Bursdagsgave til henne - Årets beste bursdagsgave tips

Bursdagsgave til henne 2024 – Årets beste bursdagsgave tips

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når det er tid for å finne en bursdagsgave til henne, så er det lurt med noen gode gavetips, som kan hjelpe deg å finne den rette gaven. Det er mye fint der ute som man kan kjøpe, og hva som passer vedkommende vil variere etter interesser og hva de har fra før. Likevel er det noen ting som er rimelig sikre, og som de fleste jenter vil bli veldig glad for. De skal vi ta en titt på her.

Se også: 30 års gaver

Årets beste bursdagsgaver til henne 2024

Eksklusive skulpturer kastet i bare 99 eksemplarer

Personlige fotobøker

Personlig tilpasset massive sjokolader

Personlig forkle - Multiface

Vinglass med gravering

Nøkkelringer med bilde og navn

Sjokolade med personlig foto

Personlig krus

Trykt fotoflis i tre med stativ - Hexagon

Baileys kakao-pulver

Mazzetti Pro - Massasjestol (Svart)

Pizzaovn - KitchPro

Inngravert serveringsplanker og skjaerebrett

Personlige sokker med ansikt

Sjokolade med egen personlig tekst

Adrenalin opplevelser

Natur opplevelser

Spa og velvære opplevelser

Navn Anheng Hjerte Forgylt

Navn Anheng - Rund - Rhodium

Vindu fuglebrett - Utenu

XXL Toblerone med navn - 4,5 kg

Personlig myke leker

Vinkasse av tre med inngraverte vinglass

Personlig halskjede med plate - Gullfarget

Sokker med trykk

Gigant-teddybjørn med t-skjorte med trykk - 130...

Brodert beanie - Svart

Galakse-projektor Deluxe - Vooni

Gigantisk Bamse - Supergigantisk

Brodert sengepledd - vaffelstoff - sandfarget

Gravert osteskjærebrett i tre med bestikk

Design Ditt Eget Kakebilde

Creative Conceptions A Year of SEX Kortspill - ...

Fleecepledd med trykk - 100x75cm

Roomba robotstøvsugere

Giant personlig Milka-sjokolade

Personlig kjøkkenutstyr i bambus

Treknivblokk (inkludert knivsett)

Personlig vannflaske - gjennomsiktig

Automatisk såpepumpe

Badekåpe til kvinner

Personlig kimono

Zenkuru Kroppspute

Gigantisk Bamse - Gigantisk

Gaveeske til Kaffeelskeren

Gaveeske til sjokoladeelskeren

Hengestol - Outlust

Best Right Swipe Ever-krus

Bilde på massive sjokolader

Cozy Gigantisk bamse

Creative Conceptions You and Me Erotisk Spill -...

Aurora Dinner Cruise med Brim Explorer

Cozy supergigantisk teddybjørn

Personlige ovnshansker - 2 stk. - blå

Personlige sokker med ansikt - Superhelt

Duftpinner - Du er herlig

Personlig tilpasset teddyveske

Alpakkavandring og overnatting på Smedsrud Alpa...

Vinsmaking på Peloton Bar

Personlige sokker med ansikt - Hund

Fotobok - Vår kjærlighet

Zenkuru Sammenleggbar badebalje

Hjerteformet eske med evighetsroser

Hyttespillet

iDventure Tin Woodman's Heart gaveskjulested

Alpakkavandring på Smedsrud Alpakkagård

Tingletouch Games Dare Duel Sexspill til Par - ...

Varmetøfler

KitchPro boblevaffeljern

Egendefinert Lue - Navy

KitchPro Mini Donut Maker

KitchPro Sjokoladefontene

Lampen Mood Book

Letters to My Love-fyll-i-brev

Lucky Tickets – kjærlighetsbilletter

Personlig sett med salt- og pepperkvern

Glamping på vestlandet ved Åkrafjorden

Puslespill med eget motiv - 1500 biter

Saltlampe fra Himalaya

Stille Cruise i Trollfjorden med Brim Explorer

Sjokolade telegram

Personlige sokker med ansikt - Katt

Snug Rug DeLuxe

Snug Rug Hoodie

Spralla® DIY-sett til håndavstøpning

Things I Love About You fyll-ut-bok

Vooni® Trådløs håndstøvsuger

Zenkuru Fotmassasje

Zenkuru sammenleggbart fotbad

Zenkuru Vektdyne

Karaoke, bowling & bobler på Duckpin

Luksusopphold i hverdagen hos Eagle Nest Eco Lodge

Spa, 3-retters & overnatting hos Jacy'z

Middagscruise på Oslofjorden med Brim Explorer

Opphold i trehytte hos Trekronå

Romantisk opphold i høyden hos Eagle Nest Eco L...

Romantisk opphold på Lysebu

Julekule - Gjennomsiktig

Personlig vannflaske - Aluminium

Afternoon Tea på Lysebu

Vinsmaking på Klosteret

Ost- og vinsmaking hos Winther Aker Brygge

Gi en flott bursdagsgave til henne 2024

Hvis du har startet med å lete etter en bursdagsgave til henne, så har du kanskje merket at det er veldig mye du kan kjøpe. Det finnes enormt mange gaver der ute, og hva som er riktig å kjøpe kommer rett og slett an på hvem du kjøper til. Før du kjøper en gave bør du prøve å finne ut av hvilke interesser vedkommende har, og om hun har skrevet en ønskeliste. Dette vil definitivt gjøre det lettere for deg, og kanskje finner du ut her hva du har lyst til å gi. Hvis hun ikke har en ønskeliste, så kan du prøve å finne ut om det er noe hun trenger.

Det er smart å ha et notat på telefonen sin, eller en fysisk liste der du skriver ned ønsker som vedkommende nevner i løpet av året. Det er typisk at man finner ting man ønsker seg hele tiden, men når jul eller bursdag nærmer seg, så har man ingen anelse om hva man har lyst på eller trenger. Husk også å sette et budsjett for bursdagsgave til henne, slik at du kan lete i de kategoriene eller i den prisklassen som passer best. Det finnes mange gaver på budsjett som egner seg fint som bursdagsgave til henne, men også dyrere gaver som er gode å gi dersom du har budsjett til det. Finn derfor ut hvor mye du vil bruke på gaven før du kjøper inn.

 

Bursdagsgave til venninne

Når en venninne har bursdag så har man virkelig lyst til å slå på stortromma, og gi noe som er superfint i gave. Det kan man selvsagt gjøre, og det finnes en bursdagsgave til henne der ute. Når man kjenner en person godt så er det lettere å gi de gaver, og man kan for eksempel dra ut og kjøpe klær eller sminke til henne. Et godt bursdagsgave tips til henne kan også være et gavekort dersom du ikke vet akkurat hva du skal kjøpe. Da kan du kjøpe et gavekort til favorittbutikken hennes, og til og med bli med henne på shopping!

Det finnes også mange gode sminke og hudpleiemerker man kan gi i gave. Hvem liker vel ikke å få den spafølelsen på morgenen, og dette kan god hudpleie og luksuriøse produkter gjøre. Hvis du vil gå litt ekstra ut for å gi gaver til velvære, så kan du kjøpe en deilig og behagelig morgenkåpe, silkesengetøy eller en maskin som påfører den mest perfekte selvbruningen.

Hvis du har en venninne som er mer glad i sport, fart og spenning, så kan du satse på å gi noe sports relatert. Dette kan for eksempel være nytt treningstøy, eller treningsutstyr. Du kan også gi flott, nytt turutstyr, som de aller fleste har bruk for en gang i livet sitt. Kanskje du til og med kan love å bli med på en tur en gang? Dere kan for eksempel planlegge en spennende tur i Norges vakre natur.

Se også: Gaver til venninne

 

Bursdagsgave til en 25 åring

Noen bursdager er ekstra spesielle, og en bursdagsgave til henne 25 år bør være noe litt utenom det vanlige. Men, hva kjøper man i bursdagsgave til henne som fyller det store tallet? Når man fyller 25 år, er man ofte i en overgangsfase mellom å være ung og voksen, og gavene kan gjenspeile dette. Dersom personen liker å reise, kan du kanskje kjøpe et gavekort på et hotell eller en reiseguide til et sted vedkommende har lyst til å besøke.

En annen idé kan være å kjøpe en opplevelse i gave, som for eksempel billetter til en konsert eller forestilling, eller en tur på spa. Dette kan være en hyggelig måte å tilbringe bursdagen på, og en opplevelse som personen sannsynligvis vil huske lenge. Opplevelser er for mange de aller fineste gavene, så kanskje dette kan være en fin bursdagsgave til henne

En idé kan være å kjøpe en personlig gave, som for eksempel et album med bilder fra tiden dere har hatt sammen. Er det en venninne du skal gi gave til, så har dere nok mange morsomme minner fra ungdomstiden. Skal du gi gave til et familiemedlem så finnes det nok mange bilder fra barndommen og ferier sammen. Du kan også gi et flott smykke som hun har ønsket seg. Hvis du vil gi smykket en enda større betydning, så kan du inngravere det med en helt spesiell melding. Dette er noe man kan beholde resten av livet sitt, og som alltid kommer til å være flott å ha.

 

Gaver til hun som er sporty

Hvis du ser etter tips til bursdagsgave til henne, så kan en sporty gave være midt i blinken. Dette er selvsagt om hun er en sporty person, eller om hun ønsker å bli det. Det fine med sporty gaver er at de kan brukes til en rekke forskjellige ting. Et eksempel er treningstøy. Dette er noe man kan bruke når man trener, men også når man slapper av, eller gjør ærender. Hvis du kjøper treningstøy av høy kvalitet, så kan de også vare i lang tid fremover, og derfor være en langsiktig gave.

Du kan også gi diverse gaver til tur. Som for eksempel et nytt og stort telt, en god og varm sovepose, eller gode tursko. Dette er alle ting man trenger når man går på lengre turer, særlig i Norge der det kan bli veldig kaldt om kvelden når man er ute.

I tillegg til dette så finnes det også en rekke treningsutstyr som kan være det perfekte bursdagsgave til henne. Du kan for eksempel kjøpe en tredemølle som har en innebygd skjerm, der du selv kan velge hvor du har lyst til å løpe. Hvis hun liker å være ute i den ekte naturen, så kan en fin bursdagsgave til henne være en elektrisk sykkel som gjør det lettere å holde seg aktiv.

 

Den beste bursdagsgave til kjæresten

Ser du etter en bursdagsgave til kjæresten henne kommer til å like godt, så er det mye å velge mellom. Her kommer det jo også an på hva hun liker, og hva dere pleier å kjøpe til hverandre. Likevel er det noen ting som aldri slår feil når man skal kjøpe en bursdagsgave til henne. Du kan for eksempel gi en romantisk opplevelse! Dette kan være en middag på en fin restaurant som dere har hatt lyst til å besøke før. Om du har et litt større budsjett kan en fantastisk bursdagsgave til henne være at dere reiser et sted sammen. Prøv å tenk om det er en destinasjon hun gjerne vil besøke. Dere kan for eksempel dra til Paris, London eller Barcelona.

Noe som er ekstra fint å gi i gave til kjæresten, er noe personlig. Sett deg ned og prøv å tenke over hva det er hun liker, og om du kan kjøpe en gave innenfor dette. Det kan for eksempel være en bok av favorittforfatteren hennes, et kunstverk som favorittkunstneren hennes har malt, eller et helt spesielt smykke. Det kan for eksempel være inngravert med noe hyggelig og internt mellom dere to, eller en spesiell dato.

Hvis du vil gi noe som er veldig romantisk, så er det få ting som slår et opphold på hotell. Finn et flott hotell som ligger litt unna, og ta en dagstur ut dit. Det er alltid et pluss om hotellet har en fin restaurant, og kanskje til og med et spa dere kan nyte.

 

Gaver til henne på budsjett

Når man skal kjøpe gaver så blir pris ofte et sentralt tema. For mange kan det virke vanskeligere å finne en fin gave på et lite budsjett, men det er absolutt ikke en umulig oppgave. Det finnes utrolig mange fine gaver på budsjett, som er minst like fine som andre gaver. Gaver trenger for eksempel ikke alltid å være fysiske, det kan også være kvalitetstid sammen. Et alternativ til en fysisk gave kan være å planlegge noe hyggelig som dere to kan gjøre i tiden som kommer. Dette kan være en måte å vise at du setter pris på personen og ønsker å tilbringe tid med dem, i stedet for å kjøpe en dyrere gave.

Dersom du er en kreativ sjel så kan du også gi en hjemmelaget bursdagsgave til henne, som er helt spesiell. Du kan for eksempel male et bilde av dere to, eller gi noe annet hjemmelaget som viser at du er glad i personen. Du kan også gi kvalitetstid med deg i gave, for eksempel ved å lage en deilig middag hjemme, invitere til filmkveld, kjøpe billetter til kino eller by på en lunsj på en cafe i nærheten. Det er viktig å huske at det er tanken som teller når det kommer til gaver, og en gave med mening kan være mer verdifull enn en dyr gave. Så lenge du finner en gave som passer perfekt til personen du gir den til, vil dette være en meningsfull gave.

 

Gaven til en 18 åring

Se du etter en bursdagsgave til henne 18 år, så finnes det litt av hvert man kan gi. Dette er en tid der man trer inn i de voksnes rekker, og det finnes flere ting man trenger, og enda mer man bare har lyst på. Dersom vedkommende ikke har tatt førerkortet enda, så kan man gi et pengebidrag til det. Hvis de har lappen, så kan man jo starte opp en sparekonto til å kjøpe seg en bil i fremtiden? Det samme kan man gjøre med en sparekonto til å kjøpe leilighet, eller penger til russetiden.

Når man er 18 år så kan man jo også drikke alkohol lovlig for aller første gang. Da kan man kjøpe inn en fin champagne, som hun enten kan drikke nå, eller vente med til en annen stor anledning. Det er mange 18 åringer som har lyst til å arrangere en stor fest når man fyller år. Har man en datter som fyller 18 så kan en bursdagsgave til henne være et bidrag til festen, for å gjøre dagen litt ekstra spesiell.

De årene noen har en helt spesiell bursdag, som for eksempel 18, 20, 25 eller 50, så er det hyggelig å gi noe litt større, og som man husker i lang tid. Til en 18-åring kan man jo gi en opplevelse, for eksempel en helgetur til en by i nærheten, som Stockholm eller København. Da kan man oppleve noe nytt, og se en fantastisk ny by i nærheten.

 

Den perfekte bursdagsgave til henne 2024

Det er med andre ord ingen satt fasit på hva som er den perfekte bursdagsgave til henne. Alt kommer an på hva personen ønsker seg og liker, og hva ditt budsjett er. Det finnes gaver til alle budsjetter, og til alle mulige ønsker. En god ide er å planlegge gavene tidlig, slik at du kan holde ørene åpne og finne ut av hva personen ønsker seg i løpet av året. Da er det større sannsynlighet for at man finner noe som bursdagsbarnet har lyst på, og noe de faktisk trenger.

Når du ser etter en bursdagsgave til henne så er det også lurt å tenke utenfor boksen, og se om du kan finne noe kreativt å gi. Det kan for eksempel være en hjemmelaget gave, som et fint bilde eller annen dekorasjon. Dette skiller seg nok ut fra mye annet hun får, og gjør gaven litt ekstra spesiell. Hvis ikke du vil slå til med noe kreativt, så kan du alltids gi klassiske gaver som faller i smak hos de aller fleste. Dette er for eksempel smykker, en fin opplevelse eller elektronikk. Det er noe som de aller fleste enten trenger, eller som de blir veldig glade for.

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne