POPULÆRE OPPLEVELSESGAVER 2024

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

RIB-safari i Oslofjorden

Dreiekurs hos Viarte Keramikk

Prøv Tandemhopp med Skydive Tønsberg

Keramikkurs hos Viarte Keramikk

Ølsmaking med mat hos Aass Bryggeri

Aurora Dinner Cruise med Brim Explorer

Brunch & Bobler på Oslofjorden med Brim Exp...

Alpakkavandring og overnatting på Smedsrud Alpa...

Dagstur rafting på Sjoa med Sjoa Rafting

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

SUP kurs på åpent vann med 4elements

Glamping på vestlandet ved Åkrafjorden

Stille Cruise i Trollfjorden med Brim Explorer

Drop in hos Heit sauna i Bergen

Karaoke, bowling & bobler på Duckpin

Luksusopphold i hverdagen hos Eagle Nest Eco Lodge

Maling & Moro hos Paint'n Sip Trondheim

Gaveartikler

Se mer »

De beste opplevelsesgavene

På denne siden får du den ultimate listen over de beste opplevelsesgavene i Norge og i utlandet. Hvis du er på utkikk etter gode opplevelsesgavetilbud, så vil du garantert finne dem her. Vi har nemlig samlet en utførlig liste over de absolutt beste opplevelsene. Du finner alt fra romantiske opplevelser for 2, til morsomme familieopplevelser til spennende adrenalinfylte opplevelser.

I tillegg til å ha opplevelsesgaver i mange forskjellige kategorier, er det også opplevelsesgaver rundt om i Norge. Så hvis du leter etter opplevelser i Oslo, på Sørlandet eller Vestlandet for den saks skyld, vil du uten tvil kunne få god inspirasjon her på listen. Det er gaveopplevelser som egner seg godt som både gaveideer til han, henne, barn og foreldre.

Listen over de beste opplevelsesgavene i Norge, er ikke bare supergod for å få inspirasjon til gode gavetips. Den kan også brukes som inspirasjon til din egen ferie og aktiviteter. Skal dere for eksempel feriere i Norge i år, har dere et bredt utvalg her, med spennende opplevelser i Norge. Du vil uten tvil kunne finne en rekke spennende aktiviteter som passer til nettopp deg. Norge har nemlig et ganske så godt utvalg av interessante, annerledes og spennende muligheter som du kanskje ikke kjenner til. Deriblant gastronomiske matopplevelse, lekre spa- og hotellopphold og eksklusive opplevelser som er once in a lifetime.

Har du for eksempel prøvd å fly i luftballong? Kjørt racerbil på en bane? Eller lært å lage den perfekte kaffen på et kaffekurs? Alt det, og mye mer, har du muligheten til å oppleve innenfor Norges egne grenser. Fordyp deg i de mange spennende opplevelsene Norge har å by på. God fornøyelse!

 

Gi en opplevelse for livet

Det er blitt utrolig populært å gi opplevelsesgaver fremfor fysiske gaver i gave. De fleste fysiske gaver bruker man i en tid og så blir de slitt, eller man mister interessen. Slik er det med alt fra elektronikk til tøy. En opplevelsesgave kan gi mottakeren en fantastisk opplevelse for livet og et minne de alltid vil ha. Det kan være alt fra fallskjermhopp, til et gavekort på en massasje. I tillegg er det opplevelsesgaver som du og mottakeren kan oppleve sammen. Det kan være alt fra en luksusbrunch med din venninne, til et lekkert weekendopphold for 2, med kjæresten, konen eller mannen. Denne typen opplevelsesgaver fungerer særlig godt som overraskelsesgaver. Det kan gi dere en fantastisk opplevelse for livet – sammen.

Opplevelsesgavekort som weekendopphold, miniferier og restaurantbesøk er også supergode gaveideer til par. Gi for eksempel dine foreldre en opplevelse for livet, med et gavekort til et weekendopphold på et gods, spa-resort, eller et slottsopphold. Mange foreldre og par generelt, glemmer å ta disse små opplevelsene sammen. Dermed kan et opplevelsesgavekort til f.eks. et weekendopphold være den perfekte gaveidéen til dine foreldre.

 

Adrenalinsus og eventyr opplevelsesgaver

Her på siden finner du mange super-spennende og adrenalinfylte opplevelser. Hvis du liker adrenalinsus og eventyr, så er det helt sikkert noe for deg. Du finner opplevelsesgaver både til vanns, på land og i luften. Prøv for eksempel et opplevelsesgavekort til et fallskjermhopp, ATV-safari og en havkajakktur. Eller kanskje de superpopulære opplevelsene ved Holmenkollen? Det er her du kan få krysset av de ville tingene på din bucket liste. Adrenalinsus og eventyr opplevelsesgaver egner seg særlig godt som studentgaver og bursdagsgaver til den eventyrlystne våghalsen.

 

Romantiske opplevelser for 2

Du finner mange romantiske opplevelser for 2 på listen. Det er både prisvinnende resorts og 5-stjernede opplevelsesgaver. Hvis du og kjæresten, konen eller mannen trenger å nyte hverandres selskap og ta en kjærlighetstur, så kan du uten tvil få god inspirasjon her. Kom vekk fra hverdagen og dra på et romantisk hotellopphold sammen, eller skjem bort dere selv med et avslappende spaopphold på ett av de mange fine hotellene og spa resorts. Hvis du er på utkikk etter inspirasjon og gode gavetips til kjæresten, så er romantiske opphold også opplagte valg til det. Både som årsdagsgaver, bryllupsgaver og valentinsgave til henne så vel som ham. Eller bare fordi dere trenger kvalitetstid sammen, og du vil overraske din bedre halvdel med en god opplevelsesgave!

 

Opplevelser i Norge for hele familien

Skal du og familien feriere i Norge i år? Så kan dere glede dere, for det er mange gode opplevelser i Norge som familien kan velge mellom. Dra for eksempel til Tusenfryd eller Dyreparken som er noen av Norges mest populære opplevelser for familier. Hvis du til gjengjeld ser etter opplevelser i nord, kan en hvalsafari være et spennende valg. Opplevelsene i denne kategorien er ikke bare gode gaver til barn, men også supergode gavetips til tenåringsjenter og -gutter. Med andre ord, disse opplevelsene er for hele familien!

 

Velvære-opplevelser i Norge

Trenger du å koble av med noe velvære og skjemmes bort litt? Da er det kanskje wellness-opplevelsesgavene du leter etter. Det er alt fra lekre wellnessopphold for deg og kjæresten, til massasje, yoga og andre lekre behandlinger. Er du en mann som leter etter inspirasjon til gaveideer til kjæresten og konen, så kan du fint finne en rekke supergode gavetips til henne her. 

Overrask henne med et opplevelsesgavekort til et wellnessopphold dere kan dra på sammen, eller gi henne en opplevelsesgave, hvor hun virkelig kan bli bortskjemt. Det kan for eksempel være en luksus-pedikyr eller en ansiktsbehandling. En perfekt gave, som hun nok skal bli glad for.

 

Gastronomiske opplevelser og restaurantbesøk

Er du en av dem som lever for å spise, eller spiser for å leve? Hvis du faller inn under den første kategorien, så kan jeg love at munnen din vil løpe i vann ved noen av de gastronomiske opplevelsene vi har samlet. Hva sier du til en omgang med Danmarks beste smørbrød? Sjokoladesmaking hos Peter Beier? Eller kanskje en eksklusiv middag på en Michelin restaurant? Får du vann i munnen? Det tenkte jeg nok! Hvis du liker de våte varene bedre, så finner du også opplevelsesgaver med både ølsmaking, vinsmaking og whiskysmaking. Vi har også funnet et sted hvor du kan prøve champagnesmaking, noe som er litt mer utradisjonelt. Sistnevnte er forresten supergod som gave til han som har alt, hvis det er det du er på utkikk etter.

 

Kurs i mat og drikke opplevelsesgaver

Hvis du elsker mat, så er det en kjempefordel at du selv vet hvordan du lager den. På et av de spennende mat- og drikkekursene vi har samlet, kan du lære å lage din yndlingsmat eller drikke. Du finner kurs i de klassiske livrettene som pizza, hotdogs og sushi. Dessuten er det kurs i vegetarmat, kaffekurs og dessertkurs. Prøv for eksempel de populære kokosbollekursene. Inviter din venn, venninne eller kjæreste med på kurs og lær å lage deres livrett eller yndlingsdrikk. Du kan også gi opplevelsesgavekort som gave. Leter du for eksempel etter en god morsdagsgave, er et dessertkurs et fremragende valg.

 

Underholdende og annerledes opplevelser i Norge

Det er mange underholdende og annerledes opplevelser i Norge. Det er opplevelser som du nærmest garantert aldri har prøvd før, og som du kanskje slett ikke visste at eksisterte. Disse opplevelsesgavene er for deg som elsker annerledes og unike opplevelser. Opplevelser som man ikke faller over hver dag, eller kan prøve andre steder.

Prøv for eksempel en tur i Escape Room med vennene, eller dra på en østerssafari. Hvis det er en annerledes gave i form av opplevelser i Oslo du leter etter, kan du dra på guidede turer. Du kan for eksempel dra på en byvandring, hvor du vil lære om Oslo fra svunne tider og se viktige lokasjoner fra den tiden. Disse guidede turene, som er litt annerledes, er opplagte gavetips til pappa.

 

Eksklusive opplevelser i Norge

De eksklusive opplevelsesgavene er for deg som virkelig vil ha en opplevelse for livet. Det er opplevelser som du høyst sannsynlig bare kommer til å prøve en gang i livet. Inviter kjæresten eller konen med på en eksklusiv luftballongtur over Oslo, eller på en helikoptertur til et slottsopphold. Det er opplevelsesgaver som egner seg ved helt spesielle anledninger. Det kan for eksempel være ne rund bursdag, bryllupsdag eller andre spesielle anledninger. En ting er sikkert, prøver du en av disse eksklusive opplevelsene, har du en opplevelse for livet som du aldri vil glemme!

FAQ – Ofte stilte spørsmål om opplevelsesgaver

Noen av årets mest populære opplevelsesgaver inkluderer blant annet Bridge Walking, spa- og velværeopphold samt helikopterturer rundt i Norge. For mer inspirasjon til gode opplevelser, kan du sjekke ut denne siden, hvor vi har samlet årets 50 mest populære opplevelsesgaver.

Opplevelsesgaver som gir gode minner, er de beste du kan gi i gave. Det kan være alt fra once in a lifetime-opplevelser som for eksempel fallskjermhopp, en tur i luftballong osv. Det kan også være noe, hvor du sammen med mottakeren får noen gode minner. Alt fra en tur på restaurant, til et hyggelig weekendopphold.

Her på denne siden har vi samlet 50 av de beste opplevelsene som er helt perfekte gavetips.

Denne artikkelen er anmeldt av Ole Rasmussen (5/5)
5/5

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne