Valentines gave til henne - Årets beste Valentinsgaver

Valentines gave til henne 2024 – Årets beste Valentinsgaver

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Dersom du er på utkikk etter noen gavetips til en Valentines gave til henne 2024 , så har du kommer til riktig sted. Når den 14. februar nærmer seg så vet man at det er på tide å finne frem lommeboken for å kjøpe en flott Valentines gave til kjæresten henne kommer til å elske!

Årets beste Valentins gaver til henne 2024

Personlige fotobøker

Personlig tilpasset massive sjokolader

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

Navn Anheng Hjerte Forgylt

Navn Anheng - Rund - Rhodium

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Personlig myke leker

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Personlig halskjede med plate - Gullfarget

Sokker med trykk

Gigant-teddybjørn med t-skjorte med trykk - 130...

Gaveeske Kjærlighet

Galakse-projektor Deluxe - Vooni

Gigantisk Bamse - Supergigantisk

Giant personlig Milka-sjokolade

Badekåpe til kvinner

Personlig kimono

Gigantisk Bamse - Gigantisk

Gaveeske til Kaffeelskeren

Gaveeske til sjokoladeelskeren

Best Right Swipe Ever-krus

Bilde på massive sjokolader

Cozy Gigantisk bamse

Aurora Dinner Cruise med Brim Explorer

Duftpinner - Du er herlig

Alpakkavandring og overnatting på Smedsrud Alpa...

Vinsmaking på Peloton Bar

Personlige sokker med ansikt - Hund

Fotobok - Vår kjærlighet

Hjerteformet eske med evighetsroser

iDventure Tin Woodman's Heart gaveskjulested

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

KitchPro Sjokoladefontene

Letters to My Love-fyll-i-brev

Lucky Tickets – kjærlighetsbilletter

Glamping på vestlandet ved Åkrafjorden

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Stille Cruise i Trollfjorden med Brim Explorer

Sjokolade telegram

Spralla® DIY-sett til håndavstøpning

Things I Love About You fyll-ut-bok

Karaoke, bowling & bobler på Duckpin

Luksusopphold i hverdagen hos Eagle Nest Eco Lodge

Middagscruise på Oslofjorden med Brim Explorer

Opphold i trehytte hos Trekronå

Romantisk opphold i høyden hos Eagle Nest Eco L...

Romantisk opphold på Lysebu

Afternoon Tea på Lysebu

Vinsmaking på Klosteret

Ost- og vinsmaking hos Winther Aker Brygge

Finn den flotteste Valentines gaven til henne 2024

Det finnes utrolig mye du kan kjøpe i Valentines gave til henne som egner seg godt, og det kommer jo til syvende og sist an på hva hun liker. Det finnes gaver til alle forskjellige jenter der ute, med forskjellige interesser og ting de ønsker seg. Her skal vi ta en liten titt på de mest klassiske gavene som finnes, og noen som er litt utenom det vanlige.

Se også: Valentines gaver til han

 

Valentinsgaver til den forfengelige

Det er ingen hemmelighet at mange jenter liker å føle seg fine og flotte, og det er noe du kan ha i bakhodet når du skal kjøpe Valentines gave til henne. Det finnes mye der ute som egner seg til en Valentinsgave, enten fordi det er noe man trenger, eller fordi det er noe man bare har lyst på. Er du sammen med en jente som er glad i å pynte seg, så kan slike gaver passe godt.

Hva med å gå inn på en sminkebutikk og spørre hva de beste produktene er, og gi henne en ny sminkerutine? Du kan også kjøpe nye produkter hun allerede har om hun har gått tom. Hvis du vil skjemme bort henne litt ekstra mye med en Valentines gave til henne, så kan du også gi gavekort til frisøren, slik at hun kan friske opp frisyren, stylet håret og ikke minst en deilig hodebunnsmassasje. Det er virkelig noe av det beste som finnes.

Du kan også gi henne en flott ny kjole og noen fine sko som hun kan ha på seg på daten deres på kvelden, for å gjøre dagen litt ekstra spesiell. Et godt tips da er å se på hvilke typer kjoler hun har fra før av, så du vet ca. hva hun liker. Du kan selvsagt også høre med venninner, søstre eller mor hvis du har problemer med å finne klær i riktig størrelse og stil. Finner du den rette blir dette den beste Valentines gave til henne noensinne!

 

Valentines gaver med omtanke

Det å skulle gi gaver er ikke alltid lett fordi det kan være vanskelig å vite hva personen ønsker seg. Vi er jo alle forskjellige, og mange av oss har alt det vi trenger. Likevel vil man jo gjerne kjøpe en Valentines gave til henne, for å vise hvor glad man er i kjæresten sin. For å gjøre gavekjøpet til Valentines dagen, jul og bursdag lettere, så kan du ha et notat på mobilen din hele året, der du skriver ned ting hun sier at hun ønsker seg.

Man kommer ofte med ting man plutselig har lyst på eller kunne tenke seg, men det er typisk at dette ikke er i nærheten av en høytid der man gir gaver. Så, med et slikt notat er du klar til å skrive ned dine egne gavetips for Valentines gave til henne, eller andre gaver, og er dermed alltid klar når tiden for å kjøpe noen nærmer seg.

Da sikrer du også at du gir en gave som kjæresten din faktisk kommer til å bli veldig glad for, og hun blir nok ganske imponert når du kjøper en superfin Valentines gave som hun ønsket seg for lenge siden, og kanskje til og med har glemt! Denne strategien funker perfekt om du ofte må gi gave til en person som har alt, og som det alltid er umulig å finne noe bra til.

 

En romantisk Valentines gave til henne

Når Valentines dagen er høytiden som står for tur, så gjelder det å sette seg inn i en romantisk tankegang. Dette er jo en dag for å feire kjærligheten, noe som selvsagt bugner i romantikk. Dette bør også reflektere i en Valentines gave til henne, slik at hun føler seg litt ekstra elsket denne dagen. En romantisk gave er veien til de aller flestes hjerter.

Men hva er en romantisk gave? Dette kommer jo veldig an på hvem du gir gave til, og hvordan deres forhold er. En klassisk romantisk Valentines gave til henne kan være sjokolade, pent undertøy, en søt bamse, smykker og ikke minst roser. Overrask henne også med en flaske champagne så har du alt du trenger for den mest romantiske gaven til kjæresten din

Noe av det mest romantiske som finnes er når en person nesten kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv, og dette kan også reflektere i en Valentines gave til henne. Prøv å tenk deg om kva kjæresten din kommer til å bli aller mest glad for i hele verden. Det kan være alt fra favorittmiddagen hennes, til en ring der du har inngravert datoen dere møttes. Dette er to vidt forskjellige ting, men det er slik vi mennesker er, og en gave passer ikke til alle kjærester. Så, tenk over om det er noe hun kommer til å bli ekstra glad for, eller som hun trenger, og kjøp dette i Valentines gave til henne.

 

Gaver med høyt budsjett

Har du litt ekstra penger å bruke på Valentines gave til henne i år, så står du igjen med et enda større utvalg. Det finnes en rekke Valentines gaver til henne på et høyt budsjett som de aller fleste jenter vil bli veldig fornøyde med. Du kan slå skikkelig på stortromma og bestille en lang-weekend tur for dere to til ett nytt og spennende sted. Ta henne for eksempel med til en av Europas flotte byer, som Barcelona, London eller Paris!

Smykker er også alltid en innertier når du skal gi en Valentines Day gave til henne og her er det mye å velge mellom. Du kan gi en flott diamantring eller et fint halskjede i gull. Hvis hun har en spesifikk smykkedesigner kan det være fint å kjøpe noe herfra, slik at du vet at hun blir glad for det hun får. Husk å sjekke hvilke størrelse hun har, og om hun liker smykker i gull eller i sølv best.

Mange jenter drømmer om en splitter ny designerveske, noe som kan være en ypperlig Valentines gave til henne om du har pengene til det. Her finnes det uendelig mye å velge mellom, og det mest romantiske er kanskje å ta henne med på shopping så hun kan velge vesken hun har lyst på selv. Dette er en godt sikret Valentines gave til henne som nærmest er sikret å passe midt i blinken for de aller fleste jenter.

 

Opplevelser i Valentines gave til henne

Hvis du ikke har lyst til å gi en fysisk ting i Valentines gave til henne, så kan du satse på å gi en opplevelse. Det fine med en slik gave er at man kan se tilbake til den med stor glede, og mimre til stunden dere hadde sammen. Dessuten er det utrolig mye dere kan gjøre som lir en flott opplevelse å gi i Valentines gave til henne.

Dere kan gjøre det helt klassiske og dra ut og spise på en fin restaurant. For å gjøre det enda mer spesielt kan du velge en restaurant dere ikke har vært på før, men som du har hørt mye godt om. Etter maten kan dere dra videre på en bar og drikke noen drinks for en helaften! Noen restauranter tilbyr også vin- eller ølsmaking, og dette kan være noe å vurdere hvis dere er glade i dette.

Hvis du har lyst til å gi en opplevelse som er noe mer aktivt, spennende og adrenalinfylt, så kan du for eksempel ta henne med og hoppe i fallskjerm, klatre i et fjell eller dra på elverafting. Dette er ikke noe som passer de som er høyde- eller fartsredde, men for de aller tøffeste jentene. Det kan likevel bli en utrolig morsom og spennende dag som dere nok sent kommer til å glemme.

Dersom du skal gi en opplevelse i gave til henne så er det viktig at du sørger for at det er noe hun har lyst til å gjøre.

 

Valentines gaver til velvære

Dersom dere lever en travel hverdag, så kan velvære være veien å gå når du skal kjøpe en Valentines gave til henne. Dette kan for eksempel være nye såper og kremer med god lukt, som alltid er luksus å ha i hverdagen. Kanskje hun har en spesiell parfyme hun pleier å bruke? Hvis du også liker denne så kan du jo gi den i Valentines gave til henne.

Hvis du vil sikre deg nærmest hundre prosent på en velværegave, så kan du bestille et rom på et spahotell, der dere kan overnatte og få de mest luksuriøse og flott spabehandlingene som finnes. Det er ingenting som er mer avslappende enn å bo en natt på hotell der maten blir laget for deg og servert på sengen. Dessuten gir dette unik kvalitetstid for dere to, og en pause fra hverdagen som mange av oss trenger.

Du kan også sørge for at dere skal spise en god middag i restauranten på hotellet, og at det står en flaske med bobler klar til dere når dere sjekker inn. For den ultimate Valentines opplevelsen kan du be hotellpersonalet om å pynte rommet med bobler og roseblader. Dette er nok ikke noe hun kommer til å forvente, men som trolig faller utrolig godt i smak.

 

Rimelig Valentines gaver

Til tross for at det finnes mange fine og dyre gaver som er typisk for Valentines dagen, så er det ikke slik at man trenger å bruke mye penger på gaven. Det finnes mange fantastiske gaver som ikke koster skjorta, og som fortsatt kan bli en super Valentines gave til henne. I en travel hverdag så er kvalitetstid noe av det fineste man kan få i gave, og kanskje dette blir årets Valentines gave? Du kan jo overraske henne med en fin, hjemmelaget middag, der dere kan dele en flaske vin og snakke om flotte stunder dere har hatt sammen?

Dere kan også ta livet helt med ro, finne frem koseklærne, litt snacks og en god film, og ha date i stua? Dette er alle utrolig koselige ting som hun helt sikkert vil sette veldig stor pris på og som vil utgjøre en veldig fin gave til henne. Hvis du i tillegg vil gi noe koselig i Valentines gave til henne, så kan du sette sammen en kurv med alle tingene hun er mest glad i. Eksempler på ting kan være et spill hun synes er morsomt, favorittblomstene hennes og sjokoladen hun er mest glad i. Fremkall et fint bilde av dere to og ram det inn så hun kan ha det på soverommet sitt. Det blir ikke så mye mer romantisk enn det.

 

Gleden med å gi en gave til henne

Dette var noen Valentinsdag gavetips du kan ta til deg og bruke når den store dagen kommer i starten av neste år. Enten du er vant med å feire denne dagen eller ikke, så er det alltid hyggelig å vise at du er glad i kjæresten din ved å gi noe spesielt. Det kan være en gave som er flott og romantisk, og som er veldig personlig. Dette er som oftest de flotteste gavene, og de man setter pris på i lengst tid fremover. Du kan også gi en opplevelse i gave, som er noe man sent vil glemme.

Så er det også viktig å huske at en gave ikke trenger å koste mye, da det finnes mange flotte gaver på budsjett. Det viktigste er at dere gjør noe for å feire kjærligheten, og som passer dere to. Om dette er å kjøpe store gaver og dra på restaurant, eller å ha en koselig date kveld hjemme kan være det samme, fordi det er tanken som teller! Med litt kreativitet og noen gode gavetips er det mulig å finne den flotteste Valentines gave til henne der ute, som du vet hun vil elske nesten like høyt som deg.

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne