Gave til bestemor - Årets beste gavetips til bestemor

Gave til bestemor 2024 – Årets beste gavetips til bestemor

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når bestemor har bursdag eller skal ha en julegave, så gjelder det å finne frem en flott gave. Vi er jo alle enige i at bestemor fortjener det aller beste, også en flott gave på bursdagen sin for å vise hvor glad du er i henne. Se her årets beste gaver til bestemor 2024 .

Årets beste gaver til bestemor 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige fotobøker

Personlig tilpasset massive sjokolader

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Vindu fuglebrett - Utenu

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Personlig halskjede med plate - Gullfarget

Sokker med trykk

Gaveeske Kjærlighet

Gravert osteskjærebrett i tre med bestikk

Elektrisk varmepledd deluxe - Cozy

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Roomba robotstøvsugere

Personlig kjøkkenutstyr i bambus

Treknivblokk (inkludert knivsett)

Automatisk såpepumpe

Badekåpe til kvinner

Gaveeske til Kaffeelskeren

Bilde på massive sjokolader

Personlige ovnshansker - 2 stk. - blå

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Duftpinner - Du er herlig

Personlige sokker med ansikt - Hund

Varmetøfler

Lampen Mood Book

Personlig sett med salt- og pepperkvern

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Saltlampe fra Himalaya

Sjokolade telegram

Snug Rug DeLuxe

Things I Love About You fyll-ut-bok

Vooni® Trådløs håndstøvsuger

Zenkuru Fotmassasje

Zenkuru sammenleggbart fotbad

Zenkuru Vektdyne

Julekule - Gjennomsiktig

Finn en flott gave til bestemor 2024

Det finnes mange forskjellige gaver du kan kjøpe til bestemor. Det kommer jo helt an på hva bestemoren din liker, og hvilke gaver hun kommer til å bli glad for. Når du skal kjøpe gave til bestemor fra barnebarn, så vet man at hun nok blir glad for det meste, men det er hyggelig å legge litt ekstra innsats i en gave til bestemor slik at hun kan bli glad og ikke minst overrasket. Her skal vi ta en titt på noen gavetips som kan passe til bestemødre i alle aldre og med ulike interesser. 

Se også: Gaver til besteforeldre

 

Gjør livet til bestemor lettere

Hvis du er usikker på hva du skal kjøpe i gave til bestemor, så kan du prøve å lete etter noen ting som vil gjøre livet hennes lettere! Det finnes mange smarte ting der ute som hjelper til i hverdagen, slik at man har mer tid til deg man selv ønsker å gjøre. Du kan for eksempel gi henne en smart robot støvsuger som kan både vaske og støvsuge gulvet på samme tid! Da slipper hun å holde gulvene rene selv, og du kan være sikker på at det alltid er skinnende rent hjemme hos bestemor. Hvis hun har en hage kan du kjøpe en robotgressklipper, da er det enkelt å holde styr på det som vokser i hagen.

Dagligvare innkjøp og matlaging er en ting som tar mye tid i hverdagen, og det kan være bestemor sliter med å gjennomføre innkjøpene selv, og komme opp med måltider hun kan lage. Da kan du jo gi henne et abonnement på en matkasse! Her blir matvarer levert på døren, slik at bestemor kun trenger å følge en medfølgende oppskrift og blande sammen de rette ingrediensene. Det finnes forskjellige matkasser som passer så og si alles smak.

 

Gave til bestemor fra de små

Hvis du har ansvar for å finne en gave til bestemor fra de aller minste barnebarna, så kan noe hjemmelaget være koselig. Sett dere ned og tegn en tegning, eller lag noe kreativt med leire som hun kan pynte med hjemme. De aller fleste barn lager ting i barnehagen eller på skolen, og dette egner seg godt som gave til bestemor. Hvem liker vel ikke noe koselig å hjemmelaget? Barnebarna som er litt eldre kan også arrangere en felles fotografering der dere tar flotte bilder sammen alle sammen, og gir de til bestemor.

 

Få bestemor til å føle seg flott

For de aller fleste er det viktig å kunne føle seg litt ekstra flott innimellom, også for bestemor. Hun er kanskje vant til å te seg pent, og da kan du gi noe som lar henne gjøre dette i gave! Det kan for eksempel være nye klær som hun føler seg pen i, litt sminke som passer til hennes hud eller gode kremer som gjør morgenstellet litt mer luksuriøst. Du kan også ta henne med til en fin butikk og kjøpe en ny kåpe eller en veske til henne, som hun kan bruke i hverdagen eller når hun skal pynte seg.

Hvis det er lenge siden hun har vært hos frisøren, så kan du gi klipp og stell i gave til bestemor. Dere kan dra sammen til frisørsalongen o få fikset dere på håret, og ikke minst få en deilig hodebunnsmassasje!

 

En gave til bestemor med fokus på helse

Når man blir eldre så er det utrolig viktig at man tar vare på helsa for å holde seg sunn og frisk. Dette kan man gjøre ved å mosjonere, spise sunt og godt, og ved å beskytte seg fra skader og lignende. Du vil jo beholde bestemoren din her så lenge som mulig, og derfor kan du gi noe helserelatert i gave til bestemor. Det kan for eksempel være gavekort på en personlig trener som spesialiserer seg i trening for eldre, klær som egner seg for tur ute, eller et par sko med brodder så hun kan gå trygt på isen.

En fin gave til bestemor kan også være noe i velvære kategorien, for eksempel et gavekort på massasje, et fotbad hun kan ha hjemme eller en ny seng som er optimal for god søvn. Dette er kanskje ikke det første man tenker på når man skal gi gave til bestemor, men det vil definitivt gjøre livet hennes litt bedre, og er noe man kan ha gleden av i lang tid fremover.

Du kan også gi en gave til bestemor som sørger for at hun holder seg varm året rundt! Hva med en hjemmestrikket genser dersom du kan lage det, eller et elektrisk varmeteppe som sørger for at det alltid er godt og varmt i sengen eller på sofaen. Dette er en flott gave til bestemor hvis hun er kald av seg, eller bor et sted der det kommer minusgrader deler av året.

 

Gaver til hjemmet

Å få noe fint til hjemmet er alltid hyggelig, og her er det mye du kan gi i gave til bestemor. Hva med å kjøpe henne et flott nytt servise hun kan ta frem når hun får gjester, eller en ny kaffemaskin hun kan bruke hver eneste dag? Du kan også kjøpe fine pyntegjenstander som lysestaker eller diverse julepynt. Ta en tur hjem til bestemor og se deg litt rundt, er det noe hun mangler, eller noe som kan gjøre det enda litt flottere hjemme hos henne?

Hvis hun er glad i å bake eller å lage mat, så er det også mye fint man kan kjøpe her. Kanskje er den perfekte gave til bestemor en ny kjøkkenmaskin som har en mengde forskjellige innstillinger og funksjoner? En slik maskin kan brukes til baking og til matlaging, og varer i lang tid fremover. Da kan du jo også tilby deg å komme på besøk en gang, så dere kan bake sammen!

Ellers er det jo alltid koselig med fine gaver som et nytt, deilig teppe, fint sengetøy, et nytt maleri man kan ha på veggen, eller annet pynt som kan gjøre det ekstra hjemmekoselig der hun bor.

 

Elektronikk i gave til bestemor

Elektronikk er ofte en slager når det kommer til gaver for den yngre generasjonen, med hva med til de som er litt eldre? Teknologien finnes rundt oss i alle deler av hverdagen, og det er viktig at også de gamle lærer seg hvordan den skal brukes på best og tryggest måte. Eksempler på teknologi du kan gi i gave til bestemor er en smarttelefon hun kan bruke til å kontakte familien, ta bilder og snakke med andre gjennom video oppkall. Et nettbrett kan være en fin gave til bestemor dersom hun liker å se på filmer og serier, eller om hun trenger en litt større skjerm å rutte med. Denne kan man også enkelt bruke til å lese nyheter og se på videoer på nett med.

Hvis hun ikke vet helt hvordan hun skal bruke en smarttelefon eller et nettbrett, så kan man gi et teknologikurs i gave til bestemor! Dette kan man gjøre mange steder, der eldre kan lære hvordan man tar bilder, sender meldinger og bruker teknologien til andre smarte ting i hverdagen. En oppdatert telefon gjør det dessuten mye enklere for deg å kontakte bestemor, da det bare er å ringe eller å sende en SMS!

 

Opplevelser i gave

De fleste bestemødres største ønske er å være sammen med familien, og få kvalitetstid med barnebarna. Derfor kan fine gaver til bestemor være opplevelser som hun kan gjøre sammen med venninner, med bestefar eller med barnebarn. Hvilke opplevelser som passer din bestemor, kan variere etter hvor gammel hun er og hva hun får til. Du kan for eksempel ta med bestemor ut og spise på en flott restaurant, dra og se teater eller opera. Hvis hun er en skikkelig tøffing kan dere også dra på naturopplevelser som turer i skogen eller en speedbåt tur!

Du kan også kjøpe en gave til bestemor som gjør at hun kan sosialisere med andre i hverdagen, ved å melde henne inn i en gruppe, eller forening til noe hun bryr seg om. Hva med å finne en forening i nærheten som møtes for å strikke, drikke te og skravle? Eller finne en gruppe som tripper sammen en gang i uka? Dette kan være en perfekt gave til bestemor, fordi den fortsetter å gi, og fordi du kan tilrettelegge det til hennes ønsker.

Hvis budsjettet for årets gave er stort, så kan jo barnebarna gi en ferietur i gave til bestemor! Hele familien kan ta en tur ned til Spania eller til et annet varmt land i nærheten. Da kan dere dra ut og spise på flotte restauranter, dra og bade på stranden og oppleve nye eventyr sammen. Dette er nok noe både bestemor og resten av familien vil bli veldig glad for.

 

Julegave til bestemor

Når julen nærmer seg så er det mange som skal ha julegaver, også bestemor. Det er en rekke gode ting du kan kjøpe i julegave til bestemor, som nok kommer til å gjøre henne veldig glad. Ettersom julen skal handle om å glede andre, og bruke tid med venner og familie, så kan du satse på en personlig gave til bestemor. Da kan alle barnebarna gå sammen og lage et fotoalbum fra bestemors liv, som tar med alle de viktige milepælene. DU kan også samle bilder fra da dere, og foreldrene deres var små, slik at hun har en bok hun kan se tilbake på og mimre fortiden.

Hvis dere vil gi noe hjemmelaget kan dere lage flott julepynt til bestemor, eller kanskje en årskalender. Man kan kjøpe kalendere der man selv kan lage forsiden til hver måned. Da kan barnebarna gå sammen og lime inn bilder, tegne og skrive noen flotte ord på hver side. Dette er en perfekt julegave for bestemor som har alt, fordi det er noe hun vet dere har brukt tid og krefter på å lage spesielt til henne.

Se også: Julegaver til besteforeldre

 

Gave til bestemor på budsjett

Jul og bursdag er tider det man bruker mye penger. Man har jo lyst til å glede de man er glad i, og da føler mange at man må ut med store summer for å kunne gi en god gave. Dette er selvsagt ikke nødvendig når man skal gi gave til bestemor, da det finnes mange gode gaver på budsjett, eller som er helt gratis. Hva med å lage en avtale med bestemor om at dere skal møtes en eller to ganger i måneden der dere lager mat sammen, går en tur eller ser en film for eksempel?

Du kan også invitere bestemor hjem til en hyggelig kveld sammen der dere kan prate, bake noe eller spise en deilig middag. Kvalitetstid og omtanke er jo den aller fineste gaven som finnes, og det kan være bestemor blir mye mer glad for dette enn for noe som har kostet mange penger. Så lenge man gjør noe som er litt spesielt og annerledes fra det man pleier å gjøre sammen, så er det definitivt en god og verdig gave.

 

Gavene til bestemor

Det er med andre ord enormt mye du kan kjøpe i gave til bestemor. Enten det er ting hun trenger og som vil gjør livet hennes litt enklere, eller tid dere kan bruke sammen. Det er jo du som kjenner bestemoren din aller best, og som vet hva hun ønsker seg eller kommer til å bli glad for. Husk at jul og bursdag er en tid for å vise at man tenker på hverandre og er glad i dem, og da kan den fineste gaven være å gjøre noe hyggelig sammen, eller å gi en gave til bestemor som hun kommer til å dra nytte av i lang tid fremover. Prøv også å tenk litt utenfor boksen, og gi bestemor noe hun kommer til å bli både overrasket og glad for!

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne