Gave til barnehageansatte - Årets beste gavetips

Gave til barnehageansatte 2024 – Årets 50 beste gavetips

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

I løpet av livet vil det komme mange mennesker man skal gi gave til. Dette kan være mer enn bare venner og nær familie, men også kollegaer, bekjente eller barnehageansatte. Det kan forekomme om barna dine går i barnehagen, og du gjerne vil gi noe til de som jobber der. Kanskje kjenner du en som er ansatt i en barnehage som du skal gi gave til, og lurer på om det finnes neon gode gavetips. Det gjør det sannelig, og vi skal ta en titt på noen gode ideer til gave til barnehageansatte.

Årets beste gaver til barnehageansatte 2024

Personlige fotobøker

Ølglass med gravering

Personlig tilpasset massive sjokolader

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Sokker med trykk

Gigant-teddybjørn med t-skjorte med trykk - 130...

Galakse-projektor Deluxe - Vooni

Brodert sengepledd - vaffelstoff - sandfarget

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Giant personlig Milka-sjokolade

Personlig kjøkkenutstyr i bambus

Treknivblokk (inkludert knivsett)

Gaveeske til Kaffeelskeren

Gaveeske til sjokoladeelskeren

Bilde på massive sjokolader

Personlige ovnshansker - 2 stk. - blå

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Personlig tilpasset Tony's Chocolonely-gaveeske...

Duftpinner - Du er herlig

Personlig tilpasset teddyveske

Hjerteformet eske med evighetsroser

Hyttespillet

iDventure Tin Woodman's Heart gaveskjulested

Varmetøfler

Lampen Mood Book

Personlig baby-teppe

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Sjokolade telegram

Snug Rug DeLuxe

Zenkuru sammenleggbart fotbad

Julekule - Gjennomsiktig

Personlig vannflaske - Aluminium

Ost- og vinsmaking hos Winther Aker Brygge

Hva gir du i gave til barnehageansatte?

Det er sannelig ikke så lett å vite hva man skal gi i gave til folk. Uansett om dette er noen du kjenner godt eller ikke, så kan gaver være en svært utfordrende oppgave. En god ide kan være å lese noen gode gavetips som du skal få her, og å være tidlig ute med planleggingen. Da har du god tid på å planlegge en gave, og du kan forsikre deg om at du har den klar til den skal gis. Det er spesielt viktig når du skal gi gave til barnehageansatt som slutter, eller om det skal komme i forbindelse med en bursdag.

Du kan jo kjøpe så og si alt i gave til de ansatte i barnehagen. Det er ikke så ofte man får gaver av foreldre eller barna, og derfor blir man nok glad for det aller meste man får. Gaven trenger hverken være dyr eller stor, du kan gi en liten gave til barnehageansatte, som en flaske vin, en god sjokolade eller lignende. Er dette er favoritt i barnehagen, så kan du gi noe litt større, som en deilig vinterjakke eller noen gode velværeprodukter. Det kan være smart å finne ut av hvilke hobbyer den ansatte i barnehagen har, slik at du kan gi noe som passer til dette. I noen sammenhenger kan sentimentale og personlige gaver også være fint å gi.  

 

Noe praktisk til arbeidsdagen

Det aller første du kan vurdere å gi i gave til barnehageansatte, er noe praktisk de kan bruke på jobb. Vi bruker jo svært mye av tiden vår på jobb, og praktiske gaver kan fungere ypperlig for dette. Disse gjør hverdagen litt enklere, og de kan også være morsomme å få! Et eksempel på en gave som kan være praktisk når du jobber i barnehage, er behagelige klær. Som barnehageansatt må man ha klær man kan bevege seg i, og som passer all slags vær. Klær i gave til barnehageansatte kan derfor både være plagg man bruker innendørs eller utendørs. Du kan for eksempel gi en deilig boblejakke, som er perfekt å ha på vinteren.

Du kan også gi en fin og personlig kaffekopp til den ansatte i barnehagen. Det er smart å ha en personlig kopp, slik at man alltid vet hvilken som er sin når man skal ta seg en kopp kaffe eller te på jobb. Denne koppen kan man gjøre litt morsom ved å sette på et artig motiv, eller kanskje et morsomt bilde av den som skal få koppen. En siste praktisk ting kan være en stor bag, som personen kan bruke til og fra jobb. Det er fint å kunne få alle tingene sine oppi en bag, og slippe å drasse rundt på flere kollier av gangen.

Se også: Morsomme gaver

 

Gaver til hobbyen

En av de beste måtene å sikre seg en god gave på, er å finne ut hvilke hobbyer personen du skal gi gave til har. Dette er jo aktiviteter man selv har valgt å drive med, og det sier seg da selv at dette er noe man setter pris på. Hobbyer kan være så mangt, og du kan bruke de når du skal gi en gave til barnehageansatte. Hvis personen for eksempel er glad i å male eller tegne, så kan du jo gi noen flotte malerkoster, tegneblyanter i god kvalitet, eller en fin tegnebok. Det samme gjelder andre kreative hobbyer, som for eksempel strikking, hekling eller sying. Her er det mye materiale man kan kjøpe som egner seg flott som en gave til barnehageansatte.

En hobby kan også være en interesse, for eksempel musikk! Det kan være den ansatte ved barnehagen som skal få en gave er glad i et helt spesielt band, eller like rå spille et særlig instrument. Da kan du velge å kjøpe noe til dette i gave til barnehageansatte. Finn ut hvilket band eller artist vedkommende liker, og kjøp for eksempel en cd, en plate eller en t-skjorte med dette på. Er personen glad i å spille et instrument, kan du gi en splitter ny gitar, fiolin, fløyte eller hva det måtte være.

En annen hobby kan for eksempel være matlaging, og da kan du blant annet gi noen gode kniver, en flott kokebok, eller en stor og fin gryte man kan lage mat i.

 

Gaver fra barna

Når man skal gi en gave til barnehageansatte, så er det ingen hemmelighet at den ofte kommer fra foreldrene. Særlig om det er noe som kan kjøpes og som er veldig gjennomtenkt. Likevel er det hyggelig å gi noe fra barna, dersom det er en ansatt i barnehagen de går i, eller har gått i. Det er mye fint og hyggelig man kan inkludere barna i, som kan ende opp med å bli en veldig fin gave. Dere kan for eksempel finne frem materiale som papir, farger, klistremerker og glitter, for å lage et flott kort i gave til barnehageansatte. Dette kan være ne gave i seg selv, eller et kort man gir sammen med en annen gave.

Barna blir ganske godt kjent med de ansatte der de går i barnehage, og kanskje er det faktisk de som skal plukke ut en gave dere kan gi. Det kan være de vet om noe helt spesielt som personen liker, og som kan egne seg godt som en gave til barnehageansatte. Da kan dere dra sammen ut og kjøpe dette, eller lage det. Prøv å finne ut hva som er favorittkaken til den ansatte ved barnehagen som skal få gave, og lag denne sammen med barnet ditt. Det blir nok en utrolig hyggelig overraskelse å få når man møter inn på jobb, og er den perfekte lille gaven. Det er ingenting som viser takknemmelighet like mye som noe godt og hjemmelaget, og særlig ikke når det er laget sammen med barna.

 

Gave til barnehageansatt som slutter

Når en barnehageansatt slutter, så er det fint å kunne gi en liten gave som en takk for den gode innsatsen. Barnehageansatte gjør en svært viktig oppgave, og da er det fint å kunne gi en gave til de ansatte i barnehagen. Et godt tips til gave til barnehageansatte som slutter er en bildebok fylt med minner. Dette kan de få fra flere barn i alle aldre, som de en eller annen gang har hatt kontakt med. Finn frem noen fine bilder fra tiden i barnehagen, skriv de ut og lim de inn i en bok. Inne i denne boken kan du dekorere med pynt, skrive overskrifter og legge ved en fin tekst om hva som skjedde på de ulike bildene. Dette er en gave som de nok kommer til å ta vare på hele livet, og som de kan se tilbake på når de savner barnehagen.

Du kan også finne en klassisk gavekurv, som er en god barnehageansatt gave. Disse består som oftest av en god vin, sjokolade, gode oljer, kanskje noen velværeprodukter, eller forskjellige matvarer. Slike gaver er ganske standard, men en fin måte å vise at man er takknemlig for den jobben de har gjort. Gaveeskene kan selvsagt gjøres mer personlig, ved å legge til ting som den ansatte liker godt. Det kan være knyttet til en hobby, en type mat eller drikke de liker, eller favorittfilmen deres for eksempel. Her er det kun kreativiteten som setter grenser. Det er opp til deg hvordan du gjør det.

Se også: Gaver med mening

 

De fineste gavene til en barnehage ansatt

Det er med andre ord veldig mye du kan gi i gave til barnehageansatte. Det kan være alt fra praktiske gaver, til gaver som passer til hobbyen, og personlige gaver. Slike gaver er hyggelig å gi fordi man kan vise hvor mye man setter pris på denne personen. Gode barnehageansatte er så viktig, og de fortjener en liten takk for det innimellom. Det er jo tross alt med disse barna dine bruker store deler av dagen sin, og da er det fint å kunne vise at du er takknemlig for den jobben de gjør.

Det er spesielt fint å gi en liten gave til barnehageansatte når de slutter på jobben, eller når barna skal videre på barneskolen. Har du hatt flere barn som har hatt samme barnehageansatt, så kan du jo få de til å skrive et fint kort til denne personen, det er alltid veldig hyggelig. Noen av disse gavetipsene til gave til barnehageansatte kan også brukes når du skal kjøpe en gave til en barnehageansatt som du er venn med eller er i familie med.

Lykke til med kjøpet!

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne