barn åpner gaver

Geniale julegaver for hele familien

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal gi til kjente og kjære, mange har allerede alt de trenger, og har ingen ønskeliste. Her har vi samlet noen tips som passer for både store og små. 

Barn og unge

Når det gjelder julegaver til barn og unge, er det viktig å tenke på deres interesser og alderstrinn. Kreative sett, som kunst- og håndverksett, byggesett eller maleutstyr kan være en fin ide. Dette kan stimulere barnas kreativitet og gi dem muligheten til å utforske sin egen fantasi, og å få utfolde seg. 

For eldre barn og tenåringer kan teknologiske gadgets være en fin ide. Nettbrett, hodetelefoner eller smartklokker være populære gaver. Også tilbehør til ting de allerede har. For eksempel spill til Playstation eller deksler til mobil, for eksempel iPhone 15 pro deksel

Puslespill og brettspill er morsomme aktiviteter som kan spilles sammen med familie og venner. Da blir det også en fin opplevelse, ved at flere spiller sammen. Velg spill som passer til deres alder og interesser.

Sykler, sparkesykler, rulleskøyter eller ballspill er flotte gaver som oppmuntrer til fysisk aktivitet og utendørslek.

Voksne

Personlige gaver er alltid en favoritt, om den du skal gi gave til liker å lese, finn ut hvilken sjanger eller forfatter personen liker, og velg en bok som passer til deres smak. Gaver som duftsett, hudpleieprodukter eller en massasjebehandling kan også være en fin måte å vise omtanke og gi litt luksus i hverdagen. En kurv med gourmetmat eller en flaske vin kan være en fin gave til en mat- og drikkeentusiast. Personlige fotoalbum en scrapbook eller en kalender med bilder og minner fra året som har gått er også en sikker vinner, alle setter pris på innsatsen som ligger bak en slik gave. Et annet alternativ er å gi et abonnement på en streamingtjeneste, en bokklubb eller en matkasse. Dette er gaver som gir glede og nytte over tid

Gi opplevelser

Det aller beste man kan gi er opplevelser, der man kan skape minner og glede. Gi en opplevelsesgave som en konsertbillett, et spa-opphold eller en matlagingskurs. Det trenger heller ikke å være store og dyre ting, det aller viktigste er at man gjør det sammen! Gi kinobilletter i gave, eller en telttur der du disker opp med litt god mat. Mulighetene er uendelige. 

Husk at det aller viktigste er å vise omtanke og tenke på personens interesser når du velger en julegave.

Vurder denne siden

Klikk på en stjerne