Bursdagsgave til venninne - beste bursdagsgave tips

Bursdagsgave til venninne 2024 – 50 beste bursdagsgave tips

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Hvis du venninne snart har bursdag, så er det på tide å finne en gave. Det er ikke alltid så lett å finne en bursdagsgave til venninne, men det er heller ikke umulig. Start med å prøve å tenke over hva venninnen din liker, og hva hun kommer til å bli glad for som gave. Det kan være lurt å planlegge lenge i forveien, så du ikke må stresse over det rett før bursdagen. Her skal vi ta en titt på hva som kan være en god bursdagsgave til venninne, avhengig av hvor gammel hun er, og hva hun liker.

Årets beste bursdagsgaver til venninne 2024

Personlige fotobøker

Personlig tilpasset massive sjokolader

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Baileys kakao-pulver

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

Navn Anheng Hjerte Forgylt

Navn Anheng - Rund - Rhodium

Vindu fuglebrett - Utenu

Personlig myke leker

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Personlig halskjede med plate - Gullfarget

Sokker med trykk

Brodert beanie - Svart

Gaveeske Kjærlighet

Galakse-projektor Deluxe - Vooni

Design Ditt Eget Kakebilde

Elektrisk varmepledd deluxe - Cozy

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Personlig vannflaske - gjennomsiktig

Automatisk såpepumpe

Badekåpe til kvinner

Zenkuru Kroppspute

Gaveeske til Kaffeelskeren

Hengestol - Outlust

Bilde på massive sjokolader

Cozy Gigantisk bamse

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Duftpinner - Du er herlig

Personlig tilpasset teddyveske

Alpakkavandring og overnatting på Smedsrud Alpa...

Personlige sokker med ansikt - Hund

Zenkuru Sammenleggbar badebalje

Hjerteformet eske med evighetsroser

Hyttespillet

iDventure Tin Woodman's Heart gaveskjulested

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

Kitchen Safe

Varmetøfler

KitchPro boblevaffeljern

KitchPro Mini Donut Maker

KitchPro Sjokoladefontene

Lampen Mood Book

Lucky Tickets – kjærlighetsbilletter

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Saltlampe fra Himalaya

Sjokolade telegram

Personlige sokker med ansikt - Katt

Snug Rug DeLuxe

Snug Rug Hoodie

Spralla® DIY-sett til håndavstøpning

Things I Love About You fyll-ut-bok

Vooni® Trådløs håndstøvsuger

Zenkuru Fotmassasje

Zenkuru sammenleggbart fotbad

Zenkuru Vektdyne

Personlig vannflaske - Aluminium

Finn den perfekte bursdagsgave til venninne  2024

Det finnes utrolig mye du kan gi i bursdagsgave til venninne, og det kommer rett og slett an på hva hun liker. Hvis du for eksempel har en venninne som er glad i sminke og velvære, så kan dette være et alternativ. Er hun en sporty person så er kanskje noe treningsrelatert mer relevant, og om hun er en kreativ sjel kan du jo gi en kreativ bursdagsgave til venninne.

I tillegg til interesser så spiller også budsjett en stor rolle når det kommer til bursdagsgave til venninne. Hvis du har et stort budsjett så er det enda mer du kan kjøpe, og du har også en rekke forskjellige ting å velge mellom. Ønsker du derimot å kjøpe en gave på budsjett så kan det være du må lete litt lengre etter en god gave, men det er definitivt ikke umulig. Når du skal kjøpe en bursdagsgave, så er det jo tanken som teller, ikke prisen.

For å gjøre gavekjøpet litt enklere for deg, så kan det være lurt å starte og se etter gave tidlig. Skriv ned det tror kan være en god gave til venninne, når du kommer på det, eller om hun sier at det er noe hun ønsker seg. Da har du en lang liste med ønsker klar når bursdagen nærmer seg, noe som vil gjøre det veldig mye lettere for deg å finne noe du kan gi. I tillegg bør du ta en titt på noen av våre tips til bursdagsgave til venninne.

 

Bursdagsgave til venninne 13 år

Hvis venninnen din fyller 13 år, så er det klart du har lyst til å gi noe fint i bursdagsgave. En bursdagsgave til venninne 13 år kan være så mangt, og det kommer an på hva hun interesserer seg for og liker. Dette er en alder der mange begynner å bruke sminke og finner sin egen stil. Du kan for eksempel gi noen gode sminkeprodukter, som en populær mascara, eller en fin lipgloss. Dette er produkter man kan ha helt til neste bursdag, og noe man kan bruke hver eneste dag.

Du kan også gi noen fine hudprodukter, som en rensekrem, noen ansiktsmasker eller en fuktighetskrem. Da kan dere også arrangere en hyggelig overnatting med spa for venninnen som fyller år. For å finne ut hvilke produkter som er gode kan du dra på et parfymeri eller på apoteket, og spørre de som jobber der hva de anbefaler. Du kan også sjekke ut hvilke produkter som er populære på nett i aldersgruppen deres.

Når man er 13 år er det hyggelig å feire bursdagen sin skikkelig, og gjøre noe litt ekstra gøy. Hvis du vil overraske med en superfin bursdagsgave til venninne, så kan du jo kjøpe kinobilletter til dere to, litt brus og godteri, og ha en kinokveld! Det finnes mange gode filmer på kino, og om det ikke går noen dere liker så kan du også invitere på filmkveld hjemme hos deg med alle venninnene. Da må du huske å kjøpe inn litt snacks til filmen.

 

Bursdagsgave til venninne 18 år

18 års dagen er en stor dag for de fleste, og en som skal feires med et brak. Om du skal kjøpe en bursdagsgave til venninne 18 år, så gjelder det å tenke kreativt og finne på noe som er litt ekstra spesielt. Hvis du har tid og mulighet, så kan du jo arrangere en overraskelsesfest for alle henne! Samle alle hennes beste venner, og kjøp inn noe godt å drikke og spise. Det kan være lurt å koordinere med familien, slik at hun kan avledes mens dere fikser i stand. Når hun kommer inn, kan dere åpne en flaske champagne og feire! Det vil nok bli en av de beste bursdagene hun har hatt.

Hvis du har lyst til å gi noe fysisk i gave, og kanskje ikke har mulighet til å arrangere en fest, så kan du for eksempel gi en god flaske vin, eller et gavekort på Vinmonopolet. Det er jo ingen hemmelighet at man kan begynne å drikke alkohol når man fyller 18 år, så dette kan være en passende gave om hun drikker. Andre fine gaver kan være et fint smykke eller en ring. Du kan kjøpe et personlig smykke ved å gi noe med initialen, eller stjernetegnet hennes på. Når man fyller 18 år så er det mange som ønsker å ta lappen, og om venninnen din ikke har gjort dette enda, så kan du velge å gi penger i gave som skal gå til lappen.

 

Bursdagsgave til venninne 30 år

En annen viktig alder å feire, er 30 års dagen. Dette er virkelig en milepæl, og en dag der man trenger en skikkelig fin bursdagsgave til venninne. Men, hva gir man i bursdagsgave til venninne 30 år? Vel, det kan være så mangt. Akkurat denne alderen markerer for mange overgangen fra ung voksen, til voksen. Selv om man fortsatt er ung som 30 åring, så har man kanskje noe annet man ønsker seg nå enn da man ble 20 år.

Hvis venninnen din har kjøpt seg leilighet, så kan du vurdere å gi noe til hjemmet. Dette kan for eksempel være noen flotte vinglass, en kul lampe, eller noe smart til kjøkkenet. En som er glad i mat vil nok bli glad for en blender eller en kjøkkenmaskin blant annet, eller noen gode kniver. Hvis du vil gjøre livet til bursdagsbarnet litt lettere, så kan du kjøpe en robotstøvsuger i bursdagsgave til venninne. Denne kan både støvsuge og vaske gulvet så lett som bare det, noe som er praktisk i en hektisk hverdag.

Du kan også gi noe som fremmer en sporty livsstil, som for eksempel en kul sportsklokke eller en elektrisk sykkel. Er det en vågal venninne du har med å gjøre, så kan du jo gi en spennende opplevelse i gave, hva med fallskjermhopp eller elverafting? Dette er gaver for de aller tøffeste, men vil by på opplevelser man sent kommer til å glemme.

Se også: Årets beste gaver til 30 åringer

 

Gaver på budsjett

Selv om det finnes mange flotte dyre gaver man kan kjøpe, så trenger ikke en bursdagsgave til venninne å være dyr. Det finnes masse fint på budsjett som du kan kjøpe, og som nok kommer til å falle i smak. I tillegg kan du jo lage en kreativ bursdagsgave til venninne, som for eksempel en fotobok med bilder fra vennskapet deres. Grav dypt i albumet og se om du kan finne noen morsomme og nostalgiske bilder av dere to. Skriv gjerne en tekst til bildene så man kan huske hva det var som faktisk skjedde der. Ellers kan du lage en fin sang i bursdagsgave til venninne dersom du kan synge, eller male et bilde av dere to.

En god venninne blir glad for de minste ting, så lenge de kommer fra deg. Du kan alltids gi kvalitetstid og snille tjenester i gave. Det kan for eksempel være å invitere over på middag og et glass vin, eller å dra på en piknik. I en travel hverdag kan det være lett å glemme at man skal ta vare på hverandre og pleie vennskapet, og akkurat dette kan du gjøre når hun har bursdag!

 

Å gi bursdagsgaver til venninne

Det er med andre ord mye du kan gi i bursdagsgave til venninne. Enten du har et stort eller lite budsjett, og uansett hvor gammel hun blir så finnes det noe der ute til ethvert bursdagsbarn. Du kan alltids vurdere en opplevelse i gave, enten det er en tur på restaurant eller kino, eller noe så vågalt som fallskjermhopping.

Det kan være en god ide å planlegge bursdagsgaven i god tid, slik at du ender opp med noe meningsfylt som du vet hun kommer til å bli glad for. Du kan alltids spørre henne hva hun ønsker seg i bursdagsgave, eller høre med andre venner og familie. Hvis dere er flere som går sammen om gaven, så kan det være dere har råd til noe litt større, og kan slå hodene sammen for å finne den perfekte bursdagsgave til venninne.

Det er viktig å huske at det er tanken som teller, og at en god venninne blir glad for alt uansett hva hun får. Mange flotte gaver koster lite, og i noen tilfeller er kanskje kvalitetstid den flotteste gaven? Så lenge det kommer fra deg, og det er tydelig at du har lagt en tanke i gaven, så blir det nok en fin bursdag uansett.

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne