Farsdagsgave - Årets beste gaver til Farsdag

Farsdagsgave 2024 – Årets 35 beste gaver til Farsdag

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Farsdag er en dag som kommer hvert eneste år, og som viser oss hvor lett det er å være uforberedt. Dette er jo en dag der man skal hedre pappaen sin, eller en annen pappa, og da vil man kanskje gi en fin farsdagsgave? For de fleste er ikke denne dagen like stor som for eksempel bursdag eller julaften, men fortsatt en dag som skal markeres. Det kan man blant annet gjøre med en god og passende farsdagsgave, som kan være så mangt. Her skal vi ta en titt på noen gavetips som kan egne seg til farsdagsgave.  

Årets beste farsdagsgaver 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige sokker med foto - Super Dad

Ølglass på fot med gravering til farsdagen

Världens Bästa Pappa T-shirt

Farsdag whiskyglass med gravering

Personlige fotobøker

Chili Klaus Spicy gaveeske

Ølglass med gravering

Pokal med Tekst - Världens bästa pappa

Personlig tilpasset massive sjokolader

Farsdag lærarmbånd - Brun

Grillsett med skinntrekk med navn

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Man Stuff Adventskalender

Sjokolade med personlig foto

Personlig forkle - World’s Greatest Dad

Personlig krus

Farsdag plate

Farsdag T-skjorte - Hvit

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Baileys kakao-pulver

Ollimania - Den beste pappaen i verden (HC)

Grillforkle Med ølbelte

Pizzaovn - KitchPro

Luksuriøst gravert lærarmbånd for menn - Brun -...

Retrokopp med Tekst - No.1 Pappa

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Ølkrus med gravering

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Lag et trekort til farsdag - Liggende

Vindu fuglebrett - Utenu

Personlige tøfler - Blå - Str. 36 - 38

Personlige flippflopper

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Kjære pappa - soft cover

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Universalverktøyet Kelvin.36

Sokker med trykk

Tidy Sock Drawer (40-45)

Fleksibel bitsholder

Quarter Yard of Ale med Stativ - 1-pakning

Personlig lenkearmbånd - sølvfarget

Personlig kortholder i skinn - brun

Inngravert flaskeåpner i tre

Personlig laptopveske i PU-skinn

Personlig inngravert lommelerke - skinnimitasjon

Gravert osteskjærebrett i tre med bestikk

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Giant personlig Milka-sjokolade

Adapt-A-Desk sammenleggbart laptopbord

Treknivblokk (inkludert knivsett)

KitchPro Røykfri kullgrill

Chili Klaus Last Man Standing-spill

Personlig weekendveske i PU-skinn

Badekåpe til menn

Gaveeske til Kaffeelskeren

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Øl - Pilsner

Personlige grilltenger

Gaveeske til sjokoladeelskeren

Bilde på massive sjokolader

Cryptex-puslelek

Efalock elektrisk skjeggbørste

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Personlig tilpasset Tony's Chocolonely-gaveeske...

Farsdag puslespill med eget motiv - 120 biter

Personlige sokker med ansikt - Hund

Gigantisk Sjokolade Toblerone

Gravert lys med navn

Grytevotter i skinn med navn

Hyttespillet

Luksuriøst dobbelt lærarmbånd med gravering - M...

Brennevinsglass med gravering - 4 stykk

KitchPro Potetgull- och Dippskål

KitchPro Sjokoladefontene

Kjære pappa - stiv perm

Kjølebrønnen Cool-Well

Outlust campingdusj

Personlig sett med salt- og pepperkvern

Sjokolade telegram

Things I Love About Dad-bok

Undertøy - Personlige boksershorts - Størrelse ...

Vooni® Trådløs håndstøvsuger

Vinsmaking på Klosteret

Ost- og vinsmaking hos Winther Aker Brygge

Ølsmaking hos Aass Bryggeri

Den perfekte farsdagsgave 2024

Det er ingen regel på hva en farsdagsgave skal være, og hva som er en god gave kommer an på deg og faren som skal motta den. Gaver er jo veldig individuelle, og hvilke som faller i smak vil variere etter hvilken person du gir den til. Dette gjelder også når du skal gi en farsdagsgave, og disse gavene krever litt undersøkelser og omtanke. Hvis du vil gi den personlige Farsdagsgave, så er det hvert fall viktig at du undersøker hva faren kommer til å bli glad for.

Hvis han er en sporty person kan du jo gi en fjelltur eller noe enda mer adrenalinfylt i gave, eller hva med gode tursko eller treningstøy? Er faren en litt mer rolig type kan noe innen velvære falle i smak, som en god parfyme, en deilig krem, eller et behagelig sett man kan slappe av i. En «handy» far vil kanskje ha en gave til Farsdag som speiler dette, som for eksempel verktøy eller andre ting.

Det er med andre ord mye å gi, og til syvende og sist er det opp til deg å finne den perfekte Farsdagsgave. Vi vil likevel komme med noen forslag til Farsdagsgave som kan hjelpe deg litt på veien. Et godt sted å starte kan være å spørre faren hva han ønsker seg, prøve å tenke over noen ting han trenger i livet sitt, eller kjøpe noe som du er veldig glad i, og tror han kommer til å like.

Se også: Bursdagsgaver til pappa

 

Opplevelser i farsdagsgave

Dersom du ikke har lyst til å gi en fysisk eller materialistisk gave, så kan man også satse på en opplevelse i gave. Det finnes utrolig mye forskjellig man kan gjøre og som egner seg godt til farsdagsgave for ulike mennesker. En person som er glad i fart og spenning vil nok like å hoppe i fallskjerm, eller en tøff sykkeltur i bratte omgivelser. Du kan også ta med far på en tur i høyden, enten ved å klatre eller å gå i noen av Norges mange fjell.

Det finnes også litt roligere opplevelser man kan gi i farsdagsgave, for de som ikke søkeren adrenalinfylt opplevelse. Hva med å ta far med ut på favorittrestauranten hans, eller å prøve et sted dere ikke har vært før enda? Man kan også booke en natt på et spahotell for hele familien, der dere kan ta det helt med ro et døgn, og nyte massasjer, varme bassenger og myke morgenkåper.

Om man virkelig vil slå på stortromma så kan man ta med far på en ferie i farsdagsgave. Dette er for de med et høyere budsjett til gaven, som ønsker å overraske med noe stort og spennende. Det finnes så mange gode feriedestinasjoner i nærheten, enten innenfor Europa, i Skandinavia eller til og med bare i Norge. Finn frem en spennende og god destinasjon, og overrask far med en tur i gave! Det er nok en farsdagsgave han sent vil glemme.

 

Farsdagsgaver til kjøkkenet

Mange fedre er glad i å lage mat, og da har du utrolig mange gode gaver du kan gi i farsdagsgave. Selv om farne du skal gi gave til har alt han trenger til å lage mat, så kan du finne noen kule og unike ting som gjør det litt ekstra moro å kokkelere frem gode retter. Du kan for eksempel gi et knivsett som inneholder helt nye og fantastisk gode kniver. Disse gjør det til en lek å lage mat. Det går også an å gi en god gryte fra et solid merke, eller en stekepanne som gir ekstra god smak til maten.

Andre små ting man kan gi til kjøkkenet og den matglade far, er en god vinopptrekker, en ny ostehøvel, et kjøkkenforkle, eller en god skjærefjøl. Disse er alle en farsdagsgave man får god bruk for i hverdagen, og når man skal lage litt større og mer omfattende måltider. Dessuten er det moro å kunne spare på.

Farsdagsgave ølglass kan være en god ide til pappaen som er glad i å drikke øl, og som ønsker å gjøre opplevelsen litt mer fancy. Det samme gjelder vinglass, som kommer i mange størrelser og fasonger. Det kan til og med være at han samler på et spesielt merke av glass, og da kan dette være en god ide til gave. Både øl og vin går godt med mye forskjellig mat, og er dermed en ypperlig farsdagsgave til han som er glad i både mat og drikke.

Se også: Julegaver til pappa

 

Praktiske farsdagsgaver

En farsdagsgave kan være så mangt, blant annet praktisk! Det finnes mange gaver som ikke bare er kule og smarte, men som også bidrar til et enklere liv. Dette er kanskje de gavene man setter aller størst pris på, ettersom de kan eliminere noen av de kjedelige oppgavene i hverdagen. Et eksempel på en slik gave, er en robotstøvsuger. Det er ikke særlig moro å støvsuge og vaske gulvene hjemme hele tiden, så hvorfor ikke få tak i en robot som gjør det for deg? Du kan få roboter som både støvsuger og vasker, slik at du aldri mer trenger å tenke på å gjøre dette selv. Det samme finnes for hagen, der en robot kan klippe gresset for deg!

En ladestasjon for elektroniske duppedingser passer ypperlig for faren som har mange enheter som skal lades på samme tid, men ikke gidder å finne frem ledningene hver dag. Denne kan man enten ha på nattbordet eller kontorpulten, og kan lade blant annet smarttelefonen, høretelefonene og smartklokken samtidig! Det hele skjer i en og samme kompakte lader, og du kan enkelt bare legge fra de enhetene dine oppå den. Etter noen timer, eller dagen etter, så er alle sammen ladet opp fullstendig, og du trenger ikke lengre å bekymre deg for om mobilen er tom for strøm.

Det finnes også andre ting som gjør hverdagen litt mer luksuriøs, som et elektrisk varmeteppe eller en massasjepistol. Godt for både kropp og sjel.

 

Sporty gaver til far

Det finnes også en god farsdagsgave for sporty fedre der ute, som du kan vurdere dersom din far er glad i å bevege seg. Du kan for eksempel gi noe nytt kult turtøy, som en stor og romslig sekk eller noe behagelige tursko. Hvis man er glad i å gå på tur her i landet så er det jo viktig at man har tyr for alle slags vær og ulikt terreng. Dette vil sikre den beste turen mulig.

En annen god farsdagsgave til en sporty pappa kan være treningstøy eller treningsutstyr. Klær som både er enkle og behagelig å bevege seg i passer ypperlig om han driver med trening hjemme eller på treningssenter. Til dette finnes det også diverse utstyr, som vekter, matter, strikker, hoppetau og mye, mye annet.

Hvis du gjerne skulle ønske at faren din var litt mer sporty, så kan du jo bruke en farsdagsgave til å sette han i gang! En god farsdagsgave kan være en time eller to med en personlig trener. Disse vet nøyaktig hvordan man bør trene basert på utgangspunktet og målene satt, og kan dermed hjelpe din far mot et bedre og mer aktivt liv.

Se også: 50 års gaver

 

Gaver til en kommende far

Man trenger faktisk ikke å være far helt enda for å fortjene en farsdagsgave, og det trenger heller ikke å være din egen far du gir gave til. Det er fullt mulig å gi en farsdagsgave til en kommende far. Disse er typisk litt stresset for tiden som kommer, særlig om dette er deres første barn. Da kan en koselig liten gave senke skuldrene deres litt, og sørge for at de kun ser frem til tiden som kommer.

En god farsdagsgave til en kommende far kan for eksempel være en baby bok som forklarer det viktigste med barnet, og ting man skal huske på når det kommer til verden. Du kan også gi utstyr som babyen trenger og som far også får bruk for. Eller, så kan du satse på noen behagelige klær som de kan ha på seg etter at barnet har kommet, og man bare vil ligge hjemme og slappe av med den lille. Det er mange muligheter, og farsdag tips gir gode ideer til å skjemme bort de som snart skal bli far.

Hvis du skal gi en farsdagsgave til din kommende barnefar, så kan en hyggelig date kveld være midt i blinken. Snart kommer det til å være lenge til dere to er alene sammen, enten det skal komme en, to eller tre til inn i familien. Dra sammen ut på kino, eller lag en litt ekstra god middag hjemme for en hyggelig kveld sammen bare dere to.

 

Farsdagsgave på budsjett

Når man skal kjøpe gaver til de man er glad i, så er det vanlig å tenke at en gave skal koste mye. Mange av de gaveforslagene man får er jo på svært kostbare gaver, men de trenger altså ikke å være dyre for å være gode. Du kan finne en fantastisk farsdagsgave på budsjett som han kommer til å bli utrolig glad for. Hvis du vil gi en uvurderlig gave på budsjett, så kan du jo for eksempel gi kvalitetstid i farsdagsgave!

Kvalitetstid er jo ikke noe som kan kjøpes, men det kan definitivt gis, og det gjør det ekstra hyggelig å feire farsdag. Du kan for eksempel gi far i gave at dere skal spise en god middag hjemme, eller se en film. Dere kan også dra på kino, eller sette dere på en cafe om budsjettet strekker til det.

En annen ting som er hyggelig å gi i farsdagsgave, er en eller flere tjenester. Du kan tilby deg å hjelpe med noe som en del av gaven som gjør livet til denne faren litt lettere. Det kan for eksempel være å fikse i hagen ved å klippe gresset eller luke i blomsterbedet, eller du kan hjelpe til med å vaske huset, brette klær, lage en middag eller lignende. Dette er kanskje ikke de mest tradisjonelle farsdag gavetips, men det er noe de aller fleste vil bli glad for, og noe som ikke koster skjorta.

 

Gavene til far

Så, det er mange ting du kan vurdere når du skal kjøpe en farsdagsgave. Det trenger hverken å være en stor eller dyr gave, og du har lov til å tenke litt utenfor boksen. Prøv å finn ut hva det er vedkommende liker, og kjøp noe i denne kategorien for eksempel. Du kan også gi kvalitetstid i gave, slik at dere to kan finne på noe moro sammen istedenfor å gi en fysisk gave.

Hvis du gjerne vil gi noe som varer lenge, så kan et godt minne være veien å gå. Prøv å se etter gode opplevelser du kan gi i farsdagsgave, slik at man kan tenke tilbake på denne dagen i lang tid fremover. Hvis du virkelig ikke vet hva du skal gi i farsdagsgave, og disse gavetipsene ikke hjalp deg, så kan du også spørre hva det er han ønsker seg. Da blir kanskje ikke gaven like hemmelig, men du kan hvert fall gi noe han kommer til å like.

Husk at farsdag kommer hvert eneste år, og at det kan være lurt å planlegge en farsdagsgave i god tid. I år faller farsdag på den 12 november, og du har med andre ord litt tid på å finne en farsdagsgave. Likevel kan det være lurt å planlegge tidlig, kanskje allerede i starten av året, slik at du har god tid på å finne den perfekte gave til Farsdag. Lykke til med gavekjøpet!

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne