den perfekte gaven til henne? Som menn vil vi selvfølgelig alltid gi den beste gaven til vår kjæreste eller kone. Men det er ofte lettere sagt enn gjort, og det kan være vanskelig å finne inspirasjon til gode ideer til gaver. Kvinner har ofte mye mer sans for smak og detaljer enn menn, og derfor ender vi lynraskt på bortebane, når vi skal finne den perfekte gaven til henne. Er dette en krem hun bruker? Vil hun gå med dette halskjedet? Er denne genseren i riktig størrelse?

Du kan slappe helt av. – Her på Geniale Gaver har vi nemlig samlet et stort utvalg av gaver, som de fleste kvinner vil elske. De er samtidig delt opp i oversiktlige kategorier, så du kan få gavetips til nettopp den typen kvinne du leter etter gave til. Kategoriene er blant annet personlige gaver til henne, gaver til kvinnen som har alt og romantiske gaver til henne. I tillegg har vi også funnet en rekke gode gaver til venninnen, søsteren og tanten.

Hvis du ønsker noen sikre gavetips til henne, så kan du sjekke denne siden, hvor vi har samlet en liste over topp 50 populære gaveideer til henne.

 

Vis at du verdsetter henne med den perfekte gaven

Å finne gaver til henne, og ikke minst den perfekte gaven til en kvinne som du liker godt, kan være en skremmende tanke. Ikke bare for menn, men også for andre kvinner. En kvinne kan virke litt vanskelig å forstå, på grunn av hvor annerledes de er enn menn på noen områder. Men det menn ønsker, mer enn noe annet, er å vise dem at de er elsket og verdsatt. En måte å gjøre henne glad, og vise at du setter pris på henne, er å gi en gave til henne som hun virkelig ønsker seg og vil nyte – med andre ord en perfekt gave. Å finne den perfekte gaven til henne er dessverre ikke så lett. 

Heldigvis, her på Geniale Gaver kan du finne atskillige gode gavetips til kvinner. Da blant annet både romantiske gaver til henne, samt unike, morsomme og spesielle gaver til henne. Det kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med; å finne det perfekte gavetipset til henne og gjøre henne glad.

 

Hvordan finner jeg den perfekte gaven til henne?

Alle kvinner er unike, i forhold til hva de liker, og hva de ikke liker. Derfor finnes ikke det universale perfekte gavetipset for alle kvinner – dessverre. De beste gavene til henne, er de som er valgt med omtanke og samtidig er personlige gaver. Derfor bør du strebe etter å gi henne en gave som ikke er kjedelig og en klisje. Men hvordan finner du den perfekte gaven til henne, som matcher hennes personlighet?

Først og fremst er du nødt til å tenke på henne. Hennes hverdag, hennes hobbyer og interesser. Hva bruker hun sin tid og energi på. Ved å gjøre det, kan du sikre deg at du finner noen gode gavetips til henne som er nyttig for henne. For det andre, ikke vær redd for å tenke ut av boksen og overraske henne med gaven. Sjansen er jo der, for at hun ikke visste at hun ønsket seg gaven, før du gir den til henne. 

Ofte er det slik at jo mindre hun forventer det, og jo mer annerledes gaven til henne er, jo mer viser det at du har valgt den med omtanke. Har du for eksempel lagt merket til at hun ofte går med høye heler, eller står hun mye på jobben? Da kan jo et gavekort til en fotmassasje være en fantastisk gave til henne. Og husk, ikke vær sjenert når du kjøper gaver til henne, for det som virkelig betyr noe, er at du har tenkt på henne og vil gjøre henne glad.

 

Hva er de beste gaveideene til henne?

Som nevnt tidligere, er alle kvinner unike, så det er ikke en perfekt gave som vil passe til alle kvinner. Men det er til gjengjeld gavetips som mange kvinner kan bruke og bli glade for, uansett smaken deres. Disse gavetipsene er det dog litt vanskeligere å tenke ut. Her på Geniale Gaver har vi nøye valgt ut en rekke gaveideer til henne, som passer til de fleste typer kvinner. 

Ved å sjekke vårt store utvalg, vil du helt sikkert finne en fantastisk gave til henne, som hun bare vil elske. Ikke nok med det – vårt utvalg av geniale gavetips til kvinner passer også til mange forskjellige anledninger. Du finner gaveideer til alt fra julegaver til henne, bursdagsgaver, jubileumsgaver og dessuten gaver til tilfeldige anledninger, hvor du bare vil vise hvor godt du liker henne.

 

Gode gaver til henne, til enhver anledning

Husker du den morsomme julegenseren som du fikk en gang i tiden i julegave? Selv om mange gaver som gis ved spesifikke anledninger, ikke kan brukes til andre tider i året, kan den gi noen fantastiske minner. De kan gjøre anledningen uforglemmelig, samtidig som de kan brukes til noe. Også selv om det bare er en dekorasjon eller en morsom liten gave.

Her på denne siden kan du finne det perfekte gavetipset til mange forskjellige anledninger, som passer både til personen og anledningen. Kikk gjennom de forskjellige gavetipsene til henne og velg den idéen som passer til nettopp henne. Du kan velge mellom mange forskjellige kategorier, alt fra morsomme gaver til henne, til gaver til henne som har alt. Hust at kategoriene ikke er ment som retningslinjer, men mer som en guide for å få inspirasjon til den helt riktige gaveidéen. Den eneste regelen er at du skal nyte prosessen med å finne den perfekte gaven til henne. Å være på gavejakt og forberede en vakker overraskelse til kvinnen du elsker, bør brukes som en opplevelse i seg selv.

 

Hvordan gir man en gave til henne som ikke har noen ønsker?

Det ikke så uvanlig at hun du skal gi en gave til, slett ikke har noen spesifikke ønsker. Det kan være fordi hun mener hun ikke mangler noe, og det for så vidt også være sant. Men den perfekte gaveidéen går ofte utover det praktiske aspektet og handler mer om følelsene som er involvert. Kjærlighet bør vises og gis konstant, akkurat som en flamme skal holdes ved like og noen ganger blusses opp og gjøres sterkere. Derfor kan det være en god ide å gi gaver til henne, som ikke er en absolutt nødvendighet, men i stedet viser at du elsker henne. Da bør du finne gaveideer som skjemmer henne bort og får henne til å føle seg spesiell. En slik gave kan ofte bringe dere tettere sammen.

En slik gaveidé kan for eksempel være et par vakre øredobber, som komplementerer hennes skjønnhet. Det kunne også være en lekker veske som får henne til å føle et streif og luksus og at hun er verdsatt. Her på Geniale Gaver har vi samlet et stort utvalg av romantiske gaver til kvinner, som vil hjelpe det med å få henne til å føle seg akkurat så elsket som hun var i begynnelsen.

 

En uforglemmelig opplevelsesgave til henne

Følelser og minner har det med o vare lenger enn noe annet. Tid sammen med dem man elsker, er den mest dyrebare gaven vi kan få. Ikke noe materielt kan få deg til å føle følelser på en så sterk måte som en fantastisk opplevelse kan. Hvis du er på utkikk etter gaver til henne, som du ønsker at skal gi henne sterke følelser og uforglemmelige minner, så har du kommet til det rette stedet. Fra å føle adrenalinsuset når man flyr i luftballong, til å gi henne muligheten til å lære nye ferdigheter. Ved å gi en opplevelsesgave til henne, sikrer du deg at du gir en gave til henne, som hun aldri vil glemme. 

Her på denne siden finner du et stort utvalg av gavetips til henne, til en rekke spennende opplevelser. Det er helt sikkert en gaveidé som ikke bare passer til henne, men kanskje til begge to, så dere kan få en god opplevelse sammen. Det er ikke noe som er bedre enn en gave, hvor dere sammen vil få en fantastisk opplevelse og dele deres gleder.

 

Gaveønsker til henne som skal lage ønskeliste

Gaveguiden er ikke bare her for å gi inspirasjon til de som skal gi en gave. Det er vel så mye en guide hvor man selv kan finne gaveønsker, som kan skrives på ønskelisten. Hvis du er en kvinne som leter etter gavetips du kan sette på din egen ønskeliste, så får du noen gode ideer her:

 • Gaver til henne som har alt – er du kvinnen som har alt? Da er det stor sjanse for at du ikke vet hvilke gaveønsker du skal skrive på ønskelisten din. Her på denne siden har vi ikke bare gode gaver som de fleste kvinner liker. Vi har også funnet et hav av gavetips som er perfekte til kvinnen som har alt.
 • Personlige gaver til kvinner – Personlige gaver fra venner og familie slår alltid an. Hvis du har problemer med å finne gode ønsker, så kan du alltid ønske deg noe personlig. Det kan være en personlig oppskriftsbok, en pute med et bilde eller inngraverte vinglass. Ønsker du mer gaveinspirasjon innenfor den personlige kategorien, har vi en hel side dedikert til dem, som du kan sjekke ut.
 • Morsomme gaver til henne – Hvis det er bursdagsønsker du ser etter inspirasjon til, så er morsomme gaver en opplagt mulighet. Morsomme gaver gir alltid glede, også selv om de kanskje ikke er så brukbare på lang sikt. Men, så trenger jo heller ikke alle gaver å være det. Så lenge gaver bringer glede og kanskje latter, så er det en god gave.
 

Bursdagsgaver til henne

Bursdagen er en fast anledning, som vi vet kommer igjen, år etter år. Derfor er det viktig at du ikke gir henne den samme typen gave, hvert år til hennes bursdag. Jo, det er fantastisk med nye smykker og gavekort til klær, men får hun det hvert år, kan det raskt bli både trivielt og forutsigbart. Det gjelder både om det er hennes 18 års bursdag, eller 50 års bursdagsgave.

En annen måte å differensiere det på, er prisen. Det kan hende 25 års bursdagsgaven du ga henne var en forholdsvis stor og dyr gave. Da kan du saktens gi en som er litt billigere til neste år. Hvis du vil ha et fast budsjett, kan du alternativt gi henne flere små gaver, fremfor en stor.

 

Ideer til gaver til henne 30 år

30 års bursdagen er en stor dag for de fleste kvinner. Derfor har vi valgt å gi eksempler på gode gavetips, til nettopp denne bursdagen. Så hva kan du gi til henne som fylle 30 år?

 • Kjøkkenutstyr – Kjøkkenutstyr er et vidt begrep. Det omfatter både gryter, panner og kjøkkenkniver. Men også ting som porselen; for eksempel Royal Copenhagen kopper, tallerkener og lignende. I tillegg har vi kjøkkenutstyret i den litt dyrere enden av skalaen, som bakemaskiner, espressomaskiner og juicere. Alt er ting som kan brukes i kjøkkenet, og som en kvinne på 30 år helt sikkert kan trenge.
 • Opplevelsesgaver – Å gi en opplevelsesgave til henne, er ikke bare en supergod gaveidé. Det er også en annerledes gave, som hun kanskje ikke hadde forventet å få. Gode opplevelsesgaver kan være alt fra en god middag, til et kurs i å lage kokosboller, til en tur i helikopter. Det er et stort utvalg innenfor denne typen av gaver, og det helt sikkert være noe for 30 års fødselaren som du leter etter gave til.
 • Elektronikk til trening – Hva er elektronikk til trening, tenker du kanskje? Det er blant annet sportsheadset og sportsur. Veldig mange kvinner på 30 år driver med sport og det er alltid morsommere når du har noen nye ting som skal testes ut i treningssenteret. Om det er treningstøy eller et nytt sportstøy med pulsmåler.
 

Det er våre tips til gode 30 års bursdagsgaver til henne. Alt er generelle ideer, som fint kan gis som gave til en søster, tante eller kjæresten.

    

Send en gave henne du liker godt

Det kan være mange grunner til at du ønsker å sende en gave til henne, fremfor å gi den fysisk. Det kan hende dere bor langt vekk fra hverandre. Det kan også hende at du bare har lyst til å overraske henne. Blomster, sjokolade og gavekurver er klassiske «send en gave»-gaver. Dem kjenner vi alle sammen, og det er det ikke noe nytt i. En flott bukett blomster eller en lekker gavekurv er det alltid deilig å motta. Men hvis du skal sende en gave som virkelig feier bena vekk under henne, skal du finne noe helt spesielt.

Heldigvis er det utrolig enkelt å sende gaver i dag. Når du kjøper en vare online, skriver du bare hennes adresse inn som mottaker. På den måten, kan du faktisk sende stort sett alle gaver til henne, som kan kjøpes på nettet. Så hvis du har funnet den perfekte gaven til henne, og at den skal sendes direkte til henne, er det bare å komme i gang. Hun vil helt sikkert bli mer overrasket, enn hvis du gir den til henne fysisk.

    

Billig gave til henne – 200 kroner eller mindre

Det er ingen som sier at en god gave trenger å være dyr. Det finnes massevis av gode gavetips til kvinner som ikke koster mer enn 200 kroner. Så hvis du er på utkikk etter billige gaver til henne, så kan du lett få fikset den oppgaven. Bare ta en kikk på vår side med billige gaver til under 200 kroner som er en kategori med bare gode, morsomme og geniale gavetips innenfor denne prisklassen.

FAQ - Ofte stilte spørsmål om gaver til henne

Den beste gaven du kan gi til henne, er en betydningsfull gave som kommer fra hjertet og som du har lagt tanker og tid i. Den beste gaven til henne, er samtidig svært forskjellig fra kvinne til kvinne. Men det er noen gavetips som alltid er gode til kvinner. For eksempel parfyme, smykker, ur og gavekort til hotell- og spaopphold. Mangler du gaveinspirasjon til annerledes gaver til kvinner, bør du sjekke topp 50 mest populære gaver til henne i år.

De mest populære gaver til henne i år er:

 • Personlig stjernehimmel-plakat fra KISPUS
 • Stjernehimmel lampe
 • Snug rug-teppe med ermer
 • 52 weeks of romance skrapeplakat
 • Stort rose hjerte
 • Personlig kjærlighetsbrev-puslespill
 • Personlige vinglass med gravering
 • Massasjepistol
 • Smykker med gravering
 • Georg Jensen Damask sengetøy

Det er en klar tendens at kvinner hovedsakelig ønsker seg personlige og romantiske gaver. I tillegg er det noen andre ønsker som står høyt på listen hos kvinner: Klær, parfyme, smykker, flotte og elegante dekorasjoner til hjemmet og Royal Copenhagen porselen. Videre så er elektronikkgaver som smartwatch og massasjepistol, samt hårfønere, glattejern og hånddampere populære ønsker, særlig til yngre og middelaldrende kvinner.

Du skal gi henne, det hun ønsker seg aller mest. Det som står på hennes ønskeliste, som hun har ønsket seg i lang tid. Mangler du inspirasjon til gaveideer, kan du gi henne noe fra listen over topp 50 gaver til henne. Alle disse er populære gaver til henne, som bare ikke slår feil.

Denne artikkelen er anmeldt av Emil Grandahl (5/5)
5/5

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne